Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky vsem mam otazku.
jsem v 6tt a uz mi zacali nevolnosti.
u me ale neprobiha rano ale kazdy vecer v tuto hodinu.je to normalni??dekuji ![]()
@tzoo U mě též od 6 tt, od 4 to na mě pomalu jde a celý večer.. ![]()
@tzoo U mě to začalo až tenhle týden a to jsem myslela, že se mi to už vyhne
Od čtyř je mi blbě, někdy to jde ven
, někdy to rozdýchám ![]()
@Leni112 ja se rano vzbudim a jsem ok. jenom mam tlak v brisku. a tak od 2 odpoledne uz to mam pripravene v krku.
25.8 mam kontrolu.tak uvidime
![]()
uz se moc tesim.snad bude vse ok. ![]()
@tzoo Já se ráno budím hned s žaludečníma nevolnostma, ale dá se to. Ale od těch 4 se fakt snažim, aby to nešlo ven a není to dobrý. ![]()
Jee, tak to máš za chvilku, jdeš na první kontrolu?? ![]()
@Leni112
ne ne je to moje 2 kontrola…ziji totiz v recku a tady to chodi s prohlidkama trochu jinak…ale ted si pujdu urcite poslechnout
![]()
ja rano nevolnosti nemam ale od rech dvou odpoledne je to fakt silene ![]()
@tzoo Ty jo, ty se máš. Máte tam ještě krásně? Tady je dnes nechutnej podzim…
Zrovna jsem si udělala čaj a konečně mi začíná být lépe, takže mám před sebou pár hodin klidu, kdy musim všechno udělat, protože pak to zas začne.
To si říkám, že jsem doufám už v půlce - 8tt a pak po prvním trimestru to bude lepší. ![]()
Kolik jsi ty?
@Leni112
ja buch mela byt dnes 6+5…
je tu jeste hezky teplo…v rijnu se chystam do cech oznamit tu novinku… ![]()
@tzoo Tak já jsem přesně o týden víc dle ms - 7+5.
Tak alespoň se ti to před rodinou dobře tají.
Já bych teď musela všechny návštěvy přijímat jen odpoledne, abych to nemusela říkat. ![]()
No holky mi bydlime s rodici takze budu muset jit s pravdou ven jelikoz jsem na te neschopence.uz to dal nedokazu tutlat.ale je to hrozne brzo to rikat..twprve 8tt.ale neda se nic delat.ted se jen modlit at je to v poradku.
@misa1967 my to museli říct na dovolené s přáteli pac jsem začala krvácet a pak když jsme dorazili domu tak to neustávalo. A skončila jsem v nemocnici. Musela jsem to říct rodičům i manzelovym aby pohlídali dceru.Taky bychom jim to řekli později takže te chápu, že se ti do toho nechce ale okolnosti jsou jiné. Neboj bude vse v pořádku.
@misa1967 Tak řekni že jsi nemocná, já jsem tvrdila rodičům 3 týdny že mám problémy se zády, nechtěla jsem to taky hned hlásit.
@mamule42 no ja uz jsem 2 tydny doma vis.uz nevim co si mam dal vymyslet.budu muset s pravdou ven.