Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojkyyyyy, ukaž fotečku! Tak to je dobre, ze ti všechno vyšlo v pořádku. My jdeme 23.10., tak doufám, ze bude taky vše ok. A náhodou pohlaví uz videt neslo? Ja na neschopence jsem od zacatku a nemuzu si stěžovat. Sice ted uz je zima, tak na dlouhe procházky to uz moc není (mam dvě civavy a ty v takové zimě uz nevydrží), akorat ty prémie to te chápu, taky dostáváme, tak ja doufám, ze alespoň něco dostanu za tech osm měsíců. Tak bez na neschopenku od ledna ![]()
@Paoooli musím nejdřív naskenovat ![]()
Prcek už měří téměř 7 cm, ale měří se to od temene jen po zadeček, takže s nožičkama odhaduju tak cca 10 cm?
nevím.
Tyjo myslíš že ti jako něco dají? Nechci tě strašit, ale stejně nemocenskou ti platí okresní správa soc. zabezpečení tak ti to jakoby nemají jak vyúčtovat když výplatu nedostáváš..ne?
ale nechci kecat…
Asi tak nějak si to plánuju, že od ledna to balím…ale někdy fakt v té práci sedím a říkám si kruci, je mi to třeba? Břicho mě teď nějak pobolívá od pátku a ty nálady, to je hrůza ![]()
Jeeee no super a to mas fotku z Gennetu? My dostáváme vánoční prémie z výsledků za cely rok, vedoucí odměny rozpocitava podle sebe, tak doufám ze ocení me výkony za osm měsíců. Navíc od listopadu budu dostávat příspěvek od zaměstnavatele k nemocenské, tak nevidím důvod proč by to neměli jak vyučovat. Asi jsem te nepochopila
. No vykašli se na to, vsak se jeste namakame do konce života! Me uz teda bříško neboli vůbec, ale jsem prej protivna pekne ![]()
@Paoooli Tak uvidíš
nech se překvapit. No fotečka je ze Zlínského Predika, ten první placený screening… normálně u gynekologa toho moc vidět není - to víš máme tu gynekologa co na vesnici dojíždí jeden den v týdnu tak tam má i starší techniku…Takže jsem ráda za tuhle hezounkou ![]()
Jo taaaak, tak to chápu. Ja mam od svého gynekologa uz dvě fotecky a prijde mi ze ta druha uz je hezká. Příští týden jdu na screening tak jsem zvědavá ![]()
@sheila9 ahoj jé ty máš moc hezkou fotečku
já snad nikdy takovou hezkou mít nebudu
ani minulé těhu jsem žádnou takovou hezkou neměla a na screeningu mi udělaly ve 3D a to je hrozný ani se mě nezeptala jakou bych chtěla. Prosila jsem svého jestli mi uděla nějakou hezkou a udělal tedy lepší ale nemá tak dobrý utz.
No posuďte samy
jinak co se týče pohlaví, mam pořád sny o mimi a jeden prvně jsem viděla pohlaví už narozený mimi holčičku
asi mi už hrabe ![]()
Jejda tak to se opravdu nevyznam v te tvé fotecce
. Ja mam od gynekologa tuhle z 11tydne
@darrrsie69 No tak z toho jsem uplně jelen, nevidím tam vůbec nic…
Od mého gynekologa taky nemám nic moc fotečky, má starší ultrazvuk…ale z toho screeningu se to povedlo ![]()
@Paoooli No vidíš už je to hezky rozpoznat
Kdy jdeš na screening?
@sheila9 ja tam taky nic nevidím u @darrrsie69, ale treba nám to vysvětli hihi.
Ja jdu na screening přesně za týden. ![]()
@Paoooli jé ty máš taky hezkou fotečku
No dr.mi ani neřekla co je co
Ve vrchní části hlavička uprostred pupík a dole zadecek a nozicky
myslím já, když jsem se ptala mého 6letého syna tak mi říká to jsou střeva
byl semnou na tom utz a říká nemá pindu je to holka
mam jeste jednu fotku a ta je jeste horsi ![]()
Tuhle jsem si vyprosila od meho gyn.
ale nejdriv me strasil že za vyžádání a snímek 400 kč ale pak se asi smiloval a jen za 100 ![]()
Ahojte holky…teda jak Vám závidím, co už jste doma pěkně v pohodě na neschopence. Mě už ta práce tak nebaví
Ale bohužel nám odchází stážistka a nová příjde až v prosinci, takže mě tu kolegyně potřebují, prosili mě ať vydržím…tak jsem říkala že do konce roku snad. Ale v lednu už mizím na neschopenku. Pokud ale budu nachlazená nebo nějaká viróza tak čus, odcházím a už se nevracím. Takže tak…nebaví mě to a jsem smutná. ![]()
Ahoj já bych taky byla rada v praci, kdyby nebyla fyzicky náročná
ty vycházky jsou opruz, jen 6hod, já mám od 2-do 7 a ráno 1h kvůli synovy. Tenkrát jsem byla v praci do 7měs a nemusela jsem se omezovat
má to své plus i mínus. Ale tentokrát bych to asi tak nezvladala, delam delší činnost v sedě nebo ve stoje a bolí mě záda, tak jestli se necítíš v pohodě radši jdi
To jsou asi ty nálady, někdy mě taky přepadnou a být v práci tak by mě měly plný zuby ![]()