Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
20.2.09 14:26

je to jasný, rodiče jsou heterozygóti :lol: :lol: :lol: (ale nesmím jim to říct, mysleli by že jim nadávam :lol: :lol: ) a mají A +-(-+) a ségra je čistý negativ vztahu :lol: tak na ni zbylo – od obou, neb ++ (+-;-+) jsem si vzala já… Super mám jasno :wink: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.2.09 15:39

Pudoslavo, taky mám dotaz mimo tuto diskusi otec AB- matka AB+ a dítě O, je to možné????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
20.2.09 16:05

Jo tak to teda možný není a nemůže to být ani nevěra, protože to dítě nemůže být ani té matky. darované vajíčko + darovaná spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.2.09 16:24

Pudli, matky to dítě je určo, jedná se o moji sestřenku, takže vím stopro, že matka je jistá!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.2.09 16:26

Sestřenka říkala něco v tom smyslu, že krev matky a otce se nějak nesnesla(moc tomu nerozumím), tak matka chodila na výměnu krve, pokud jsem to teda správně pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
20.2.09 16:45

no nevím, přikláním se k Pudloslavě, tj. cizí vajíčko i spermie
krev je dána geneticky a výměna krve znamená v rámci krev. skupiny ne že ti vymění krev a tím změní i kr. skupinu. (to o čem mluvíš bylo nejspíš v důsledku rh faktorů) … sestřenka je asi adoptovaná a oni to nikomu neřekli - to je jediný vysvětlení, tedy ještě je možný, že jí v orodnici zaměnili :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
20.2.09 16:58

to je proti všem zákonům genetiky. Samozřejmě se občas vyskytují spontánní mutace, ale nezdá se mi tohle moc pravděpodobné. Vyměněné dítě v porodnici? Omyl v laboratoři?
Sestřenka spíš adoptovaná nebude, nebo je to jedno, jestli má ona tuhle skupinu potvrzenou.

jak říká sandrik, krevní nesnášenlivost je spíš u Rh faktorů, ale to by matka musela být Rh-.

Divim se, že se nad tím nikdo nepozastavil v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.2.09 17:51
Pudloslava píše:
Lentilka to lze vyložit i jinak :-)))) proč tak malá sebedůvěra? :-)))

Však jsem to tak tež myslela. Kromě toho, že jsme nuly, jsme s chlopem taky oba dřeva. Nejen v orchestru :nevim: :D .
(Btw moje dvouapůlleté dítě mi často říká „já sem jednička a ty jsi nua“ a to jako fakt nevím proč :evil: .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
20.2.09 18:24
Len-til-kah píše:
Však jsem to tak tež myslela. Kromě toho, že jsme nuly, jsme s chlopem taky oba dřeva. Nejen v orchestru :nevim: :D .
(Btw moje dvouapůlleté dítě mi často říká „já sem jednička a ty jsi nua“ a to jako fakt nevím proč :evil: .)

Jen jestli nechce říct, že dítě je 1, ty a manžel nuly a dohromady jste 100 … jako 100% :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
20.2.09 20:15

Pudli, tak jsem to popletla teta má A negativ a strejda A pozitiv a sestřenka 0+, to je myslím možné, né??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.2.09 20:46
derida píše:
Pudli, tak jsem to popletla teta má A negativ a strejda A pozitiv a sestřenka 0+, to je myslím možné, né??

To možné je :) Oba mají A0 a oba předali sestřence tu nulu, takže má 00…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.2.09 21:12

Ale dvě nuly mohou mít jen nulu, že? (To je řečnická otázka, doufám, že ani coby stále těhotná a kojící jsem natolik nezblbla.)
Mně se totiž stalo, že se mě zdravotní sestra ptala, jakou má malý skupinu. Tak jí říkám „Rh nevím, ale jinak já mám nulu, manžel má nulu, tak on musí mít taky nulu“. A ona „tak to ne, takhle by to nešlo“. Co mi jako chtěla naznačit :twisted: ?
No jo, oni asi lidi v ordinacích často lžou. To mě takhle sestra na gynekologii pořád nutila vážit se na jejich váze, i když svou hmotnost znám přesně, že prý si ale maminky často hodně ubírají (tož to ale pardon, na první pohled jsem docela tintítko). Nemohla jsem ji přesvědčit a úplně minimálně vhodné to bylo v momentě, kdy mě nutila zvážit se, ač jsem na sobě měla uvázané dítě :lol: (nějak ho přehlídla… pak teprve si to vážení teda laskavě dala vymluvit :P ). Blbce ze mě všude dělají! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
20.2.09 22:33

Eviku Je mi tě líto :-( opravdu nevím, co napsat, už jsem to četla včera a asi nejlepší by bylo, kdyby se to nestalo :-( ale to nejde.....

Jak už tady holky psaly, rozhodnutí je na tobě, od nás to jsou jen doporučení.......z pohledu začátku těhu bych asi taky nic neříkala (chlap se do dítěte „zamilovává“ postupně) teď by tě asi 100% opustil…ona uražená ješitnost bolí někdy víc než zlomené srdce (ale taky rychleji přejde a je šance, že se vrátí…)ale důvěra už těžko…

na druhou stranu…nic neříct a tajit......Syn má dva roky a nedovedu si představit, že bych věděla, že není manžela a neřekla mu to…když vidím, jak si hrajou, mají se rádi, jak se na něj manžel těší a tulí se k němu…asi by mě to bolelo každou chviličku…zvaž to (ono jde se přesvědčit, ale hlodat to bude)

POkud to chceš opravdu tajit, NIKOMU NIC NEŘÍKEJ!!! a o tom potratu? To je fakt překombinované, zapleteš se do toho ještě víc a je to vůču příteli hnusné… (je sice fakt, že my jsme s manželem spolu byli 4 roky, začali jsme se cíleně o miminko snažit (i když sjme předpokládali, že se povede až tak za rok a ne hned :wink: ale i tak, když to bylo potvrzené od doktora - dva dny jsme O TOM spolu nemluvili, najednou nám to vneslo šílený zmatek a strach do hlavy…dokonce jsme na vteřinku uvažovali i o tom, jestli jsme neudělali chybu (že jsme mohli počkat) - to jen na obranu toho, že by bylo divné chtít potrat po 4 letech fungujícího vztahu…

Já spíš nechápu, že jsi ho podvedla (byl pryč JEN 6 týdnů (jaká opojná svoboda?) ale stalo se…

Držím ti pěsti, ať tvé rozhodnutí přinese co nejmíň bolesti tobě i všem zúčastněným…

a jak tady někdo psal…pozozr na toho „kamaráda“ jestli se vídáte nebo potkáváte…může to být on, kdo to provalí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.09 22:51

Diskui jsem četla jen chvilku a nebavila mě. Važ jsi toho, co máš - máš přítele a jsi těhotná. To není zas tak málo.

Máš k tomu i špatné svědomí, ale s tím, co se stalo, nic neuděláš, tak to neřeš. Buď:

• přítele opustíš a staneš se svobodnou matkou, což je velmi těžké,
  • nebo budeš mlčet (pravděpodobnost odhalení je mizivá).

V druhé varintě z toho vyjdeš určitě líp než v té první, omlouvám se, jsem sobec a myslím v první řadě na sebe :). Uvidíš, kam Tě osud zavane, třeba se rozejdete ze zcela jiného důvodu, co dneska víš.

Pokud Ti ude moooc těžko, navštiv diskuze snažilek, co y nohé za to daly, být těhotné - S JAKÝMKOLIV MUŽEM.

Nemysli už na to. Pohodové těhotenství a zdravé mimi přeju.

• Citovat
  • Upravit
14015
20.2.09 23:16
Anonymni píše:
Pokud Ti ude moooc těžko, navštiv diskuze snažilek, co y nohé za to daly, být těhotné - S JAKÝMKOLIV MUŽEM.

To jako myslíš vážně? Že ženě, která nemá problém s otěhotněním, ale čeká dítě s nesprávným chlapem, pomůže, že některá má problém mít je s kýmkoli?
A tobě pomůže vědomí, že někdo počne hned, ale dítě se narodí s těžkou vadou či dokonce zemře a ten člověk by dal nevímco, kdyby na to početí čekal třeba pět let, ale dítě bylo v pořádku? Čteš diskuse rodičů postižených nebo mrtvých dětí, když je ti moooc těžko?

Omlouvám se, ale mě to docela točí, jak tu několikrát zaznělo, že má být dotyčná vlastně ráda a co vůbec remce, hlavně, že je těhotná. Kdo může zodpovědně říct, že by s ní z fleku měnil :? ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí