Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
18.9.15 21:31

@simka0 jsem na tu nemocenskou taky hodně zvědavá to asi by melo byti stejné, ale mam z toho hruzu uz teď 8o @Pixii to já taky někdy bručím :D kdo by pri naší ekonomice nebručel a ty daně co nemaj nikde tak vysoky jako u nás snad :(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17035
19.9.15 07:06

@simka0 - ber to jako přípravu na rodičák.. Pro mě to byl v prvním mateřství vcelku šok, když mi třeba nepřišly 2 nemocenské, pak přechod z mateřské na rodičák a najednou o dost méně… Ale člověk zvládne všechno - prostě musí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
20.9.15 18:29

@simka0 ono první měsíc je to nižší, pak už je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
20.9.15 19:29

@PetraLili Blbý je, že je z toho evidentní o jakou skupinu se jedná a já nechci, aby to věděli moji známí na FB. Ideální je, když je to trošku zamaskované 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
21.9.15 11:29

To je taková doba do další kontroly na gyndě :D Jsem byla naposledy 2.9. a jdu až 30.9. jsem úplně nervózní jestli je všechno v pořádku a tak :zed:…měli bychom se teď domlouvat na tom placeném screeningu. Strašně to letí, ani jsem se nenadála a jsem ve 12 tt… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.9.15 11:43

@sheila9 Já byla sice 8.9., ale screening 29.9. mi taky přišel dost daleko, tak si teď říkám už jen týden… :) :)
Ale pořídila jsem si Angelsounds a tam jsem miminko slyšela, tak alespoň mám klid na duši, že srdíčko bije. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
23.9.15 10:31

Ahoj holky, tak poslední 3 dny mi sem tam píchne jakoby hluboko uvnitř, takový nepříjemný jako by štípanec, ale zase to přejde, nic co by se nedalo vydržet. Máte to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
23.9.15 10:58

@Petka007 jo já to měla tak před týdnem taky nevím o co jde :roll: :think:, ale neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.9.15 11:26

Ahojky vsem :kytka:
tak vas tu vsechby zdravim uz konecne z cech…na jontrolu s mimiskem jdu zitra tak snad bude vsechno v poradku :srdce: :srdce:
jinak je mi bajecne moc se mi ulevilo…a snazim se premyslet jen optimisticky :palec:
nyni si schanim praci…vsechny urady mam jiz obehnute…i pravnika.

je zajimave ze se o nas tatinek prave ted zacal zajimat…ale nejak to semnou nic nedela :nevim:
a jak se mate vy nejake novinky dlouho jsem tu nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
23.9.15 11:36

@Paoooli no, já se uklidňuji tím, že je to tím, jak se tam prcek mele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
23.9.15 19:57

@Petka007 Já to mám občas taky. Je pravda, že jsem nad tím moc nepřemýšlela, doufám, že je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.9.15 08:14

Ahoj holky…teda do práce se mi chce čím dál tím méně…Co čert nechtěl tak ještě výjimečně každý týden musím 1× jet pracovat na jiné pracoviště co je vzdálené asi 30 km. Tento týden tak už pojedu podruhé ještě na poradu. Taky jsem asi trošku nachlazená, často kýchám a mám trochu rýmu - žádná hrůza ale příjemné to není. doma mi furt říkají co bys dělala na neschopence do porodu a podobně…však pracuješ jenom v kanclu. Ale umíte si asi představit co za lidi chodí na Úřad práce…takže jak začne takové to chřipkové období tak jsem jasná…No nic jsem si chtěla jen postěžovat :) :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
24.9.15 08:35

@sheila9 já ti úplně rozumím, taky sedím v kanclu, ale v tomhle stavu v úplně nevyhovujících podmínkách bohužel, uvažuji o tom, že jak bude příležitost, půjdu marodit a budu doma v klidu a bez zbytečného stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.9.15 10:05

@Petka007 joo oni si všichni myslí že je to hrozná pohoda…ale věc druhá je že tady chodí usnoplení a uchrchlaní lidi, opilci, feťáci a nemluvě o lidech co jsou pokálení a pomočení no… prostě chuťovka někdy. Navíc dělám ještě takovou práci kdy jezdím i na výjezdy do firem takže jsem i v terénu, bude zima venku…to bude taky užasné…no ale asi se to budu snažit do vánoc nějak vydržet a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.9.15 10:41

@sheila9 tak ja jsem na neschopence od zacatku tehu a to z důvodu dvou předešlých potratů, ale taky hlavně kvůli virozam. V práci věcně někdo prska bacily. Tak jsem aspoň v klidu doma a věř mi, ze se zatim vůbec nenudím. Jsem dokonce hodne a často unavená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí