Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
256
20.11.18 09:39

@Sasori Ahoj, tak mi poprvé dnes, jsem po IVF a v 10+4, spíše byl problém v hlavě, stimulace byla dost náročná, tak si dávám na všechno pozor :zed: . Ale můžu říct, že sex byl suprovej, tak budeme opatrně pokračovat :pankac:

• načítám...
malone.v
20.11.18 10:13

@alena.mo Jsi fakt dobrá, že to s batoletem zvládáš, mě bylo tak zle, že jsem si neuměla představit starat se ještě o tak malého prcka. Po práci jsem hnedka zalehla do postele. Teď už je to o kousek lepší, ve čtvrtek začínám 13. týden :-).

• Upravit
4025
20.11.18 10:18

Jinak holky, já včera na kontrole všechno v pořádku, mám fotku i průkazku konečně. V úterý jdu na krev, měření, vážení.. Termín porodu mám podle MS 19.6 a podle UTZ 21.6. :srdce:

• načítám...
12032
20.11.18 10:41

Holky tak u nas sex byl o vikendu asi po 14 dnech bala jsem se spineni, nastesti ok. Ja cht mam prez den, vecer jsem unavena a je mi zima…

• načítám...
Dagmar_Smith
20.11.18 10:47

UTZ

Tak my máme za sebou první ultrazvuk 6+6 a srdicko uz bylo krasne videt, mame uz i prvni fotecku. :srdce: :)

• Upravit
Dagmar_Smith
20.11.18 10:48

Termín

Další utz máme 7.12. a termín porodu 5.7.2019. :andel:

• Upravit
12032
20.11.18 10:52

@Dagmar_Smith Gratuluji!!!!

• načítám...
5331
20.11.18 10:56

@Veerousek ono když něco bolí (napr. se roztahuje deloha) bojíme se, když nic necítíte (můj pripad), taky se bojíme. Záleží na každé, jaké pocity to v nás vyvolává. Pokud tě to trápí, je lepší si zajít k dr. než se trápit byť jen myšlenkami.

@sonci82 tak ja sex měla naposled ve 3tt :lol: ale to spíš kvůli chlapovi. Mazlime se, ale víc moc nechce. Dělám si z něj legraci, že ho nechce lechtat :mrgreen: Nástupem druhého trimestru mi to už ale začíná chybět.

Jinak pokud není rizikový a není ti to nepříjemný, spíše naopak by se sexovat mělo. Samozřejmě opatrněji. Potřebujeme posilovat svalstvo kvůli inkontinci

• načítám...
473
20.11.18 11:00

Ahoj holky, tak včera na kontrole jsem už konečně dostala průkazku. Taky jsem dostala balíček různých vzorků a materiálů o těhotenství:) A haldu informací, kam všude se musím objednat - screening, jít na krev ohledně cukru, příště vzít moč, kontrola za 14 dní. Jinak jsem včera měla být v 9+6 dle MS, ale dle UTZ jsem 9+3. Miminko má 3 mm, viděli jsme krásně hlavičku, bříško, nožičky, ručičky a tlukot srdíčka. Nádhera! Dojalo nás to oba! Fotku zatím nechci, až později, budeme pořizovat rodičům na Vánoce :srdce: Blbou a očekávanou zprávou je to, že se mi zas vrátily kvasinky :nevim: :( A s tím souvisí i frekvence sexu. Bolí mě to a pálí při tom, takže teď to zase musíme omezit. Jinak jak píšete, chuť mám vždy přes den a večer padám únavou. Je to ale i tím, že jsem v jednom kole a dá se říct, že si odpočinu víc v práci než doma.

• načítám...
12032
20.11.18 11:21

Dneska jsem mela v planu uklizet, nedelam nic, je mi desna zima a je mi divne, vcera mi byli lepe. Se pocnu, nevim jak to budu davat v praci pokad me dr uschopni…

• načítám...
202
20.11.18 12:13

@Lemur84 Dnes to mám stejně, ale já jsem v práci, neschopenku jsem odmítla… zatím, ale zima mi je pořád, někam jdu a mám čtyři vrstvy....... V práci je mi zima, každý chodí v tričku a já pořád ve svetru :lol: a divně mi je taky, moc nemám na nic chuť a přitom hlad docela mám...... Hned bych si to s tebou vyměnila, dala bych cokoliv, kdybych třeba dnes mohla být doma :,( odpočívej dokud se dá…

• načítám...
Dagmar_Smith
20.11.18 12:16

@Lemur84 moc děkuji :)

• Upravit
280
20.11.18 12:29

@Margaret T. Taky mám první screening zítra. Tak přeji nám oběma ty nejlepší výsledky.
Vlastně to přeji všem - hlavně zdravá miminka :)

• načítám...
13012
20.11.18 14:11

@Sasori tak můj muž by mohl sexovat pořád vůbec mu to neva :lol: ale jak píšete musím se trochu nutit i když to pak nakonec stojí za to tak se mi tak nechce. S samo se i bojím aby mu orgasmus nějak neublížil 8o

• načítám...
546
20.11.18 14:25

@Zupina statisticky je dokazano, ze muzum orgasmus neskodi :P :lol:

…promin ja musela :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí