Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ita83 tak chodím málokdy, jen když je fakt třeba.
@ita83 @BB zlaticko taky mi v nemocnici chutnalo, já sním prostě všechno
ale je pravda, že jsem měla ještě sušenky v tačce na noc, kdyby byla chuť
Holky a jak to máte s chutěma??? já teda nic moc ale občas tak jednou za 14 dnů dostanu fakt chuť na něco šíleného viz třeba před 4 dny - nanukový dort a zakusovala jsem to arašídovýma křupkama ale od té doby zase nic
@ita83 mne taky nevadí spitalni zvanec a dokonce prvních 14 dni jsem si pochutnávala jenže po takovy dobe se opakuje 5 jidel dokola a navic porad jen 1 polívka a každej den studený večeře. ![]()
@ita83 já mám chuť na všechno. Prostě mám mega hlad, ale je to asi i kortikoidy co beru
@ita83 mě se ty chutě neustále melou, nandám si třeba špagety se sýrem a po pár soustech mi to nechutná a mám chut na krupicovou kaši. V tech jídlech mám mazec někdy ani nevím co si dát mám hlad ale chut na nic ![]()
@BB zlaticko ono asi i záleží na nemocnici já když ležela tak jsme měli pořád něco jiného a fakt chutného sice to bylo hladové jídlo do hodiny člověk měl hlad ale chuťově super @Ginuš to já právě vůbec ne teda nemít jeden den pomeranč tak asi zešílím ale jinak i normální jídlo jím po malých dávkách když se víc najím tak je mi blbě jde to ven ale taky co jsem doma tak jsem začala pít denně tak 2 litry minerálky bez bublinek a těhu čaj a taky jsem začala snídat což u mě nikdy nehrozilo - pití bylo 6-7 káv a jídlo ve stoje dva rohlíky za den
@ita83 ty jo, tak pomeranč bych si dala a doma ho dokonce máme
. Mě hrozně chutnal nemočniční čaj
a ráno bíla káva ![]()
Ale třeba vždycky jsem milovala mandarinky ale teď se na ně nemůžu ani podívat zato cokoliv zavařeného jahody broskve atd to bych mohla po kilech a ty pomeranče a ještě guláš @Jesmina taky dobrý
@Ginuš ![]()
@ita83 a depku mám teda z vaření vůbec nevím co vždycky vymyslet a když už se do toho dám tak mi to nijak nevoní. Hledala jsem inspiraci na netu ale nic moc jsem nenašla ![]()
@Jesmina tak to mě spíš dělá problém se donutit k vaření většinou to vyřeším řízkama s br. kaší
někdy vyhlásím loveckou a ty dny mám nejradši
![]()
@Ginuš
to já od začátku moc mlíko nn ale já ho miluji a tak každý den malého ukecám a aspoň skleničku do sebe naliju ale abych pravdu řekla tak jak si píšeme o tom jídle tak jsem se i najedla že ani nemám chut na večeři
Ale abych vás taky trochu pobavila tak vám napíšu co mi řekl manžel- přišel z práce a já měla fakt blbej den celý jsem
a navíc jsem už tři dny ležela s chřipkou a on mi říká - už aby se malý narodil chybí mi každodenní teplé jídlo víš rád bych měl každý den něco teplého v žaludku když už si snídaně a večeře dělám sám no a druhý den když přišel po odpolední jsem mu namazala chleba s máslem a šunkou a k tomu udělala čaj - nooo cooo něco teplého do žaludku měl- no smál se tomu ještě dva dny