Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
4.1.12 16:39

aha,tak uvidim co nabídnou v caru mě.Držim palce zatím pá pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.1.12 12:39

Ahoj holky..jak se máte????Já už jsem začala plánovat mé 3IVF.Asi začnu příští měsíc se stimulkou.Držte mě palečky tentokrát to musí vyjít.Jdu do práce :( přeji hezký den. pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
23.1.12 15:21
zlatko píše:
Ahoj holky..jak se máte????Já už jsem začala plánovat mé 3IVF.Asi začnu příští měsíc se stimulkou.Držte mě palečky tentokrát to musí vyjít.Jdu do práce :( přeji hezký den. pááááááá

Jééé, ZLATI to je super. To musí, prostě musí vyjít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.1.12 19:59

Ahojky holky,
Zlati budu moc držet palce, už je načase, aby se to povedlo.

Jinak u nás v podstatě žádná změna. Na IVF už nepujdu a pokud se nám to letos nepovede přirozeně tak je nařadě adopce.

Mějte se holky papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.1.12 22:05

Holky děkuji :hug:
já jdu na můj poslední hrazený pokus a když se nepovede,tak jdeme do adopce při které bych asi ještě podstoupila nativní cyklus,ale nechci předbíhat a chci věřit,že se to tentokrát povede.Bergli můžeš adoptovat a vlastní může ještě přijít,protože už se vám to povedlo.Já bohužel musím pro vlastní chodit na kliniku,protože nemám vejcovody,tak chci pro to udělat maximum.
Holky tak at nám to letos vyjde a to jakoukoliv cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.1.12 06:46

Zlatko ta poslední věta mě dostala, protože přesně vystihuje naší situaci.

Jinak jsem vám nenapsala, že ségra čeká další mimčo, takže bude mít celkově 2 vyvdané a 2 vlastní a na Vánoce neměla ani tolik odvahy mi o tom říct. Asi si myslí, že jsem úplná blbka, která nic nepozná. Přitom za ty roky už mám vypěstovaný 6 smysl, takže to na lidech poznám možná dříve než to vědí oni sami :-D Každopádně letošní rok začíná pořádnou depresí, ale doufám, že skončí šťastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.1.12 17:02

Bergli neber si to tak.Já mám také zkušenosti ,že mě to lidé v mém blízkém okolí nechtějí říct,ale oni za to nemůžou,protože oni opravdu nikdy nepochopí co prožíváme.Vědí,že to je pro nás těžký a zpanikaří.Vždyt je to nesmysl nám to tajit…když miminko je na cestě.Mě to udělala moje sestřenka a má blízká kamarádka a čekám že se to bude zas někdy opakovat.Tak se drž a věř hezký zbytek dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.1.12 18:41

Zlatko moc děkuji :hug: :hug: za to, že jsi. Taky ti přeji hezký zbytek dne a samozřejmě i celý víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.1.12 20:49

Také Ti přeji hezký víkend…Já bohužel pracovní páááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
29.1.12 10:08

Ahoj holky :mavam:
BERGLI Ty máš za sebou dvě IVF? Takže můžeš ještě na dvě? A proč už nechceš? Chápu, že na to třeba nechceš zrovna teď, nebo je to otázkou peněz, ale uvažuješ o tom ještě někdy?
Jak píše ZLATI, ještě je tu šance na přirozené, když se to už podařilo :palec:
ZLATI jak je to teď? Máš jeden nebo dva pokusy po jednom vajíčku? Je to fakt nefér. My s Bergli ještě můžem doufat v přirozené, ale Ty jsi plně okázaná na umělé. Sakryš, je mi to moc líto ZLATI :( :hug:

Jinak holky s tím, že nám to nikdo nechce říct, to je asi všude stejné. Přitom já všude říkám, i manželovi, že jsem za ně ráda, protože sama nejlíp vím, jaké to je, když to prostě nejde a nejde a co vše pro to musí člověk podstoupit, tak jsem ráda za to, že to nemusí prožívat mí blízcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
29.1.12 10:12

A jinak přeji krásný zbytek víkendu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 12:09

Ahoj děvčátka :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.1.12 15:31

Ahoj Denis,jak je a jak se cítíš?Něco nového u tebe?
Ivvi :mavam: :mavam: ptala jsem se v caru,jak je to s těmi změnamy a jestly si budu moc dát dvě embrijka,když budou :andel:
Pí. doktorka řekla,že změny nastanou až od dubna,tak zatím je vše ve starých kolejích.Já koncem tohoto týdne čekám MS a začnu stříkat syneral a píchat menupor :?: Zítra jdu zas k léčitelce.Promin nic jsem ti o nenapsala.Ona léčí rukama a zabývá se čakrama.Mě se prý točila opačným směrem a tak mě to napravila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.1.12 15:35

Zlatko všechno při starém :kytka: 1 mažu do práce a v létě někdy červen..červenec jdeme do 4.ivf a ted zkusím co mě ivf nabízí..tedy dám do toho to nejlepší..tedy pcsi i když ho nepotřebujeme a monitoring embryí at víme jak na tom jsme a pak se uvidí..mno :think: :think: Tebe asi čeká 3.ivf nebo se pletu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.1.12 18:00

jo jo čeká mě poslední hrazený pokus,taky přemýšlim o icis a picis i když to také nepotřebujeme :?: :?: :?: tak nevim proč to dávat :think: Proč to dáváte vy,když to také nepotřebujete?A prosim tě jaký je přesně rozdíl mezi icis a picis :oops: pí. doktorka mě taky vyprávěla o nějákem monitoringu embryjek.Nevíš ,jak přesně se tato metoda jmenuje?To je otázek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí