Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo ty ses i barvila? Tak to chápu, že je to šok… Já mám odvahu jen na melír ![]()
Jojo:-)
A co zelenooká blondýna-to budeš jako já ![]()
MMCH-tohle je taky jeden z duvodu,proc ke kadernici chodim pouze v lednu a unoru(cesat na plesy) a jinak NE-E …
A co je to trvala nebo melir nebo barveni jsem taky jeste nemela moznost zazit
![]()
Pro Anonymní (tak ale teď si to bude muset dohledat, protože ten její dotaz je dost vzadu)
Do žádné konkrétní diskuze ale nepatřím. Občas nějakou založím (sporadicky, například když mě ŠTVALA TCHYNĚ
)
Mám čtyřletou dceru a na mateřské už nejsem.
Sice přesně nechápu, v čem nerozumíš mým příspěvkům - ale je pravda, že mě to z nějakého i pro mě nepochopitelného důvodu táhne do „erdito-diskuzí“ - a mám taky víc času páč mám dovolenou!
a MANŽEL NE - protože mu ji přesunuli -
takže dá se říct, že se trochu nudim (ale hlavně opravdu nechápu proč mě to táhne do diskuzí, kde je erdita. Ale já to nejsem. neviděla jsem ani ty její fotky, které jste zmiňovaly někde)
jedno musíme erditě nechat:
má tu prapodivnou schopnost hodně z nás donutit, abychom na ni nějakým způsobem reagovaly
(haha: ještě pro Anonymní:
teď jsem skutečně prohrábla svoje staré příspěvky, a opravdu jsem se i OSOBNĚ CHYTLA s tehdejším čertíkem bertíkem
ale kdo to byl nevím a je mi to i jedno…)
a doma jsem proto, že jsme měli jet na ekofarmu do Rakouska (kterou jsem si tady důležitě zjišťovala, a dokonce i objednala
) a manžel prostě tu dovolenou nedostal - takže jsme jeli akorát tak na fialky…
ale utěšuju se tim, že v Rakousku maj povodně. Mělo to být v Tyrolsku, tak jsem ani nekoukala, jestli ty povodně byly zrovna tam. (kdyby tam náhodou nebyly
)
Koukam, ze se to tu fakt zvrhlo v peknej chat
A ja jsem v tom tentokrat nevinne
Pac jsme si s malym udelali pekny odpoledne, ted jsem do sebe nacpala ooooohromnou misu zeleninovyho salatu a chtela jsem vas jen zkontrolovat, nez pujdu spat… ![]()
Jinak kauzu Markysek jsem docitala zpetne, na emimi jsem uplne poprve vlezla letos nejak po novym roce, nekde jsem narazila na zminku o markyskovi, tak jsem se dala do patrani a precetla si jeji diskuze…vcetne Vanessky a tak… no je to des. Jsem stastna, ze jsem tu v ty dobe nebyla a nenechala se taky napalit.....
Certika Bertika nenam vubec, obcas se tu o tom nekdo zmini, ale o co slo vubec netusim
(neni to Erdita?
)
uz jsem zde zas.vcera jsem uz bohuzel NEMELA CAS
danyleo jezisi kriste ja mam fakt z tebe dost.to ze moje prvni dcera je vecne aktivni neznamena ze si jako ani nevlezu na pocitac mam taky chlapa ne a kdyz uz tak rano tu skoro vubec nechodim,max napisu jednu vetu ale jsem tu vetsinou na chvili vecer.moc slovickaris a nevis uz jak tady na tech prispevcich udelat ze me notorickou lharku.a to ze mi mala rvala je pravda ale ted se to uklidnilo uplne nelogicky tu neco rozvadis pritom to vubec nedava hlavu ani patu.a gabca ten neustaly kasel nemela urcite z pribinaku a z KM
jsi fakt tak hloupa nebo se jen delas?jinak je naprosto zdrava…nezminila jsem se o kasli protoze z mleka mit kasel to uz fakt asi budu verit ze i existuji vodnici
a antidepresiva uz tyden neberu protoze uz jsem ok
a co mate vsichni furt s tim markyskem ten clovek tu jeste chodi?kde mohu najit nejake jeji nebo jeho prispevky?
erdita píše:nejak nechapu, proc ZE ME mas dost?? Vzdyt jsi to napsala sama, ja jen kopirovala
uz jsem zde zas.vcera jsem uz bohuzel NEMELA CASdanyleo jezisi kriste ja mam fakt z tebe dost.to ze moje prvni dcera je vecne aktivni neznamena ze si jako ani nevlezu na pocitac mam taky chlapa ne a kdyz uz tak rano tu skoro vubec nechodim,max napisu jednu vetu ale jsem tu vetsinou na chvili vecer.moc slovickaris a nevis uz jak tady na tech prispevcich udelat ze me notorickou lharku.a to ze mi mala rvala je pravda ale ted se to uklidnilo uplne nelogicky tu neco rozvadis pritom to vubec nedava hlavu ani patu.a gabca ten neustaly kasel nemela urcite z pribinaku a z KM
jsi fakt tak hloupa nebo se jen delas?jinak je naprosto zdrava…nezminila jsem se o kasli protoze z mleka mit kasel to uz fakt asi budu verit ze i existuji vodnici
a antidepresiva uz tyden neberu protoze uz jsem ok
A zase si protirecis......achjo.....
Klidne se obhajuj az do aleluja… on si to kazdej prebere sam..... ![]()
ja uz fakt nemam chut virit nejaky debaty, fakt ne.
Co mala, je uz aspon bez teploty? Koupilas ji neco na ten jazyk?
erdita píše:tady si pocti, je to docela sila…
a co mate vsichni furt s tim markyskem ten clovek tu jeste chodi?kde mohu najit nejake jeji nebo jeho prispevky?
Hodne se to tu tenkrat resilo, ja sem ale jeste nechodila, tak jsem ty diskuze hledala zpetne… Chodila sem vic nez rok a tahala tu celou dobu holky za nos...... Byla snad po nekolika potratech, pak cekala miminko, holcicku, vsichni to tady s ni prozivali, holcicka se ji narodila predcasne a pak zemrela… Dost holek to tu zasahlo, nez nekdo zjistil, ze si ta zenska celou dobu vymyslela. Nejspis ani neexistuje a je to nejakej vysinutej clovek, co se potreboval pobavit nad bolesti jinych…
Chodile sem do te diskuze a tady na te strance se to zacalo resit https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tenkrat jsem nad tim stravila dost casu po vecerech, kdyz jsem to zjistila, tak to mam nahazeny v zalozkach, ty stranky....... ![]()