Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hani Poslala jsem ti SZ. Ty jo tak to je drsne…tak to doufam ze vam to vyhne.
Pavli, dekuju. Nejak se nemuzu pripojit. podivam se pozdeji.
Preji vsem pekny vecer ![]()
Pa, Hannka
Hani mne uz to funguje… tak se mej a davej na sebe pozor. P.
Ahojte holcinky. Jste tady? Ja mam dneska takovou blbou naladu. Bojim se te patecni prohlidky. Mam takovej divnej pocit. Ach jo. Cetla jsem nekde na diskusi, ze holcina otehotnela hned prvni mesic po dobrani HA a mela problemy. Tvoril se jen ten tehotensky vacek, ale ne plod. Ja na to musim porad myslet, protoze jsem taky prvni cyklus po HA. Navic manzel v cudu a vrati se az v nedeli.
Prominte, musela jsem to napsat, snad se mi ulevi.
Tehu ZDAR!!!! ![]()
Hannka
Ahojky Slunicka, tak jak se dneska mate?
Hani, bud v pohode a neboj, to bude vsechno v poradku
NEstresujse takovyma diskuzema. Myslim ze je to jen vyjimka a ze spousta holek otehotnelo hned prvni mesic a deticky jsou v poradku. Jsem na tebe opravdu zvedava. Skoda ze je manza pryc nema ti kdo odvest myslenky co? Tak se drz holka.
Ahoj Lauro…to sis mozna trochu spletla ale tva neucast te omlouva. Naposledy slo o Marinku a Dashku. Ja uz jsem s tim delsi dobu smirena
. JInak co se susicky tyka tak tu nepouzivam, nejak ji neverim a jedu proste postaru takze ja ti neporadim. ![]()
Zatim pa Berusky Pavla
Ahoj Pavli, přeju ti pěkný čtvrtek!! Já jdu dnes vytisknout a svázat diplomku, tak na tom od rána pracuju, ale už mi to leze krkem a těším se, až to budu mít hotové a svázané.. Včera jsem se bavila s holkama na profi snažilkách a ptala jsem se jich na to, co mi doktor zjistil na UV. Ke snímku mi napsal: děloha normální velikosti, vajíčko 3 mm, několik zřetelných folikulů, bez nálezu cysty. A dokoce to vajíčko v děloze zvýraznil, takže šlo i na tom snímku vidět. Ptala jsem se holek, jestli můžem mít vajíčko 3 mm a ony mi řekly, že to je blbost, normálně má totiž 0,1 mm a že pokud má 3 mm, tak to může být jedině 3 týdny staré těhotenství a jednalo by se o plodové vejce. Normální vajíčko ani vidět není. TAk jsem z toho zmatená, protože vím, že jsem to nespletla, že opravu říkal i napsal, že vajíčko má 3 mm.. Ale copak je možné, aby se doktorka, která potom na UV koukala, spletla? Asi mi z toho už hrabe, ale tohle mi nejde do hlavy.. Říkám si, jestli si nemám ještě pro jistotu udělat jeden test, pokud by mimi mělo 3 týdny, tak musí být dvě jasné //, nebo jestli mám čekat, jestli teď po těch vyvolávačkách dostanu MS. Myslíš, že můžu dostat v tomto případě MS, i kdybych těhotná nebyla?
Ahojky Marinko, ja si myslim ze pokud tehu nejsi tak MS urcite dostanes. Pokud jsi tak ty injekce pry mimisku jen pomuzou se lepe u:,–(it. NEverim tomu ze by se ta doktorka spletla. A to ti na tom UTz nic nerekli? To je divne ne? Ale pokud chces mit klid na dusi tak si ttestik udelat zkus a uvidis. Ja myslim ze by to tam melo byt uz poznat. S tou diplomkou se mas…je jak ja ti zavidim holka. Ja jeste porad nevim ani jeden vysledek ze zkousek. Uz mne to fakt stve. Davaji si pekne na cas. Tak se drz… zatim pa P.
Pavlí, já vím, že je to blbost, aby se spletla. Určitě těhu nejsem, ale vůbec tomu nerozumím.. Škoda, že se v tom víc nevyznám, zeptala bych se jich hned, ale u doktorky jsem nad tím nepřemýšlela. Prostě řekla, že těhotná nejsem, tak jsem to vzala jako fakt a uvažovat jsem začala až doma. Nechci si dávat nějaké plané naděje a chytat se stébla. Spíš bych se už ráda přeorientovala na to, že se teda začneme snažit od dalšího měsíce jak dostanu MS. Možná, že bych spíš měla počkat těch 10 dní a pokud MS nepřijde, tak si udělat testík až pak. Pokud přijde, tak nic řešit nemusím.. To je hrozné, já teď nemám na školu vůbec myšlenky. Nic se mi nechce a dokonce mě netěší ani to, že už tam budu chodit jen jede měsíc (pak už jen zkoušky a státnice).. Ale nechce se mi vůbec učit, mám už k tomu úplnou averzi!!
Dobre rano, holcinky berusky.
Tak bohuzel, tehu nejsem. Dr rekl, ze podle UZ jsou oba vajecniky a deloha v naprostem poradku, ale tehu nevidi. Pro jistotu jsem byla jeste na krvi, vysledky budou pozdeji. Cysta ani zanet tam taky nejsou a Dr rekl, ze nevi co to muze byt. Tak asi opravdu ta hormonalni porucha. Mam pockat do pondeli a pak mi da nejake leky na MS. Proc az v pondeli, kdyz tehu nejsem?? ![]()
Mam v praci takovej blazinec, ze ani nestiham byt smutna. Ted, abych se rychle dala do kupy a budeme pokracovat ![]()
Jak se mate, Pavli a Marinko?
Neprihlasena Hannka
Marinko tak to ti verim ze na uceni nemas myslenky. Ja jsem taky byla mimo. Proto si taky myslim ze jsem tu poslend zkousku proste nedala.
No ja fakt nevim co ti poradit sama tomu nerozumim.
A nehcces si najit nejaky server kde odpovidaji lekari na otazky? Kdyz jim to tam popises tak ti napisou zpet co si o tom myslim.
Hanicko Slunicko to mne moooc mrzi. My jsme se tu teda seli holky fakt…to snad byla retezovka ne? Ja to mu nerozumim, tolik zenskych a uplne stena diagnoza
je mi z toho smutno. Hani mozna mas cekat protoze to chce doktor vedet na 100 procent. JElikoz to treba videt nemusel a chce si byt jisty ze v krvi zvysene HCG taky neni. Tak uz to vydrz a pak dostanes prasky nebo vcelicku a muzese na to skocit. ![]()
JInak u mne pohoda. Vcera jsem se donutila jit do mesta a chtela jsem si neco moooc pekneho na sebe koupit. Ale opet jiz v prvnim obchode pri zkousce jsem si pripadala tlusta tak jsem nekoupila nic. No nekdy to tak mam, pokazde se citim jinak. Takze sz se budu citit lepe tak si urco neco vyberu. Tka jsem si koupila alespon novou rasenku a telovy peeling.
![]()
Ach jo, Hani, to je na houby, jsme na tom opravdu všechny stejně!! Ale nesmíme ztrácet naděje, však na nás taky dojde!!
A tobě o velikosti vajíčka nic na UV neříkal?
Pavli, už jsem napsala dotaz jednomu gynekologovi, co si o tom myslí, tak jsem moc zvědavá, co mi napíše! Jak mi to s tím vyjíčkem vysvětlí!! Asi jsme se měly začít snažit o baby, až budeme mít po škole, co? Takhle je to o nervy.. Ale je fajn, že sis udělala radost! Mně dnes přítel taky slíbil, že zajdeme do města na dobrou horkou čokoládu a včera večer jsme byli v kině na Zkrocenou horu. To byla síla!! Vřele doporučuju..
No ja si prave moc radosti neudelala. Spis jsem z toho zse mela depku.
No jo jaro a uz to na mne leze, je treba neco shodit. Ikdyz ne zas tak moc asi 4 kilca.
Tak to jsi dobre udelala ze jsi nekam napsala. Jsem taky zvedava. Jinak co se toho snazeni rpi skole tyka tak myslim ze to neni zadna chyba. Nikdo nemohl tusit ze to cloveka tak rozhodi. Navic u mne to snaha nebyla ale nahoda. A ty mas vyhodu z euz koncis ja mam jeste pred sebou 2 roky do konce.
Hani ted jak se na to vrhnete tak se to urco podari
JInak ty jsi teprve ten prvni mesic po vysazeni HA ne? Tak to se tava ze to trva nez ses tim telo vyrovna. S tm z euz mu nedavas hormony. Podivej na mne. Mne se to projevilo po 6 mesicich. Jinak mi mamca koupila ten Gynex kapky na to srovnani . Tak doufam ze mne to da dohromady. A bylinky asi taky nejake koupim. A s Mojziskou pokracuju.
A Pavli, bolí tě prosím tě, pořád ta prsa. Mě teď bolí už asi 4 den fakt hodně.. ![]()
Posli mi tu adresu, prosiiiim, Pavli.
Ty jo, ted tady jdou zvesti, ze se blizi tornado. Pry tu ma byt za 2 az 4 hodiny. To by jeste chybelo. Drzte palce at je to plany poplach.