Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky..jak se máte????Já už jsem začala plánovat mé 3IVF.Asi začnu příští měsíc se stimulkou.Držte mě palečky tentokrát to musí vyjít.Jdu do práce
přeji hezký den. pááááááá
zlatko píše:
Ahoj holky..jak se máte????Já už jsem začala plánovat mé 3IVF.Asi začnu příští měsíc se stimulkou.Držte mě palečky tentokrát to musí vyjít.Jdu do prácepřeji hezký den. pááááááá
Jééé, ZLATI to je super. To musí, prostě musí vyjít ![]()
Ahojky holky,
Zlati budu moc držet palce, už je načase, aby se to povedlo.
Jinak u nás v podstatě žádná změna. Na IVF už nepujdu a pokud se nám to letos nepovede přirozeně tak je nařadě adopce.
Mějte se holky papa
Holky děkuji ![]()
já jdu na můj poslední hrazený pokus a když se nepovede,tak jdeme do adopce při které bych asi ještě podstoupila nativní cyklus,ale nechci předbíhat a chci věřit,že se to tentokrát povede.Bergli můžeš adoptovat a vlastní může ještě přijít,protože už se vám to povedlo.Já bohužel musím pro vlastní chodit na kliniku,protože nemám vejcovody,tak chci pro to udělat maximum.
Holky tak at nám to letos vyjde a to jakoukoliv cestou
Zlatko ta poslední věta mě dostala, protože přesně vystihuje naší situaci.
Jinak jsem vám nenapsala, že ségra čeká další mimčo, takže bude mít celkově 2 vyvdané a 2 vlastní a na Vánoce neměla ani tolik odvahy mi o tom říct. Asi si myslí, že jsem úplná blbka, která nic nepozná. Přitom za ty roky už mám vypěstovaný 6 smysl, takže to na lidech poznám možná dříve než to vědí oni sami
Každopádně letošní rok začíná pořádnou depresí, ale doufám, že skončí šťastně.
Bergli neber si to tak.Já mám také zkušenosti ,že mě to lidé v mém blízkém okolí nechtějí říct,ale oni za to nemůžou,protože oni opravdu nikdy nepochopí co prožíváme.Vědí,že to je pro nás těžký a zpanikaří.Vždyt je to nesmysl nám to tajit…když miminko je na cestě.Mě to udělala moje sestřenka a má blízká kamarádka a čekám že se to bude zas někdy opakovat.Tak se drž a věř hezký zbytek dne
Zlatko moc děkuji
za to, že jsi. Taky ti přeji hezký zbytek dne a samozřejmě i celý víkend.
Ahoj holky ![]()
BERGLI Ty máš za sebou dvě IVF? Takže můžeš ještě na dvě? A proč už nechceš? Chápu, že na to třeba nechceš zrovna teď, nebo je to otázkou peněz, ale uvažuješ o tom ještě někdy?
Jak píše ZLATI, ještě je tu šance na přirozené, když se to už podařilo ![]()
ZLATI jak je to teď? Máš jeden nebo dva pokusy po jednom vajíčku? Je to fakt nefér. My s Bergli ještě můžem doufat v přirozené, ale Ty jsi plně okázaná na umělé. Sakryš, je mi to moc líto ZLATI
![]()
Jinak holky s tím, že nám to nikdo nechce říct, to je asi všude stejné. Přitom já všude říkám, i manželovi, že jsem za ně ráda, protože sama nejlíp vím, jaké to je, když to prostě nejde a nejde a co vše pro to musí člověk podstoupit, tak jsem ráda za to, že to nemusí prožívat mí blízcí.
Ahoj Denis,jak je a jak se cítíš?Něco nového u tebe?
Ivvi
ptala jsem se v caru,jak je to s těmi změnamy a jestly si budu moc dát dvě embrijka,když budou ![]()
Pí. doktorka řekla,že změny nastanou až od dubna,tak zatím je vše ve starých kolejích.Já koncem tohoto týdne čekám MS a začnu stříkat syneral a píchat menupor
Zítra jdu zas k léčitelce.Promin nic jsem ti o nenapsala.Ona léčí rukama a zabývá se čakrama.Mě se prý točila opačným směrem a tak mě to napravila. ![]()
Zlatko všechno při starém
1 mažu do práce a v létě někdy červen..červenec jdeme do 4.ivf a ted zkusím co mě ivf nabízí..tedy dám do toho to nejlepší..tedy pcsi i když ho nepotřebujeme a monitoring embryí at víme jak na tom jsme a pak se uvidí..mno
Tebe asi čeká 3.ivf nebo se pletu???
jo jo čeká mě poslední hrazený pokus,taky přemýšlim o icis a picis i když to také nepotřebujeme
tak nevim proč to dávat
Proč to dáváte vy,když to také nepotřebujete?A prosim tě jaký je přesně rozdíl mezi icis a picis
pí. doktorka mě taky vyprávěla o nějákem monitoringu embryjek.Nevíš ,jak přesně se tato metoda jmenuje?To je otázek ![]()