tehotna nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.3.06 12:33

Ahoj Hani, a copak máte za událost, že budete mít takový krásný večer? Něco slavíte? Tak to budeš mít fajn víkend.. Já bych se měla učit nebo něco dělat do školy, ale protože přijede ta sestra s Prahy a já jsem se s ní pěkně dlouho neviděla, tak na to kašlu a uděláme si pěknou narozeninovou oslavu.. Uvidíš, jak to s tou MS bude, třeba nepřijde a budeme slavit i tady. Moc bych ti to přála.. Měj se!!

• Citovat
  • Upravit
1396
3.3.06 12:34

AHojky Slunicka, tak jsem doma po zkousce. ALe nevypada to moc dobre, bohuzel budu vedet vysledky az za 3 tydny. To mne tak stve. No uvidime treba to budu mi t o prasa. Ale po tomto tydnu se ani nedivim jsem furt nejak mimo. Bricho zase zacalo bolet to uz asi prijde MS.

JInak Marinko opravdu to vypada nadejne holka. Drzim palce.

Hani tu terasku ti teda budu zavidet. Doufam ze mrknes i sem a pokecame, ja mam totiz uz od pondeli volno a semestrove prazdninky :lol:

My vyrazime ve tri domu tak se tesim jak mala, ale vypada to ze skoro pocele ceste snezi tak to bude cesta ale asi ti stejne prospim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.3.06 12:49

Ahoj holky,
omlouvám se,že vám sem tak vpadám. Mám velkou radost, protože jsem objevila druhou čárku na těhu testu a to jsem 24 DC, docela brzy, že?
už od pondělka jsem cítíla,že se něco děje. Test jsem si už dělala včera a slabá čárka tam byla, tak jsem si to s úspěchem zopakovala dnes.

Mějte se moc krásně a přeju vám všem brzké //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
3.3.06 12:51

Dendulko tak to gratulujeme. Tak at je vsechno v poradku a brzo utikej k lekari. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
3.3.06 12:59

Pavli, to bude urcite ok. To jsi jen rozrusena, takze nemuzes posudit jak jsi to zvadla. Ale verim, ze uspesne. Urcite na vas kouknu, vzdyt budu sama doma. A navic to budou posledni dny pred MS, takze budu pekne napnuta.

Marinko, nic neslavime. Jen jsme si naplanovali peknej vecer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
3.3.06 13:00

Taky gratuluji, Dendulko a doufam, ze te budeme vsechny brzy a uspesne nasledovat :wink: Hlavne at je ted vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.3.06 13:01

Díky moc :D
K lékaři půjdu až přespříští týden, hned mě pošle na UTZ, tak aby tam něco bylo vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
3.3.06 13:09

No Hani uvidime … ted si ale hodlam uzivat prazdnin.

Tak jo v pondeli se tu potkame a pokecame… treba konecne vic nez jindy :wink:

Dendulko mas to dobre naplanovane… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
3.3.06 13:16

Pavli, ty uz me zase opoustis? uuuaaaaaa :cry: Ja vim, musis se chystat na cestu, vid? Pozdravuj v Cechach. My letime uz za 48 dni :lol: V pondeli Te tu budu cekat. To uz budeme mit zpravy taky od Dashky. Preji vam stastnou cestu a ve zdravi se vratte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
3.3.06 13:20

Hani moc dekuju… vsak neboj to utece jako voda a budes doma. Ja bych to tak dlouho nevydrzela. Musim jeste nachystat svacu a dobalit veci a douklizet. Vyrazime ve tri. Tak se mej fajn, uzij jsi romanticky vikend a v pondeli papa

Dashko drzim palce !!!!!

Pa holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
3.3.06 18:14

Tak co, Dashko, nakoupilas? Ja mam choutky udelat test a zjistit jak jsem na tom. Je to jeste brzy 25DC ja vim, ale hrozne me to laka.
Holciny, Marinko, Lauro, jste tu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
3.3.06 19:36

ahojky baby,

tak som tu…skola bola o nicom, uplne zbytocne som precestovala tazko zarobene peniazky.. :?
a z ucitela nakoniec vyliezlo, ze je to vsetko na internete…ale aj tak tam musime chodit…ach jo… :roll:
priznaky sa velmi nezmenili, az na to, ze ma prestali boliet prsia po stranach, ale bradavky a dvorce mam stale velmi citlive :oops:
takze som si kupila 2 testy, ale som sklamana z vyberu…ukazala mi iba 2 druhy - jeden na urcenie pred MS a druhy po MS…som si myslela, ze toho mame viac na pulte. ale hadam bude dobry, lebo citlivost ma 20 neviem coho :D
normalne som z toho nervozna…sa bojim, ze bude len jedna / a to bude smuuuutku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
3.3.06 19:39

Dendulka,
uuuuprimne ti blahozelam…smiem sa spytat, ake konkretne bolo to tvoje tusenie, ze sa nieco deje? :wink: :D

Hani,
aj ja som dnes odolavala spravit si jeden test, ale nakoniec sa mi to podarilo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 19:47

ahoj dashko, zrovna se chystam do vany na koupel.
ja jsem taky odolala. a ted uz jsou lekarny zavrene. nastesti :) Zitra uvidime. Ani nemam zadne priznaky. Kdy budes testovat? Rano? Budu drzet palce.

• Citovat
  • Upravit
1867
3.3.06 19:49

To jsem byla ja. Pisu z jineho pocitace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová