Těhotná... s jiným mužem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
19.2.09 17:46

Ještě mě napadla taková blbost - nedá se udělat DNA test otcovství z plodové vody? Když se z toho dělají genetické testy, protože v ní plavou buňky dítěte? A získat tajně DNA přítele by taky určitě šlo… Pak by byla jistota stoprocentní…

Jen jestli se moc nedívám na kriminálku Las Vegas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.2.09 17:49

Ja mám kamošku,ktorá otehotnela s iným mužom..ona mi to síce nikdy nepovedala a myslím,že ani nikomu,iba jednej jej kamoške,kt. to potom povedala mne.Takže z rozprávania tejto baby viem,že sa dosť trápila /nikdy to mužovi nepovedala/.Ona totiž dosť „vymýšľala“-zahýbala mužovi,neviem podrobnosti,len viem,že to dieťa čakala z nejakým dosť cudzím mladým,s kt.sa iba tak „hrala“..Potom mala dosť výčitky,zmenila sa,začala byť mužovi verná a dobrá manželka..Viem,že aj to dieťa chcela dať na adopciu,ale nakoniec si ho nechala a samozrejme,muža stále ťahá za nos,že je jeho.Boli sme spolu v pôrodnici,to malé malo šťastie,že už vtedy sa podobalo na ňu,no bolo dosť smutné,keď za ňou prišiel muž a bol hrdý,aké má bábo,hrdý na svoju ženu..Už som s ňou dlho nebola,len viem,že sa takto rozhodla žiť v klamstve a myslím si,že ju to zožiera a stále to v sebe nesie..Ja si myslím,že to treba povedať čím skôr,podľa mňa,keby mu to povedala hneď,buď by sa s tým zmieril alebo nie,možno by ju aj nechal,ale neskôr by sa možno vrátil..Ale on má právo sa rozhodnúť a povedať-milujem ťa a odpustím ti a príjmem dieťatko za svoje,ale má právo sa s tým nezmieriť a odísť.Ona-tá kamoška,keby to povedala teraz /malé bude mať 5 rokov/,už by to bolo asi oveĺa horšie,neviem ako by to ten chlap niesol po toľkých rokoch zavádzania.A čo ak sa to dozvie od niekoho iného?Čo krvná skupina?Je to smutné :cry: ,ale dá sa to vyriešiť,aj keď to možno nejaký čas potrvá,no podľa mňa dôvera a úprimnosť vo vzťahu za to stojí sa s tým popasovať-možno aj s nejakým psychológom.

• Citovat
  • Upravit
50725
19.2.09 17:57

Hmm, tak třeba jsem mimo, můj muž by to prý vědět nechtěl :nevim: Když bych mu to řekla, tak prý neví, jestli by mě ještě chtěl, ale lepší by bylo, kdyby to nevěděl.

Tak nevím, možná jsem jenom divná já - já bych to totiž vědět chtěla určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
19.2.09 18:01

hele je tam nová diskuse o tom, jestli vášnivé líbání je taky nevěra.
Tak to je asi moc i na mě, něco je jednorázový úlet a lítost, něco jiného je pěstování druhého vztahu s tím, že manžela nikdy nechci opustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
19.2.09 18:39

Tak ten tvuj napad mi prijde vyslovene nechutny. Uhrat to na nej tak, aby se te jeste snazil presvedcit, at si to nechas.
Uvedom si, ze jestli to v budoucnu nekdy praskne, bude te nenavidet nejen tvuj pritel ( a to rozhodne vic, nez kdybys mu to rekla ted), ale nejspis i to dite, ktere bude diky tve lzi rikat „tati“ vlastne „cizimu“ cloveku.

No, je to tve svedomi a vubec ti tu situaci teda nezavidim, ale delat uplneho idiota z nekoho, koho miluju, neni fer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
19.2.09 19:13

Nepročetla jsem všechny příspěvky, ale myslím si, že je to jedno z těch těžších řešení.Překvapilo mě těch pár docela agresivních reakcí,kdo jsme bez viny, že (asi ne náhodou jsou většinou anonymní, ale nechci křivdit, nepročítala jsem nijak pečlivě)…Já spíš obdivuju, že si chce miminko nechat (jít na potrat by bylo úplně nejjednodušší) a věřím, že pokud nepřijde nějaká hloupá náhoda, může to fungovat.Ale jsem moc ráda, že sama v podobné situaci nejsem a doufám nikdy nebudu, to musím přiznat.
Ale neříkala bych to vůbec nikomu, ani mámě, prostě nikomu, nikdy. :wink:
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
19.2.09 20:14

Harpyje: Vzhledem k mámu datu narození rozhodně nemůžu být typický prudukt komunistického Československa a na komunisty jsem alergická ja býk na červený hadr. Tobě opravdu nepřijde pokrytecké hlásit se k nějakému vyznání, které nabádá ke zbožnosti, pokoře, úctě druhým, nelhaní atd. a přitom tady psát, že má dotyčná lhát do očí člověku se kterým chce žít, kterého by si měla vážit a být k němu upřímná a třeba i věrná (tímto nechci moralizovat - ať si každý souloží s kým a kdy chce to je jeho věc)
Pudoslava: nemyslím, že křesťan = světec, ale nejde mi do hlavy ja o sobě můžeš napsat, že jsi katolička a zároveň někoho nabádat k tak sprosté lži.
Mně právě tvůj názor přijde jak ze středověku - není důležité kdo je otec a že z chlapa dělám blbce, důležité, že jsem spokojeně usazená v hnízdě… Viz jak holky psaly o kukačkách v minulém století…
Víš, já jsem si vždycky myslela, že věřící lidé by měli žít čestně, nelhat, nekrást atd. a taky nenabádat ostatní k nepravostem. Myslím, že nabádat někoho k lži je stejné jako sám lhát…
EvulikEEE: pochopila bych tvé rozhodnutí to neříct, ale udělat z něj takto vola je opravdu hnusné a začínám pochybovat, zda ho opravdu tak miluješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.2.09 20:33

Lenka N26
Pudoslava: nemyslím, že křesťan = světec
Víš, já jsem si vždycky myslela, že věřící lidé by měli žít čestně, nelhat, nekrást atd. a taky nenabádat ostatní k nepravostem. Myslím, že nabádat někoho k lži je stejné jako sám lhát…

Ale neprotiřečí si tyto věty? Ne, nechci Tě chytat za slovo. Ale nějak mě dráždí některé hlášky - nejen tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.2.09 20:33
LenkaN26 píše:
nejde mi do hlavy ja o sobě můžeš napsat, že jsi katolička a zároveň někoho nabádat k tak sprosté lži.

a slovo jako ironie a sarkasmus ti nic neříká? :lol:

Prosím tě neřeš tady víru a církev, ta holka se ptala na něco jinýho, každej napsal svůj názor, myslet si o něm můžeš cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
20.2.09 09:35

Tak jsem se taky ptala manžela. Chvíli rozmýšlel, a došel k závěru, že by to vědět nechtěl. Raději by měl netušeně kukačku, než řešil, zda bourat rodinu. Doufal by, že se to nikdy nedozví, takže při nějakém podezření by nepátral. Evulikovi doporučuje spíš mlčet, i když si myslí, že je to nečestné a nesportovní, v tuhle chvíli však podle něj nejmenší zlo.
Tak nevím. Taky vás ti naši muži tak překvapují? Já bych mu to vážně nejspíš řekla. Takže díky Evulíku, kdyžby náhodou, tak vím, že se mám pokusit mlčet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
20.2.09 09:38

lenkaN myslím, že k ptoblému přistupouješ poněkud zejdnodušeně. Nevím, jak jsi stará, ale jak sama píšeš, možná jsi ještě mladá a je to možná tím. takhle obvykle uvažují adolescenti (a mimochodem dost často čerství konvertité v jakémkoliv věku). Máš to prostě nalajnované, lež, pravda, dobré špatné… a vůbec asi nebereš v úvahu sitauci, zkušenosti a další okolnosti.

Život není jen černá a bílá.
Sama třeba víš, že kdfyž se tě hostitelka zeptá „chutnal ti můj guláš“ asi není vhodné odpovědět „vlastně je docela hnusnej“. Tohle ti asi nepřipadá jako sprostá lež.
Skus teda zvážit, jestli mluvit pravdu vždy a za každoz cenu převáží případné negativní důsledky té pravdomluvnosti.

Potom si myslím, že by neuškodilo víc pokory a pochopení pro druhého. Vynášet jednoznačné soudy o tom, cop je dobré a špatné je podle mě projev pýchy, kdo takto soudí, myslí si, že je na to kompetentní, že všemu dobře rozumí - ale to tak nikdy není. Ani ten, kdo přesně to samé zažil, není nikdy v úplně stejné kůži.

Možná to ještě vnímáš jako degeneraci, cynismus, čerstvý konvertita by řek „ochladnutí“, ale časem nejspíš i tebe život naučí. A jestli ne, škoda pro tebe. Lidé pedantští na dodržování formalit bez ohledu na situaci bývají velmi často jednoduše zlí a krutí.

Jinak k těm křesťanům - opravdu si protiřečíš. křesťané nejsou/nemusí být dobří, jen se snaží/měli by se snažit být dobří. Ale to by měl asi každý, nemyslíš?

Mimochodem u křesťanů by nejvyšším měřítkem všech skutků měla být láska. Prostě si myslím, že v tomto případě je lepší s láskou a pro lásku lhát. Soudím podle sebe, já bych pravdu vědět nechtěla, já bych chtěla, aby mi lhali. Nebudu druhému dělat, co bych sama nechtěla.

Jestli je tvůj postoj jiný, chtěla bys raději vědět., že tě partner podvádí a riskovat rozklad vztahu, potom jsou pró tebe kriteria hříšnosti jiná, ty bys v tomto případě lhát neměla. já ano. Není univerzální definice toho, co je špatné. špatnost je vždy relativní a individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.2.09 09:53
teredes píše:
Tak jsem se taky ptala manžela. Chvíli rozmýšlel, a došel k závěru, že by to vědět nechtěl. Raději by měl netušeně kukačku, než řešil, zda bourat rodinu. Doufal by, že se to nikdy nedozví, takže při nějakém podezření by nepátral. Evulikovi doporučuje spíš mlčet, i když si myslí, že je to nečestné a nesportovní, v tuhle chvíli však podle něj nejmenší zlo.
Tak nevím. Taky vás ti naši muži tak překvapují? Já bych mu to vážně nejspíš řekla. Takže díky Evulíku, kdyžby náhodou, tak vím, že se mám pokusit mlčet :oops:

Mají to těžké ti chlapi :? . Taky jsem si včera meditovala a když jsme oba nuly, můžu se spustit pouze s nulou, že :twisted: ? Já si neumím představit to obrovské celoživotní břemeno každodenní lži (jak tu někdo tvrdil, že to není každodenní lež - samozřejmě je, i mlčení je lež, ne že ne), protožo lžu jak čuně i o banalitách, tudíž radši nelžu, když to zkusím, vždycky to praskne.
Chudák chlap.

Lenko - jsem ateistka, ale mám dost věřících kamarádek, kupodivu jsou to taky lidi. A jestli se divíš, že se harpyje dotklo, když napíšeš, že pámbíčkáři jsou pokrytci a tím všechny věřící vysypeš do odpadkového koše, tak už fakt nevím. To potěší asi tak, jako když někdo řekne, že všechny Lenky jsou totální krávy, protože tamta je a tamta taky :roll: .
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
20.2.09 10:28

Priznam se ze jsem celou diskuzi necetl ale tady je muj nazor:

Mas pouze dve vychodiska (vzdy musis pocitat s tim horsim).
1, manzelovi nic nereknes, priteli take ne. Tvuj trest bude to ze to budes mit cely zivot v sobe a zapirat to.

2, reknes mu to a velmi pravdepodobne (neznam jeho povahovy profil takze tezim ze standartu) ze nebude chtit mit doma kukacci vejce. A pokud se tim smiri tak ne nikdy zcela a vzdy tam bude videt za tim konkurenci. Navic ti prestane verit a vztah to spise znici takze odejde. Oslovis pritele na jednu noc a nechas si platit alimenty. Pritel mozna pokud se mu budes libit se da s tebou dohromady ale je take mozne ze ne a zustanes sama svobodna matka.

Osobne si myslim ze pro vas vsechny je lepsi prvni varianta. Sice ti to na klidu neprida, ale dite a manzel se mohou mit teoreticky dobre. Pravda mozna nekdy vyjde najevo ale to je nyni fuk.

Zena mi rikala ze tady nektere pisi o tom ze jejich manzel by to chtel vedet a ze by bylo lepsi mu to rict aby jsi predesla do budoucna nejakym situacim typu: a proc jsi mi to nerekla teba bych zustal.
Dle meho nazoru je to blbost. Malo z nas (myslim vseobecne lidi muze i zeny) se dokazeme s necim takovym vyrovnat. Ikdyz to zkusime tak stejne to nepovede k zadnemu stesti a nekdo to odnese. Lepsi varianta je potom okamzity rozchod. Je neco jineho kdyz si najde holku ktera jiz dite ma a on to akceptuje na zacatku nez kdyz ma pocit selhani a jeste v tom diteti vidi soka.

Sam bych to vedet chtel, ale jen proto abych se rozhodl kdy je cas odejit a zda chci. Rozhodne to ale neni idealni volba pro tehotnou matku a budouci decko ktere za nic nemuze. A je fuk kdy to clovek rekne vzdy je to spatne a najdou se dubvodu proc byt na toho druheho zly, konec koncu on to zkazil.

Jen jeste dotaz na okraj, proc jste nepouzili kondom kdyz evidentne neberes prasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
20.2.09 10:34

Necetl jsem to , ale pry se tu resi i ohledne jak je to s vericimi.
Verici jsou nejvetsi pakaz (ne vsichni), ale zhresit a potom ucinit tzv. pokani a je to spraveno??
Navic cirkev se napachala za celou svou existenci nepocetne spatnych cinu a jeste se je snazi dal delat. Samozrejme v modernim havu.
Prijde mi vylozene pokrytecka a to vsechny.

Osobne nejsem verici, ale boha nepopiram, jen si myslim ze takove ty svatostanky jsou dobre pouze jako historicka pamatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
20.2.09 10:55
[quote:c5d6796f7a] Verici jsou nejvetsi pakaz (ne vsichni), ale zhresit a potom ucinit tzv. pokani a je to spraveno??
Navic cirkev se napachala za celou svou existenci nepocetne spatnych cinu a jeste se je snazi dal delat. Samozrejme v modernim havu.
Prijde mi vylozene pokrytecka a to vsechny.

A tohle píšeš komu a hlavně proč??? O církvi máš možná středověkou představu a to ještě špatnou. To, že nějakej blbeček kdysi vymyslel odpustky neynamená, že myšlenky křestanství jsou špatné. Že lidé, kteří žijí s vírou jsou pokrytci, kteří se schovávají za Boha. V Boha nevěřím, jsem ateistka, ale komentáře jako je ten tvůj mě neskutečně vytáčejí, navíc bezdůvodné. Ano, církev páchala hrozné věci, také nemám ráda instituce, to však nijak nesnižuje jednotlivce věřícího v Boha. Mě osobně mnohem víc děsí lidé, kteří nemají před ničím úctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí