těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
8.7.04 10:06

Omlouvám se, omylem jsem to zaslala dvakrát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
8.7.04 10:37

Milá Adelinko,

já už to mám také třetí cyklus, ty pozitivní těhu testíky… Když zabloudíš do diskuze zpět, tak si to tam přečti, jak moc jsem byla natěšená, jak mi holky gratulovaly a nakonec… :-(
Tento měsíc (cyklus) jsem už měla 3× pozitivní, ale druhá opět slaboučká, jakoby průhledná, ale stejně silná!!! Takže už nevím, čemu věřit. No, uvidíme.. Podle první MS jsem to měla dostat 2.7. (i když přítel pořád říká, že nic neposílal :lol: ) a druhé očekávání 10.7. - to teprve bude… mám v tom teď menší chaos… :-)

Držím palečky, aby nebyl testík falešně pozitivní, beruško!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.7.04 13:42

No, taky doufám, že nemám testík falešně pozitivní a že se to udrží. Tu druhou čárku viděla i dcera, takže žádné halucinace, nebo, že bych viděla něco, co není. Jinak už mám po soudu, bylo to nechutný. Předsedkyně ze mě udělala hyenu, která chce z otce dítěte stáhnout poslední peníze, které má. Chudák pan podnikatel, on jen bydlí ve vile, má plno majetku v nemovitostech apod. ale je ve ztrátě, takže nemá peníze. Je mi ho fakt
" líto".Kdybych nevěděla jak je na tom opravdu, bylo by mi ho možná opravdu líto. A pak, že jsou naše soudy spravedlivé. Kluka už neviděl rok-nemá zájem, ale ona věřila jeho tvrzení, že mu ho nechci dávat(přesto, že jsem měla potvrzení z psychologické poradny, kam se synem docházím).Skoro mě nepustila ke slovu, evidentně byla na jeho straně, až mi přišlo, že je od něj uplacená.No tak jsem si vylila srdíčko, za chvíli budu mít pracovní návštěvu, tak se připojím až večer. Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.7.04 14:17

ahoj holčiny,
nikdy jsem do Vaší diskuze nepřispívala, jen jsem ji četla. Chtěla jsem Vás poprosit o radu. Dnes jsem 38 DC (menstruace chodívá tak 30-33 DC), TT negativní, těhupříznaky skoro žádné (občas mě jen pobolívá podbříšek, občas mi je zle od žaludku). Mám už jít k Dr nabo počkat? Nemá ale v ordinaci UTZ, tak by mi určitě píchl jen vyvolávačku. Mohlo by se něco stát, kdybych byla těhu? Moc děkuji za vaše reakce. Mrkvička

• Citovat
  • Upravit
1785
8.7.04 15:02

Mrkvička - „vyvolávačka“ neublíží, pokud bys byla těhulka, prostě bys MS nedostala, buď klidná. Za pár dnů testuj znovu, co tam má být, to tam bude:-)

Dede - držíme palečky, já to s tebou nějak vnitřně prožívám či co..:-)

..btw ještě tu někdo zmínil Agapurin, to je lék na předpis, ze skupiny vasodilatancií, tj. roztahuje cévy,ještě jsem tedy neslyšela, že by se dával na zlepšení spermiogramu..asi tam byl ještě jiný problémek než kvalita spermií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.7.04 15:18

Ahoj holčičky!
Tak jsem tu zas :lol: .
Jindro(HENRIETKO): je dost možné,že byla podplacená a nebo to s ním potají „táhne“.Každopádně ti přeji,aby ti to dobře dopadlo a ty se už víc nemusela nervovat.
Mrkvičko: Zkus si o víkendu nebo během příštího týdne udělat těhutest.A podle toho,co ti ukáže si zaskoč k dr.,ale zkusila bych si pak udělat ještě ze dva,aby jsi měla jistotu a udělej jich pak radši v časovém rozmezí.Aby tam popřípadě bylo víc toho těhu hormonu. :D Přeji ti,aby tam byly ty dvě //.Aby jsi se přidala k těhulkám. :lol:

Tak zatím pá holčičky moje!
Lucka A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
8.7.04 18:35

Ahoj holčinky,
dnes jsem přežila skoro tropické vedro - alespoň máme dnes v novém domečku teplotní rekord - 24 stupnu. Byla jsem uz 2× ve sprse, mame vyndany vetrak.....jenze se zase ochladi, tak z toho leta moc nebude.

Henrieto: Dávej si při měření BT pozor. Má na to i vliv pootevřeného okna. Jak se udělalo teplo,t ak jsme začali spát při pootevřeném a hned mi teplta spadla o 0,2 stupne.
A na soudkyni se vykašli.....mělas tam zahrát chudinku, blbě oblečenou, strhanou z pole…
Teď se rozvádí známí a to je teda něco. mají 2 děti, ale pan podnikatel svou teď už bývalou obral o cos e dalo. Holky, to jsem fakt nechápala a normálně to prošlo :cry:

Radko: Uz se snad nervovat nebudu…Jenze to jsem cela ja. Koukam, že tvoje tělo ti fakt začíná dělat naschvály…Posledně to bylo takvé kruté zklamání a te´d by tě zase chtělo dostat. ALe je to fakt divný…

Za chvilku jedeme do města na zmrzku…tak snad se trošku ochladím. Sice ji nemám moc ráda, ale v teplu to zvládnu :lol:

Desty a Cipátko 13+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
9.7.04 00:10

Akoj berusky moje, tak se hlasim po tydeni odmlce. 8O Meli jsme nejake potize s internetem, ale vse se v dobre obratilo a uz je vse OK. :D
U me nic moc noveho. MS mela dorazit dnes, ale asi se ji nejak nechce, takze nedorazila. Minule jsem mela cyklus o den kratsi, tak ted bude asi zase o den delsi- to aby me to nemzelo a abych nesklouzla do sterotypu :? Podbrisek me boli jako des, ale ms nikde. Vcera jsme hrali tenis a ja myslela, ze me chlapi domu ponesou- strasne me bolel podbrisek. Dnes jsem rada, ze se pohnu, ale za to muzou svaly (manzel se mi smeje, „jak pry me muzou bolet svaly, kdyz zadne nemam?“) Hra me bavi, ale moc mi to nejde. Raketu drzim jak prase kost a kdyz se nahodou trefim micku, tak ho stejne odpinknu nekam do prcic. Proste vrozeny talent. :lol: Ale je pravda, ze tak jako vcera pri tenise, jsem se uz dlouho nenasmala.
Radusko, s temi testy je to vazne des. 8O Nevim, co ti na to rict. Miminko bych ti ze srdce prala, ale nevim jestli se podle tech testu da neco poznat. Drzim ti palce a doufam, ze tentokrat uz je to pravda a vyjde vse tak jak ma.
Evi, je mi moc lito, ze to s miminkem tak dopadlo, ale opravdu je to tak lepsi a urcite se to brzo znovu podari. :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.7.04 08:43

Ahoj holčiny,

dnes jsem tu jen na skok, jdeme s Peťulkou „tvořit“ včerejší blesky :lol: , které se hnaly po obloze…

Po včerejší diskuzi s holkama v deníčku Matýsků jsem si říkala, že by bylo na čase, abychom do nějakého deníčku přešly. Pravda je, že začíná být tahle diskuze dost nepřehledná. Co vy na to??? Kdo se ujeme toho úkolu???

Gabrielko: Já tenis nehrála nikdy (možná jako malá jsem se sestrou měla pálky na tenis, takové ty dětské :-), ale teď bych to držela stejně jako Ty :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.7.04 08:48

Monaliso beruško, zkusila jsem si vyhledat něco o těhotenských testech. Nějaká paní doktorka tam popisuje, že dnešní těhu testy jsou vysoce spolehlivé. Mohou prý ukazovat pouze falešnou negativitu, pouze podle množství hormonu HCG, ale za týden ,pokud je žena těhu, už by měly být pozitivní. Nějaká holčina se jí tam ptala, jak je možné, že měla slabě pozitivní test a za 2 dny dostala MS a že se jí to nestalo poprvé. Paní doktorka jí odpovídala že s největší pravděpodobností byla těhu, ale to odešlo v termínu MS. Důvodů prý může být mnoho, většinou za to prý může spermie, že se vajíčko přestane vyvíjet.Jo a co mě zaujalo, prý tak končí až 75% těhotenství.Je to vlastně zázrak, když se to povede. No nevím , jestli jsem tě potěšila nebo ne.
Jinak já zatím nic, BT stoupla, ale bolí mě už od včera v kříži. To jsem nikdy neměla. Tak nevím co to znamená. Opatrujte se holčiny.Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.7.04 09:22

Jindro, to jsi mě docela „potěšila“ :cry: Nechci už ale o testech uvažovat. Díky podpoře holek od Matýsků jsem se rozhodla se na všechna testování vykašlat, ono to nějak dopadne. Stresovat se každý měsíc, zda přijde nebo nepřijde MS tomu také nepomáhá.
Víš, představ si, že čekáš MS, ona se ne a ne dostavit, koupíš testík a druhá je tam… Jásáš, ale ouha, za pár dní přijde ta červená mrcha, takže celý ten kolotoč začíná nanovo. Lepší je skutečně počkat klidně týden a pak to zkusit.
Držím moc palečky, aby ta Tvoje slabá čárečka nebyla klam!!!

Do 12.7. má Šárka dovolenou, ale potom se vrhneme na ten deníček, ano??? Zkuste někdo vymyslet název (i když mě tak napadlo, nechat tam prostě „těhule?“, co Vy na to???)

Tak zatím končím, mrknu se sem večer! Krásný den a zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.7.04 10:42

Ahoj holciny,

tak uz tomu tedy vubec NEVERIM!!! :cry: Test jsem si udelala vskutku dnes rano a opet negativni a jsem z toho mimo. Teplota mi tedy o neco klesla, na 36.7 (coz je stejne na me vyssi teplota), ale nic. Navic mam takovy divny pocit, ze se hlasi MS :evil: Vcera jsem opet mela spineni. Takze ted uz fakt nedoufam. Jen si rikam, ze to snad nebude nic horsiho nez jen pitome zpozdeni. Ktere me i drahousovi dodalo tolik nadeje.
Jinak plne souhlasim s Radkou, ze je asi nejlepsi se nestresovat, nechat vse jit tak jak chce samo a ono se to jednou prihlasi. Jo, skvely napad s denickama, jeste ze te tady, Radko, mame. Jsi takova koordinatorka. Jak dlouho to vlastne vy dva zkousite, aby prisel mimisek?
Jazzi - to je super, ze to se mnou vnitrne prozivas, tak jen doufam, ze ted neprozivas ty same pocity zklamani jako ja. Opet na me pada depka a v hlave se mi honi spousta otazek typu jak ze nikdy nebudu moci dat svemu milackovi potomka, a ze by s jinou byl uz urcite tatka apod. No, zrejme jsem zrala na psychiatra, ale to zase casem prejde a ja se hodim do figurky.
Lucy (Laifa) - drzela jsi mi palecky tak jeste neprestave, mam pred sebou asi jeste hodne pokusu.

Vcera jsem se dozvedela, ze kamaradka z prace je tehotna. Super. Jsem moc rada pro ne oba, protoze to zkouseli asi devet mesicu. Je uz ve druhem a pul mesici a trochu se zakulacuje. Strasne me potesilo, ze mi to rekla, ale co me zarazi je to, ze se citi vuci me blbe, kdyz ona jo a ja ne. Tak jsem ji uklidnila, ze zarlit na ni nebudu, to by to se mnou fakt uz bylo na ranu a podekovala jsem ji, ze mi tak duveruje. Vime to jen dve holky z prace. Musim ji taky zavolat, jak blbe mi dopadl muj tehutest.
A dnes rano mi volala mamka, ze se dnes rano narodil me sestrence chlapecek.
Holky, proc mam stale pocit, ze je svet desive nespravedlivej? Ze vsem kolem me se dari a ja si o tom svem stesticku jenom snim????????????
No, to je fakt super, ted tady sama bulim u pocitace a nadavam si, jak jsem prastena. No nic, budu koncit a jeste se sem podivam dnes vecer. Snad uz na tom budu o neco lepe.
Pa Andrea

• Citovat
  • Upravit
83
9.7.04 10:52

Ahoj holky,
tak toho co píše Henrieta o těch těhu testech jsem se bála. Takže to by vypovídalo o tom, že jsem plodná dost, ale někde je CHYBA. Co se mě týká tak bych byla radši kdyby ty testy byly falešně pozitivní než to, že každý měsíc potratím. Jednou jsem už těhotná byla a miminko bylo hodně nemocné. Duševně i fyzicky. Nebudu se tady o tom teď rozepisovat protože to není na dva řádky, ale píšu to protože doktoři říkali, že takovéto těhotenství končí většinou samovolným potratem dřív než žana zjistí, že je těhotná. Takže v tom případě mám šílený strach z toho, že nemůžeme mít zdravé děti. Na genetice nám riziko vypočítali na 1%, ale co když je ještě někde nějaký zádrhel?! Je mi z toho hrozně smutno a úzko. Nevím na koho se máme obrátit?

Snad jsem vám nezkazila náladu. Mějte se fajn.
A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.7.04 11:01

Holky, tak jsem se rozhodla založit ten deníček :-) Bude v deníčcích snažilek pod názvem „těhule?“, aby jste ho našly :wink: , pošlu ho už dnes, tak až bude zveřejněn, přejdeme tam. Skutečně tolik stránek už je na pováženou :lol:

Dede: Podle sestupu BT bych řekla, že se to tento měsíc asi nepovedlo, ale nechci být špatným prorokem. Buď v pohodě, vykašly se na testování a ono se to dřív nebo později povede!!! Jinak - my se snažíme už deset měsíců (od 9/2003). Ale jsem optimistka, takže věřím, že se to povede. Myslím, po delším uvažování :wink: , že je to stresem a tou šílenou touhou po miminku! A jak píšeš o kamarádce, které je vůči Tobě „blbě“… Nastávající švagrová se začala s manželem pokoušet o mimi v prosinci a v lednu otěhotněla. Také mi to řekla někdy v dubnu, protože mě nechtěla zbytečně rozesmutnit, že my pořád nic :P . Ale teď už si „osahávám“ bříško a těším se, až na tom budu stejně!!!

Adelinko: Mrzí mě, že už Tě něco tak otřesného potkalo!!! Dávej na sebe pozor a buď v pohodě! Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.7.04 13:06

Adelinko já to zažila teď , avím jaké to je, ale také to nebylo poprvé.Genetika je mocná čarodějka, a myslím, že toho čeho se bojíš se bát nemusíš, alespoň podle toho co mi řekli teď v nemocnici.
Holky, móc vám děkuji za účast,i manžílek se vrátil ze služebky, čímž mě náramně překvapil.Jinak teplota jak vyšitá celé ty dny , pomalu jsem myslela, že pojedu do nemocnice znovu, ale dnes je to už ok :) Asi se mé tělíčko zaleklo myšlenky na nemocnici, jako dítě jsem tam trávila spoustu času a dnes když tam jsem znám jen slovo stres a nic jiného.Jinak se v pondělí vypravíme, když mi bude dobře konečně na ten Praděd a to celá rodinka,ale moc toho asi nenachodím ,manžílek mě tady pořád opečovává,tak než vyrazíme budu mít nejmíň sto kilo.Tchýně se ani neozvala(zaplaťpánbu)ale zaměstnanci se tu stavili všichni u mě doma jsou zlatíčka :D ,snad to bude příště ok ,jediné co mě potěšilo bylo zjištění, že přece jen nejsme neplodní.Všem tedy hodně pozdravů a dvě čárečky na testíkách.čauky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí