těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
27.4.04 17:17

těhule?

Evčo,
ten článek je super!!Podle všeho se mi zdá že tento měsíc,poprvé od vysazení HA(konec ledna)proběhla OVULACE.Podle hlenu 20 a 21.den.A co ty??Pa Gabka

• Citovat
  • Upravit
2518
27.4.04 18:42

Ahoj berušky,

zdravím nově příchozí… Tak mi to nakonec nedalo a šla jsem se aspoň podívat, jak tu válčíte :wink: … a říkám si, jak jste aktivní, pilňušky moje!!! Tolik příspěvků!!!

Evčo, díky za odkaz na článek! Hned jsem se na to vrhla a studovala a studovala (docela mě to mate, podle toho, co čtu, mám PD!!! - takže večer bude přítelíček chudák :wink: ). Držím palečky, aby se Vám za tři týdny na dovolené povedl ten mimísek a Ty nám tu oznámíš //!!!

Šárko, jak se cítíš? Jsi v pořádku? A co u doktora??? Jsem celá napnutá! :-)

Vítám mezi námi Álu!!! :-))

Maxi! Nedivím se, ani já nestíhám číst příspěvky! :-)))

Gabrielko, pošlu e-mail asi ještě dnes, snad to stihnu. Musím jít ještě připravit miláčkovi večeři (holky, já jsem vám tak líná!!!), protože musí mít sílu na večer :-)))!!!

Jinak Vás všechny zdravím a čekám na další //!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.4.04 19:20

Teda holky, vy jste ale aktivní…to se skoro nestíhá číst… :)
Dneska jsem byla na odběrech…když mi řekli, že to dřív jak za týden nebude, tak jsem to nevydržela a šla jsem na gyndu. Mám ale hroznou doktorku..takže horor…ta mě skoro nevyslechla a hned mi dala injekci? Co když jsem těhotná, nevadí to?
Mám spoustu příznaků, ale hrozně se bojím zklamání :(
Vladule : Moc děkuji za přivítání a za povzbuzení…moc doufám, že máš pravdu :) šárka : Já sice ještě nevím, jestli jsem těhotná, ale taky chodím častěji na velkou a mám prdíky… :wink: A taky se vůbec nedivim, že chceš tak brzo mimíska…mě je 20 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
27.4.04 20:26

Ahoj Jahůdko,

také Tě vítám mezi námi!!! :-) Ani jsem si nevšimla příspěvku od Tebe, to jsem teda ostuda :-(.
I když Ti paní doktorka píchla injekci a byla bys těhotná, tak to mimískovi neublíží. Dělala sis TT?
Ale docela mě překvapil přístup Tvojí doktorky, to je teda hrůza!!! Já jsem minulý týden změnila lékaře, byl snad to samý, co ten Tvůj!
Přeji, aby Ti to vyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.04 23:52

Ahoj holky, vitm vsechny novacky a preji brzke //.

Vladusko, na vysledky testiku, ultrazvuku… mimisku si vzdycky cas najdu. :D Ve ctvrtek to bude jen takove male stehovani a spis budu uklizet. 8O To prave stehovani bude asi az v patek. Urcite mi to vsechno napis a ja na to mrku. To si urcite ujit nenecham. :P :wink: Vcera jsem taky dlouho do noci zjistovala co je tady noveho a rano jsem spala jak zabita. :roll: Manzilek na me rano „priletel“a spustil: co je, ty nemeris teplotu 8O :?: Docela sranda :D No, tak jsem se omluvila a honem si soupla teplomer (jako ovykle, jsem asi podchlazena a dokonce jeste vic nez minue :o ).
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.4.04 08:09

Ahoj Álo, Gabko, Radko - to jsem ráda, že jsem Vás tím článek potěšila. Je teda hodně naturální :) ale alespoň z toho člověk pozná co má hledat :D Tak já poslušně hlásím, že včera jsem se konečně dočkala a podle ovu testu i hlenu jsem měla ovu - 20 DC. Takže to fakt vychází, že luneární (doufám, že jsem to napsala správně) fáze cyklu - tzn. od ovulace pod další MS je 12-16 dní, zatímco první fáze cyklu od MS do ovulace je u každé z nás jiná (podle délky cyklu). Docela dobrý poznatek ale spíš mě překvapuje, že doktoři klidně tvrdí, že si mám prostě spočítat 14 dní od začátku cyklu a je to. To bysme se mohli snažit do aleluja :?
Evča - zatím teoretik :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.4.04 08:27

Dobré ranko!! Tak jsem opět tu! Moc držím pěstičky Jahůdce, i když mě opravdu přístup tvé doktorky zaráží. Takže teď jsem se dozvěděla, že v nejistotě budu ještě do příštího čtvrtka. Dle sestřičky, která ale byla moc milá a ochotná a když slyšela, jak se bojím kvůli minulé zkušenosti, je těhu ještě moc mladé. Říkala mi, že ať se nebojím, prostě to nějak dopadne. Mám se prý šetřit, nestresovat, nenervovat a být v klidu. Takže již do poradny pro těhotné jdu příští čtvrtek odpoledne, pokud to bude doktor žádat, jako že vím, že ten můj určitě, udělají mi ještě ultrazvuk. :wink: Tak doufám a věřím. Jinak se cítím v pohodě, ale mám častěji hlad a pokud se nenajím, cítím nevolnost. A Jahůdko o těch prdikách bychom si mohli povyprávět. 8O Fakt hrůza. :oops:

**Álo, jak jsi dopadla s tt?

Šárka**

• Citovat
  • Upravit
67
28.4.04 08:44

Ahoj holčiny pište co je nového, jsem zvědavá :wink:

Gabrielko, s tím čtvrtkem jsi mi udělala radost :D , tak já určitě napíšu vše co budu vědět ( to abys věděla co Tě čeká :wink: ). Jen doufám, že už nebudeš spinkat, jdu k Dr. sice už brzo ráno, ale vždycky tam strávím 2-3 hodinky - je to tady v okolí nejlepší doktorka a tak to čekání stojí vždy za to :lol: . Tak budu chvátat a co nejvíc předbíhat. Mám trošku strach protože mě paní Dr. postrašila, že mi vezme hodně moc krvičky na nějaké testíky a já tak hrozně nesnáším ty náběry :cry: , fuj. Tak na mě mysli a já se budu snažit být hodně silná :roll: .
S tou teplotkou to máš vážně nějaký divný, já měla vždycky spíš problém se zvýšenou teplůtkou. Hold jsme každá jiná a to je dobře jinak by to chlapi s námi neměli tak zajímavé :idea: :wink:
Tak už musím končit, hezké uklízení a příjemné zařizování a určitě až mrňousek uvidí jak jsi mu to nové hnízdečko krásně připravila bude tu co by dup :lol:
papa Vladuš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.4.04 08:58

Ahoj Vladusko, ja si na tebe ve ctvrtek pockam, takze klidek. :wink: Ty odbery ti teda nezavidim, ale ber to tak, ze je to pro dobrou vec. :lol: Tak ja se budu s tim byteckem snazit co nejvic. Ikdyz jestli se nam mimi zadari, budeme muset najit neco vetsiho a nebo koupit domecek. 8O Zatim mame jen dvoupokojak. :D Tak uz prisel manzilek, tak musim jit. Budu pokarana, protoze se mi nedovolal (nevsimla jsem si vypleho mobilu) :o a mel o me strach. :lol: Ted radi jak tajfun. 8O
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.4.04 09:38

Zdravím celou naší skupinku, moc mě to s vámi byví, jsem hloupá, že jsem se neodhodlala si s vámi psát dřív. Mnohem lépe teď snáším to čekání na pravdu:). Šárko, to je skvělé. Když si představím, že příští týden půjdeš do poradny pro těhotné, je to krása. Sestřička ti to řekla dobře. Jsme všechny s tebou a držíme palce. Jestli mohu malou radu nezkušeného teoretika. Vůbec si nepřipouštěj jakýkoli problém. Zkrátka si uvědom, že se na tebe a tvého manžílka usmálo velké štěstí a hotovo. Budeš mít zdravé a krásné děťátko. Vždyť kolika párům se to povedlo.
Co se týká mě, tak jsem včera pssala toto: Pokud to ve středu nedostanu (dnes), udělám se ve čtvrtek ráno tt. Takže ohu napsat, že první předpoklad splněn. Včera odpoledne v obchodě mnou projela taková zvláštní bolest v podbříšku, že jsem se musela zastavit a předstírat velký zájem o cukr krystal. Myslela, jsem, že MS právě přišla. Ale nic. Dnes ráno BT 37,2. Uvidím zítra.
Rado, máš bezva přezdívku, přeji hezký večer:)
Jahudko, vyvolávačka opravdu miminko nemuže poškodit. Jsem na tebe zvědavá.
Evčo, u mě je to stejné, OVU také 20 dc. Pak od OVU včetně připočítám 14 dní a 15-tý den MS.
zatim Ála

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.4.04 09:58

Ahojky Álo, mnohokrát děkuji za tvá krásná slovíčka, zahřála mě na srdíčku :D a moc potěšila, málem mi ukápla slzička, opravdu. :P Věřím, že to bude OK, nic jiného mi opravdu nezbývá.
Jsem pěkný ťululum. :o Já to mám dneska nějak popletený. Ráno jsem měla úterý, teď mám zase čtvrtek a ta středa mi tam prostě nějak nezapadá. :wink: To asi ty hormony. 8)
Jsem strašně napnutá a zvědavá, jak dopadneš, strašně moc ti přeju úspěch a // na testíku. Podle toho, co píšeš, věřím tomu. Na dálku ti posílám a VŠEM alespoň ty // na testíku. O zbytek se postará příroda. Pfuj, pfuj, pfuj, pfuj, pfuj, pfuj, pfuj, pfuj!!!! :D :D :D
A to by v tom byl :twisted: , aby to nevyšlo!!

Šárka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.4.04 10:50

Vladusko, tak me napadlo :idea: ty jdes k te doktorce ve ctvrtek rano nebo az v patek. :?: Ja nevim kdy mam cekat novinky jestli ve stredu nebo ctvrtek naseho casu. :? :(

Alo, tak to vypada, ze tady mame dalsi tehulku. :D :wink: Drzim palecky. :!

Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.4.04 11:11

Šárko a Gabrielko díky za podporu, doufám, že vás nezklamu. Nicméně i kdyby, tak mě určitě nevyženete:))
Gabrielo jsi stejná osůbka jako Gabka?
Jen pro informaci, kdyby náhodou nebylo úplně jasno všem snažilkám. Pokud jste zasvěcené, omluvte mě. Největší pravděpodobnost početí je cca 12hod PŘED ovulací. Tzn., když už je teplota nahoře je pozdě. Pochopitelně až na výjimky. Ála

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.4.04 12:40

Ahoj holky, nevydržela jsem to, místo oběda jsem šla do lékárny pro test Clearview. Udělala jsme si jej na WC v práci - hrůza - když jsem roztrhla obal, nevzpomněla jsem si kam mám nakapat moč. Tak jsem se vrátila do kanceláře (sklenička pod trikem) a přečetla si znovu návod. Na WC jsem zjistlila, že nemám tu pipetku, byla v krabičce. Tak jsem se ještě vracela pro pipetku. Když jsem to celé provedla, nakapala, sedla jsme si na mísu, oblečená a počítala 3× do 60ti. Již za 40sekund se objevila čárka v tom větším rámečku, myslela jsem, že je to kontrolní. Pak se objevila i v tom menším rámečku, ale trochu slabší. Asi po těch třech minutách jsem vše zbalila do peněženky a jsem tu. tedy už asi 30 minut zhluboka dýchám. Na tom WC jsem málem omdlela rozčílením. Nemohu tomu uvěřit, udělám si raději zítra ráno ještě jeden. Je zvláštní, že proužek ve větším okénku je silnější než v tom kontrolním malém. Co si o tom myslíte??????????????Ála (jsem nervózní jako blázen)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.4.04 12:55

ahoj Álo Lálo - to je super!!!!!!!!!!! hlavně jsi mě pobavila tvým způsobem jak jsi testovala :-) To musela být fakt prča, kelímek pro trikem je hrozně nenápadnej :D :D
No holka, vypadá to že jsi těhule :lol:
Jo jak dlouho to zkoušíte, asi jsi to psalal, ale nechce se mi listovat zpět…
Tak zítra ráno to zkus ještě jednou a dej vědět!
 Evča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí