Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
9.7.15 08:09

Ahoj, já, sé, taky, léčím, s,vysokým, tlakém, a,léky, néužívám, včéra, ultrazvuk, výborný, srdíčko, jsmé, viděli,6+2.na. kontrolu, jdu.22.7,na, krév, moč, stěry, a.mám. sé.obj.na.scrééning. do.12týdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veromila
9.7.15 11:42
@marus26 píše:
Děvčata kterém čekáte druhého vylezlo vám nějak bříško? Já vím že je to nějak brzo..ale Já vypadám jak v pátým mesici

I já i já :-) I chlap se na mě včera podezřívavě díval a ptal se, jak jsme vlastně daleko:-) To se teda sama dozvím až za týden. Ale protože ted už tak nešílím jak při prvním těhotenství, tak si na to prostě počkám. Jo ale fakt je teda ten, že mi zůstalo břicho větší po prvním, tak možná i pro to je to tak víc vidět…

• Citovat
  • Upravit
10.7.15 08:51

@Davima

Ahoj, přihlásila jsem se do skupiny, ale asi nejsem schválená?

Oprava, vše funguje, omlouvám se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
10.7.15 09:25

@martina234 jeeeeee take jdu 22.7 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.7.15 16:21

Ahoj holky…
můžu se k Vám přidat? O mimi se snažím téměř 2 roky a teď už týden sleduju // čárky. Původně jsem myslela, že to vydržím do „potvrzení od lékaře“ kam jsem objednaná za 14 dní… ale už bych si o tom s někým chtěla popovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.7.15 16:43

@Niny Ahoj, můžu se zeptat, jestli jste zvažovali asistovanou reprodukci, když jste se tak dlouho snažili? My se taky snažili dlouho. Už jsme navštívili CAR a doktor nám tam naznačoval, že asistovaná reprodukce bude mnohem lepší, protože partnerovi spermie nejsou nic moc a že vlastně oni můžou vybrat spermii zaručeně zdravou, kvalitnější, než která by mohla uspět při přirozeném početí. Nakonec to tedy šlo přirozeně, tak doufám, že bude vše ok, i když v laboratoři nevybrali tu nejúžasnější spermii. Taky jdu k doktorce za 14 dní a dost doufám, že nebudu muset s prosíkem zpátky do CAR a poslouchat doktora, že jako „já jsem vám to říkal“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
10.7.15 16:48

@Niny urcite vitame :-) klidne se pridej sem https://www.emimino.cz/…rankovani/6/?… Je to uzavrena povidarna tehle diskuze :-) vidime to jen my kdo tam jsme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.7.15 16:49

@luuuca9 jj, zvažovali jsme asistovanou reprodukci a i jí využívali. Myslim, že do CAR chodím cca od ledna, příští cyklus byla v plánu IVF (mám doma i papíry s naplánovaným protokolem.). Vyšlo nám poslední zoufalé IUI, teď jen doufám, aby bylo vše naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.7.15 16:50

@Davima přidala jsem se, ale ještě mě někdo musí asi schválit ;)… jestli tomu dobře rozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.7.15 17:08

@Niny Nám vykreslil v černých barvách i IUI, že prý hormonální stimulace, co se při tom dělá, může způspobit, že pak budu mít šesterčata… a hned že on by rozhodně šel do IVF. Evidentně je to jejich nejoblíbenější metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.7.15 17:15

@luuuca9 Tak to teda nevim… já při IUI brala vždy clostilbegyt je pravda že: jednou jsem měla asi 3 velké folikuly a gynekoložka se mnou vtipkovala na téma: takle byste z toho mohla mít třeba paterčata.
Tou dobou jsme šli pouze do časované styku. Myslím, že IUI by mi asi nedoporučila (ale jen na základě tohohle výsledku folikulometrie)… jinak jsem měla vždy jen jeden folikul a kolikrát jsem i za něj byla ráda.

To zda budeou šesterčata se ovlivnit dá, hlavně tím, že když bude více folikulů, třeba do toho nepůjdete a nebo si řeknete, že to riziko podstoupíte. To už je pak asi na Vás a dohodě s lékařem.

Jinak já jsem clostylbegyt brala bez mála rok… a výsledkem je zatím jedno počínající těhotenství a pokud se nepletu: HCG nijak závratně vysoké nemám(což by mohl být indikátor dvojčat… ale byl jen jeden malý folikul, musely by být jednovaječné a to v rodině nemáme. Takže dost pochybuji.) Za jedno mimi budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
10.7.15 18:11

Ahoj holky, přidávám se a snad neříkám brzo „hop“ :oops: Dneska těhotenský test ukázal // :mrgreen: Podle výpočtu dle poslední MS bych měla být 4+0. Asi jste tady všechny trochu přede mnou a krom toho je to mé první těhotenství, tak se asi na všechno budu ptát jako tele :mrgreen: Nechci letět k doktorovi zbytečně brzy, ráda bych vydržela alespoň příští týden. Kdy jste k lékaři šly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.7.15 18:19

@baracudas Já jsem asi 4+3… taky pevně doufám, že neříkám hop moc brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.7.15 19:26

@baracudas ahoj, vítám te ze skupiny dubnových snažilek :mavam: tak jsme se tu nakonec některé potkaly :mrgreen: Moc gratuluji k // :kytka: Jak mám v popisku, první kontrola 5+4, nejradši bych ti řekla, ať jdeš k doktorovi v 8-9tt, ale to je zbytečný :mrgreen: Taky jsem chtěla jit co nejdřív, i když mi řekla doktorka, že jsem tam brzy. Nicméně jsme aspoň vyloučily mimoděložní a byl aspoň gestační váček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
10.7.15 19:37

@mojemimčo No ahoj :mavam: Jak říkám „pokusím se vydržet příští týden“ :lol: To bych tam tak nějak ve středu, čtvrtek chtěla zavolat a myslím, že dříve, než za ten další týden mě asi nevezme :nevim: To bych měla být 6+něco :mrgreen: Tobě moc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí