Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
12.10.15 10:59

Ahojkyyyyy, ukaž fotečku! Tak to je dobre, ze ti všechno vyšlo v pořádku. My jdeme 23.10., tak doufám, ze bude taky vše ok. A náhodou pohlaví uz videt neslo? Ja na neschopence jsem od zacatku a nemuzu si stěžovat. Sice ted uz je zima, tak na dlouhe procházky to uz moc není (mam dvě civavy a ty v takové zimě uz nevydrží), akorat ty prémie to te chápu, taky dostáváme, tak ja doufám, ze alespoň něco dostanu za tech osm měsíců. Tak bez na neschopenku od ledna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
12.10.15 11:10

@Paoooli musím nejdřív naskenovat :D
Prcek už měří téměř 7 cm, ale měří se to od temene jen po zadeček, takže s nožičkama odhaduju tak cca 10 cm? :) nevím.
Tyjo myslíš že ti jako něco dají? Nechci tě strašit, ale stejně nemocenskou ti platí okresní správa soc. zabezpečení tak ti to jakoby nemají jak vyúčtovat když výplatu nedostáváš..ne? :nevim: ale nechci kecat…
Asi tak nějak si to plánuju, že od ledna to balím…ale někdy fakt v té práci sedím a říkám si kruci, je mi to třeba? Břicho mě teď nějak pobolívá od pátku a ty nálady, to je hrůza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
13.10.15 10:23

Tak tady náš prcek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.10.15 12:05

Jeeee no super a to mas fotku z Gennetu? My dostáváme vánoční prémie z výsledků za cely rok, vedoucí odměny rozpocitava podle sebe, tak doufám ze ocení me výkony za osm měsíců. Navíc od listopadu budu dostávat příspěvek od zaměstnavatele k nemocenské, tak nevidím důvod proč by to neměli jak vyučovat. Asi jsem te nepochopila :). No vykašli se na to, vsak se jeste namakame do konce života! Me uz teda bříško neboli vůbec, ale jsem prej protivna pekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
13.10.15 13:40

@Paoooli Tak uvidíš :) nech se překvapit. No fotečka je ze Zlínského Predika, ten první placený screening… normálně u gynekologa toho moc vidět není - to víš máme tu gynekologa co na vesnici dojíždí jeden den v týdnu tak tam má i starší techniku…Takže jsem ráda za tuhle hezounkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.10.15 22:06

Jo taaaak, tak to chápu. Ja mam od svého gynekologa uz dvě fotecky a prijde mi ze ta druha uz je hezká. Příští týden jdu na screening tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.10.15 10:23

@sheila9 ahoj jé ty máš moc hezkou fotečku :palec: já snad nikdy takovou hezkou mít nebudu :( ani minulé těhu jsem žádnou takovou hezkou neměla a na screeningu mi udělaly ve 3D a to je hrozný ani se mě nezeptala jakou bych chtěla. Prosila jsem svého jestli mi uděla nějakou hezkou a udělal tedy lepší ale nemá tak dobrý utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.10.15 10:28

No posuďte samy :) jinak co se týče pohlaví, mam pořád sny o mimi a jeden prvně jsem viděla pohlaví už narozený mimi holčičku :D asi mi už hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.10.15 13:03

Jejda tak to se opravdu nevyznam v te tvé fotecce :think:. Ja mam od gynekologa tuhle z 11tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
16.10.15 06:36

@darrrsie69 No tak z toho jsem uplně jelen, nevidím tam vůbec nic…
Od mého gynekologa taky nemám nic moc fotečky, má starší ultrazvuk…ale z toho screeningu se to povedlo :)
@Paoooli No vidíš už je to hezky rozpoznat :) Kdy jdeš na screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
16.10.15 11:04

@sheila9 ja tam taky nic nevidím u @darrrsie69, ale treba nám to vysvětli hihi.
Ja jdu na screening přesně za týden. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
16.10.15 13:22

@Paoooli jé ty máš taky hezkou fotečku :palec: No dr.mi ani neřekla co je co :D Ve vrchní části hlavička uprostred pupík a dole zadecek a nozicky :D myslím já, když jsem se ptala mého 6letého syna tak mi říká to jsou střeva :D byl semnou na tom utz a říká nemá pindu je to holka :D mam jeste jednu fotku a ta je jeste horsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
16.10.15 13:43

Tuhle jsem si vyprosila od meho gyn. ;) ale nejdriv me strasil že za vyžádání a snímek 400 kč ale pak se asi smiloval a jen za 100 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
19.10.15 07:42

Ahojte holky…teda jak Vám závidím, co už jste doma pěkně v pohodě na neschopence. Mě už ta práce tak nebaví :( Ale bohužel nám odchází stážistka a nová příjde až v prosinci, takže mě tu kolegyně potřebují, prosili mě ať vydržím…tak jsem říkala že do konce roku snad. Ale v lednu už mizím na neschopenku. Pokud ale budu nachlazená nebo nějaká viróza tak čus, odcházím a už se nevracím. Takže tak…nebaví mě to a jsem smutná. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
19.10.15 08:07

Ahoj já bych taky byla rada v praci, kdyby nebyla fyzicky náročná :( ty vycházky jsou opruz, jen 6hod, já mám od 2-do 7 a ráno 1h kvůli synovy. Tenkrát jsem byla v praci do 7měs a nemusela jsem se omezovat ;) má to své plus i mínus. Ale tentokrát bych to asi tak nezvladala, delam delší činnost v sedě nebo ve stoje a bolí mě záda, tak jestli se necítíš v pohodě radši jdi ;) To jsou asi ty nálady, někdy mě taky přepadnou a být v práci tak by mě měly plný zuby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí