Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@giny52
Hm, tak na to, abys mohla byt spisovatelka, na to nemas ty hvezdo. Vzdyt ty si nezapamatujes ani co si napsala za text pred pul minutou. Prvni chybu mas uz v tvem uplne prvnim prispevku ty vogo. Tam jednou pises, ze byt je vlastne tchyne a pak zas babicky
.
A to nebyl jedinej preklep, kterej neseděl
![]()
Doporucuju opravdu radsi to zamestnani s kostetem a nebo verejne zachodky
![]()
Hele, devcata, ja bych tu hvezdu nehlasila aby se tu mohla dale rozvijet. Nerada bych, aby jsme prisly o takovy talent ![]()
https://www.emimino.cz/…lasky-13306/
jen pro ukázku jednou jsem do deníčku napsala povídku z dlouhé chvíle. Třeba se bude líbit i Vám a přijdete na jiné myšlenky. Jinak je pochopitelné, že se zlobíte. A já jsem nesmírně ráda protože lepší materiál jsem si ani přát nemohla. Já vím, že jsem psala pokaždé něco jiného, byl to záměr a doufala jsem, že si toho někdo všimne a bude na to reagovat. A našel ![]()
A už dost dohadování, určitě všichni máme na práci daleko lepší a důležitější věci, než tady zbytečně plýtvat písmenky.
Řešíš hlouposti..
My jsme tchýni z dobré vůle chtěli pomoci a tak jsme si pro ni vzali úvěr, 400.000.. první dva roky platila a pak se na nás vybodla.. samé výmluvy, kdy a proč a jak.. pak se dostala do ještě větší krize a neměla jít kam bydlet, neměla na nájem, na kauci.. tak jsme opět podali pomocnou ruku a nabídli ji náš první být kde bydlí za náklady.. tj. prichazime ó další tisíce měsíčně z pronájmu.. dohromady měsíčně jsme kvůli ní třeba 10 tisíc mínus a to už skoro 3 roky. a to na tom finančně nejsme vůbec nějak extra dobře, já na mateřský, chlap 6 dní v práci 12tky aby nás uživil, platíme hypotéku na druhý být plus splátku její půjčky. no a komu myslíš, že tchýně dopřeje? No jasně, že mladšímu synovi, na nás kašle.. a kacim se z toho? Ne..
@giny52 A velká spisovatelko, spíš podvodnice, podvedla jsi spoustu lidí, kteří na tebe zareagovali a k tématu ti napsali osobní věci z vlastní rodiny.
A jako anonym jsi umožnila, aby si tě lidé spletli s jinýma anonyma.
Nechápu, že dokážeš psát s tím svědomím, že jsi materiál získala podvodem.
A navíc ještě nemáš ani kousek slušnosti, abys názory těch, které ti nejdou pod nos nenazývala agresivními. Přesto, žes jim záměrně dodávala munici.
Jestli si po tomhle mám přečíst nějakou tvou povídku a myslet si jak jsi sluníčková a úžasná, tak ses dost spletla. Těm co tady psaly pod svými nicky a šly z kůží na trh, i když věděly, že schytaji kritiku, nesaháš ani po kotníky.
@Anonymní píše: Řešíš hlouposti..
My jsme tchýni z dobré vůle chtěli pomoci a tak jsme si pro ni vzali úvěr, 400.000.. první dva roky platila a pak se na nás vybodla.. samé výmluvy, kdy a proč a jak.. pak se dostala do ještě větší krize a neměla jít kam bydlet, neměla na nájem, na kauci.. tak jsme opět podali pomocnou ruku a nabídli ji náš první být kde bydlí za náklady.. tj. prichazime ó další tisíce měsíčně z pronájmu.. dohromady měsíčně jsme kvůli ní třeba 10 tisíc mínus a to už skoro 3 roky. a to na tom finančně nejsme vůbec nějak extra dobře, já na mateřský, chlap 6 dní v práci 12tky aby nás uživil, platíme hypotéku na druhý být plus splátku její půjčky. no a komu myslíš, že tchýně dopřeje? No jasně, že mladšímu synovi, na nás kašle.. a kacim se z toho? Ne..
Neřeš ji, ona je velká spisovatelka a z lidí jen tahá, materiály.
@P4ja píše:
@giny52 A velká spisovatelko, spíš podvodnice, podvedla jsi spoustu lidí, kteří na tebe zareagovali a k tématu ti napsali osobní věci z vlastní rodiny.
A jako anonym jsi umožnila, aby si tě lidé spletli s jinýma anonyma.
Nechápu, že dokážeš psát s tím svědomím, že jsi materiál získala podvodem.
A navíc ještě nemáš ani kousek slušnosti, abys názory těch, které ti nejdou pod nos nenazývala agresivními. Přesto, žes jim záměrně dodávala munici.Jestli si po tomhle mám přečíst nějakou tvou povídku a myslet si jak jsi sluníčková a úžasná, tak ses dost spletla. Těm co tady psaly pod svými nicky a šly z kůží na trh, i když věděly, že schytaji kritiku, nesaháš ani po kotníky.
To je ještě prd, ve vedlejší diskuzi pohřbila přítelovu maminku na rakovinu. Akorát že mami pořád žije a má se čile k světu ![]()
Jdu blejt.
Někdo by měl to emimino zavřít a sežrat klíč. Poslední zhasíná.
![]()
@advocatus.diaboli jak říkám, kr. áva na entou - ano, měli jsme štěstí, že ve chvíli, kdy začalo vypovídat dýchání, vypovědělo i srdce. A nenapsala jsem, že jsme byli rádi, že umřela rychle nebo brzy, ale že neležela dlouho. Stačí číst. Ono je to hodně veliký rozdíl. Ale o tom škoda psát někomu, kdo ví prd. A ano, bylo to veliké štěstí, protože jsme ji měli doma, zemřela mezi námi. Kdyby neodešlo srdce, musela do ústavu. Asi tak. Ovšem takovému deb. ilovi, jako jsi ty, naprosto bezcitnému kr. eténovi, to prostě nemá cenu psát. A já doufám, a přiznávám se, že pevně, že jednou ty skončíš na tom lůžku, pěkně při plném duševním zdraví, a tvoji blízcí tě fláknou někam do ústavu, a budou za tebou docházet v pravidelných měsíčních intervalech pro důchod. Vářžně to ti přeju. Když už ty jsi zlá, tak já též. A nauč se číst, ty tupko.
A zakladatelka opět lže - spisovatelka, jo. Leda ve vlastní fantazii. Pročpak spisovatelka shíní info o možnosti likvidace vlhkosi v domě bez nějakého dramatu?
@inkakřivák píše:
@advocatus.diaboli jak říkám, kr. áva na entou - ano, měli jsme štěstí, že ve chvíli, kdy začalo vypovídat dýchání, vypovědělo i srdce. A nenapsala jsem, že jsme byli rádi, že umřela rychle nebo brzy, ale že neležela dlouho. Stačí číst. Ono je to hodně veliký rozdíl. Ale o tom škoda psát někomu, kdo ví prd. A ano, bylo to veliké štěstí, protože jsme ji měli doma, zemřela mezi námi. Kdyby neodešlo srdce, musela do ústavu. Asi tak. Ovšem takovému deb. ilovi, jako jsi ty, naprosto bezcitnému kr. eténovi, to prostě nemá cenu psát. A já doufám, a přiznávám se, že pevně, že jednou ty skončíš na tom lůžku, pěkně při plném duševním zdraví, a tvoji blízcí tě fláknou někam do ústavu, a budou za tebou docházet v pravidelných měsíčních intervalech pro důchod. Vářžně to ti přeju. Když už ty jsi zlá, tak já též. A nauč se číst, ty tupko.
Ja to chapu. Pochopila sem hned cos tim myslela. Ja to tak mela s tatinkem. Nekamenujte me ze to napisu ale on se tak strasně trapil. Mohli jsme vsichni uz jen prihlízet. Byla ja jsem opravdu rada, kdyz konecne zemřel. Jezisi, holky, to bylo tak strasny. Takovej chlap jak hora a nejlepsi clovek na svete a pak tuto. Opravdu hrozne trpel. Nebudu tady ale vic o nem psat, at spi v pokoji. ![]()
Pokud se tím hodlá živit…tak nejspíš umře hlady…co za kvalitu může vytvořit spisovatel bez fantazie? Je to spisovatel anebo jen vykrádač cizích životů?
Je nepříjemné zjistit, že se diskutující stal objektem něčích pofidérních experimentů…je to neseriozní a proto by to mělo být dohledatelné…proč ztrácet příště čas s někým takovým…myslím si, že tahle si čistý „trestní“ rejstřík nezaslouží…takže tohle je přesně ten případ, kdy by se na žádost zakladatelky mazat nemělo…
Ona si vymýšlela a nic citlivého nepsala, naopak zneužila důvěru uživatelů, kteří ve snaze pomoci, se svěřili se svou osobní leckdy bolestnou zkušeností…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat