Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:uff, 2 nicky? Neee. Už 3
Nejsem zakladatelka.Jsem ten anonym, co se postaral o tátu alkoholika. Nechodím sem často, když tak jenom číst, ale řeknu ti, že už to je trochu trapné, co tady předvádíš s těmi dvěma nicky.Ty si myslíš, že že je problém zjistit IP adresu?
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka.Jsem ten anonym, co se postaral o tátu alkoholika. Nechodím sem často, když tak jenom číst, ale řeknu ti, že už to je trochu trapné, co tady předvádíš s těmi dvěma nicky.Ty si myslíš, že že je problém zjistit IP adresu?
Jinak sory, to jsem tedy asi jednou spletla. Ale to je fuk, stejne prizvukujes ty, co chce starsim lidem krast majetek. Kdo se ve vas dvou ma jeste vyznat. Ps: take bych mohla hodit do spolku podezreni, ze jsi zde pod dvema jmeny, co ty na to ![]()
@berďana píše:
No jen aby se nepostarala tak, ze taky splesnivý
Ale no tak, paní učitelko, taková hrubka.
Klidně hoď podezření. Jestli tak o to stojíš, a chceš dostat na vánoce ban, může se na to admin podívat.
Přečti si pravidla em.
Jsem ten anonym, co se postaral o tátu alkoholika.
@Anonymní píše:
Ale no tak, paní učitelko, taková hrubka.Klidně hoď podezření. Jestli tak o to stojíš, a chceš dostat na vánoce ban, může se na to admin podívat.
Přečti si pravidla em.
Jsem ten anonym, co se postaral o tátu alkoholika.
No jsem velice rada zes mou hrubku poznala. Ja take, ale nechce se mi furt opravovat. Pokud ti vadi, vymaz ji klidne ![]()
Pravidla jsem cetla takze si nedelej starosti
, ja mam ciste svedomi, tudiz mas smulu ![]()
A vyhrozovat adminem? A proc jako by me mel davat ban prosim? ![]()
Klidne to nahlas, alespon skontrolujou tebe a tu zakladatelku tohoto tematu, jelikoz to, co tady ukazujete je vice jak podezřelè ![]()
Zajimave je take, ze kdyz nedosranes za pravdu, tak se rozcilujes jako male dite a ja svou omluvu výše beru zpět, jelikož se omlouvam pouze lidem, o kterych si jsem jista, ze jsou v právu a to ty určitě nejsi. ![]()
@berďana píše:
No jsem velice rada zes mou hrubku poznala. Ja take, ale nechce se mi furt opravovat. Pokud ti vadi, vymaz ji klidne
Pravidla jsem cetla takze si nedelej starosti, ja mam ciste svedomi, tudiz mas smulu
A vyhrozovat adminem? A proc jako by me mel davat ban prosim?
Klidne to nahlas, alespon skontrolujou tebe a tu zakladatelku tohoto tematu, jelikoz to, co tady ukazujete je vice jak podezřelè
Zajimave je take, ze kdyz nedosranes za pravdu, tak se rozcilujes jako male dite a ja svou omluvu výše beru zpět, jelikož se omlouvam pouze lidem, o kterych si jsem jista, ze jsou v právu a to ty určitě nejsi.
Třeba mít dva nicky je proti pravidlům, mimo jiné. A za to je ban, víš? Nenahlásím tě jenom proto, že to nemám v povaze. Možná bys měla změnit medikaci. ![]()
@Anonymní píše:
Třeba mít dva nicky je proti pravidlům, mimo jiné. A za to je ban, víš? Nenahlásím tě jenom proto, že to nemám v povaze. Možná bys měla změnit medikaci.
Takze mila slečno, paní, jak si to osloveni prejes? Vydrz chvilicku, ja ti sem dam hned tve prispevky, co zde pises jako anonymni a ted rikas, jak to nejsi. Ono to hezky ukaze, jak lzes
![]()
Dej mi chvilku. Jo a pak se prosim nahlaš, admin bude mit radost ![]()
@Anonymní píše:
Ano já také znám lidi co jsou v nájmu, ale neměli tu možnost, aby jim rodiče něco přenechali když měli jen jeden byt. Psala jsem, že neznám nikoho, kdo by měl v rodině PRÁZDNÝ BYT! který by zůstal nevyužíván. A ano, tato diskuze začala tím, že jsme chtěli byt. A taky šlo o to, že tchýně má pravomoc se na babku v tomto ohledu vykašlat a neudělala to. Proč nám to tedy nabízela a proč se těšila, že budeme bydlet kousek od nich? Proč mi při každé návštěvě ukazovala prospekty koupelen, a které obklady by se jí líbili? Asi proto že to nechtěla, že? S bytem jsme počítali, a to jsme měli hledat jiné řešení když nám tchýně dala slovo???
Tak tady mas, ze jsi zakladatelka jo? Dal ti poslu, co za hvezdicky pises a to chces vyhrozovat adminem
![]()
@Anonymní píše:
Tchýně změnila názor protože když jsme se společně dívali na koupelny, tak její matka šla okolo a řekla že se v tom bytě nic dělat nebude a že tam nikdo bydlet nepůjde. Sama tchýně byla překvapená, říkala mi že to babička určitě tak nemyslela. Na další návštěvě nám bylo řečeno že byt nebude a jiné vysvětlení nám dáno nebylo, jen že si to babka nepřeje. 55 let snad není život za sebou??? Má postiženého bratra, ne syna a o matku se nestará, ta jen parazituje. My to samozřejmě zvládneme, už máme hotovou dokumentaci a vybíráme firmu. Ale není to hned a bohužel nemáme kam jinam s dcerou jít.
@Anonymní píše:
Jenže ty pořád nemůžeš pochopit, že se o ni tchýně nestará! Tchýně se stará pouze o postiženého, babička je soběstačná a akorát tchýni parazituje byt a obírá tchýni o peníze. A mimo jiné, tchýni si ji tam nezvala, ona prostě jednoho dne přišla a řekla budu tu bydlet. Nikoho se neptala a nikdo ji, bohužel, nevyhodil.
@berďana Vyzývám mé druhé vtělení, aby se zbytečně nezatěžovalo vymlouváním nesmyslů někomu, kdo není vůbec podstatný. Když chce, tak at hlásí cokoliv komukoliv - třeba na lampárně.
Příspěvek upraven 21.12.17 v 15:39
@Anonymní píše:
My od ní také od ní už nic nechceme. Ale ona se k nám chce na Vánoce nacpat a tchýni za to psychicky vydírá. Jinak, nevychovala ho moc dobře, manžel měl hodně problémů, dluhů, školu nedodělal má pouze základní vzdělání. Já ho změnila, ale dobře vychovaný opravdu nebyl.
Co vic dodat, že?
![]()
@berďana píše:
Tak tady mas, ze jsi zakladatelka jo? Dal ti poslu, co za hvezdicky pises a to chces vyhrozovat adminem![]()
![]()
Píšu to opakovaně, i pro méně chápající, že NEJSEM zakladatelka. Jsem ten anonym, co se postaral o tátu alkoholika. A tvůj útočný styl poznám na sto honů. Spolehlivě zabiješ každou diskusi. A je jedno, pod jakým nickem zrovna píšeš. Tím končím debatu s tebou. ![]()
@inkakřivák píše:
opomíjím výpady a urážky … jen mě zajímá následující: Vychvaluješ svou rodinu napříč generacemi, jak spolu vycházíte a pomáháte si.
Opravdu bys svému potomkovi nepřenechala na dočasné bydlení prázdný byt v rodině?? Řekla bys mu, kdepak, Ty se postav na vlastní nohy, já ho raději nechám dál prázdný a Ty se starej? Jo a v pátek potřebuji odvézt k doktorovi … To jako fakt?
@inkakřivák píše:
@berďana Vyzývám mé druhé vtělení, aby se zbytečně nezatěžovalo vymlouváním nesmyslů někomu, kdo není vůbec podstatný. Když chce, tak at hlásí cokoliv komukoliv - třeba na lampárně.Příspěvek upraven 21.12.17 v 15:39
No vsak me je to i celkem jedno, at to hlasi, komu chce, ale at se prvne podiva, co je za cloveka. Tak a je to ona a ne ze ne. Je tu usvedcena ![]()
Kazdy ma dostat to, co si zaslouzi, ze? ![]()
Asi si mysli ze tady na emimi jsou jenom hlupaci ![]()
Já bych mu ten byt samozřejmě půjčila. Nikde nepíšu že ne. Jenže na druhou stranu moje děti by si nedovolily psát o mé mamince že je baba. Jo? O to jde. A nedovolily by si mi diktovat něco ve stylu - však máte prachy, kup si větší byt, však řekni bábě at odtáhne. Naopak moje děti mi klidně pomohly s maminkou - když jsem si nevěděla rady třeba s opruzeninami, dovezla snacha nejlepší mastičku, poradila jak dobře převlékat postel s ležícím. Když už maminka byla dost špatná, jenom posedávala, zapomínala slova a věty a občas si nás pletla, nedělalo jim - ještě nebyli svoji - problém přijet, sednout si s ní a něco jí povídat. Pohladit a dát pusu. A v tom to všechno vězí.
Nadávky a urážky nemusíš opomíjet. Ty byly psány naprosto vědomě. A v tomto případě se já nestydím.
Ale zakladatelce bych ten kvartýr vážne neposkytla. Za to chování? To tedy ne. Nakonec co ona ví o vztazích v té rodině? Prdlajs. A asi nebudou tak špatné, když ta tchyně světice se stará jak o maminku, tak o postiženého bratra. Spíš to tak vidí, protože kalkulovala na ten byt.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat