Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leni112 Jo takhle, dobře na to si dám pozor
Ale jak říkáš - člověk se může sebevíce držet rad a doporučení, ale přírodě zkrátka někdy neporučíš
I tak děkuji moc, vážím si toho!
![]()
@baracudas Mě se taky vyhýbaly nevolnosti, ale teď poslední 2 dny mi bylo celkem krušno. Ale pokaždý dopoledne. Odpoledne funguju normálně
No a ta únava je vtipná. Kdybych mohla tak spím pořád. Stejně tak i bolest prsou. Jinak s klidnou duší můžu říct, že mám už o číslo větší prsa. Ale beru pořád Utrogestan, tak nevím, do jaké míry to ovlivňuje? Mě o 8 dní neodpovídá velikost plodu a termín MS. Ale můj gyn. mi říkal, že prcek roste jak má, že buď jsem měla později ovulaci, a nebo se to ještě srovná. Tak nevím a čekám. Já jdu na krev a ultrazvuk příští úterý.
@Haniiii No s těma prsama…přítel říká, že se mi zvětšily taky (původně mám čtyřky, tak těžko říct), ale je fakt, že podprdy mám napresovanější
No v každém případě doufám, že už moc neporostou ![]()
Mě ta velikost plodu asi odpovídá…nebo aspoň doktor neříkal, že by bylo něco jinak ![]()
Já si počkám až do čtvrtka ![]()
@baracudas Já mám normálně takový menší trojky, tak teď mám takový větší. Leze mi to z podprsenek. Některý už nemůžu nosit
Já taky doufám, že už neporostou. Můj prcek poporostl od minulé kontroly přesně o ty dva týdny od poslední kontroly, takže snad to bude všechno v pohodě.
@baracudas A náhodou tě nenapadl udělat si TT?
By mě zajímalo jak vypadá už takhle později
@esterkaE. Nenapadl, popravdě jsem si dělala celkem tři…jeden v den vynechání MS (tam byla velmi slabá čárka), pak o den později (už sílila) a poslední jsem si dělala týden po vynechání MS a to už byla testovací stejně silná jako kontrolní. Myslím, že teď by test vypadal asi stejně jako po tom týdnu od vynechání ![]()
@Haniiii No mi na poslední kontrola lékař řekl, že dle poslední MS je to 7+3, což i velikostně sedí. Tak jsem byla klidná a doufám, že od té doby pěkně roste jak má ![]()
@Leni112 Jojo tak přesně to co popisuješ mám taky
Neboj to přejde, doufám i za sebe i za tebe
Musíme to přečkat, ale už máme dost za sebou, tak snad to dopadne
Už nešpiníš?? Hlavně, aby ti bylo dobře.. ASi to taky budu počítat podle MS
@Kytičkaaa Jako dneska jsem nefungovala celé dopoledne a naopak je mi odpoledne dobře, najednou jsem byla schopná uklidit, dojít nakoupit, vyprat, všechno…ráno jsem se modlila, aby byl večer. ![]()
Jj, já si říkám, že jsem v půlce a pak už to budu jak moct říct, tak mi bude určitě dobře. ![]()
Nene, to špinění fakt bylo čistě jen hned po sexu, v noci sex, ráno na záchod a tam lehce růžový/hnědý špinění. Po druhé návštěvě wc už vždy ok, takže je to snad dobrý.. ![]()
@Leni112 Moc ti přeju ať je to v pořádku
A kdy ty to řekneš rodině, také po první trimestru? Když by si ještě špinila tak bych si zašla na pohotovost a nebo k dr.. Je tak aspoň to odpo máš pohodovější ![]()
@baracudas Mě by to taky nenapadlo, kdybych ho nenašla
Teď jsu z toho akorát nervózní ![]()
@Kytičkaaa Jj, zkusíme pár dní bez sexu a uvidíme…No neboť jdu až 8.9. a to budu v 10 týdnu, tak uvidím, co bude u dr, jak se budu cítit, jak budu vypadat…
Dřív určitě ne, pak se uvidí… ![]()
Ty už jsi to říkala? U mě to ví jen dvě kamarádky, co věděly o snažení, ale jinak nikdo.
@esterkaE. Jo teď to čtu. Takže testovací byla slabší než kontrolní?
Já fakt nevím, nezkoušela jsem to
Jak starý byl ten nalezený test?
Hele nešil
Mohlo to způsobit milion věcí od blbého testu po zředěnou moč a já ještě nevím co. Vůbec nešil. Uvidíš, že ve čtvrtek potvrdí doktor, že je vše OK ![]()
@baracudas No já jej hlavně neměla dělat, ani by mě nenapadlo si koupit a udělat, jen kdybych tak nedělala velký úklid a tím pádem mě to lákalo ho zkusit
No jako čárka naběhla dřív než kontrolní, ale pak po zaschnutí nebyla takové intenzity jako druhá
Ve čt. mi má potvrdit srdíčko, jsem z toho jak na trní ![]()