Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sasori Ahoj, tak mi poprvé dnes, jsem po IVF a v 10+4, spíše byl problém v hlavě, stimulace byla dost náročná, tak si dávám na všechno pozor
. Ale můžu říct, že sex byl suprovej, tak budeme opatrně pokračovat ![]()
@alena.mo Jsi fakt dobrá, že to s batoletem zvládáš, mě bylo tak zle, že jsem si neuměla představit starat se ještě o tak malého prcka. Po práci jsem hnedka zalehla do postele. Teď už je to o kousek lepší, ve čtvrtek začínám 13. týden
.
Jinak holky, já včera na kontrole všechno v pořádku, mám fotku i průkazku konečně. V úterý jdu na krev, měření, vážení.. Termín porodu mám podle MS 19.6 a podle UTZ 21.6. ![]()
Holky tak u nas sex byl o vikendu asi po 14 dnech bala jsem se spineni, nastesti ok. Ja cht mam prez den, vecer jsem unavena a je mi zima…
Tak my máme za sebou první ultrazvuk 6+6 a srdicko uz bylo krasne videt, mame uz i prvni fotecku.
![]()
@Veerousek ono když něco bolí (napr. se roztahuje deloha) bojíme se, když nic necítíte (můj pripad), taky se bojíme. Záleží na každé, jaké pocity to v nás vyvolává. Pokud tě to trápí, je lepší si zajít k dr. než se trápit byť jen myšlenkami.
@sonci82 tak ja sex měla naposled ve 3tt
ale to spíš kvůli chlapovi. Mazlime se, ale víc moc nechce. Dělám si z něj legraci, že ho nechce lechtat
Nástupem druhého trimestru mi to už ale začíná chybět.
Jinak pokud není rizikový a není ti to nepříjemný, spíše naopak by se sexovat mělo. Samozřejmě opatrněji. Potřebujeme posilovat svalstvo kvůli inkontinci
Ahoj holky, tak včera na kontrole jsem už konečně dostala průkazku. Taky jsem dostala balíček různých vzorků a materiálů o těhotenství:) A haldu informací, kam všude se musím objednat - screening, jít na krev ohledně cukru, příště vzít moč, kontrola za 14 dní. Jinak jsem včera měla být v 9+6 dle MS, ale dle UTZ jsem 9+3. Miminko má 3 mm, viděli jsme krásně hlavičku, bříško, nožičky, ručičky a tlukot srdíčka. Nádhera! Dojalo nás to oba! Fotku zatím nechci, až později, budeme pořizovat rodičům na Vánoce
Blbou a očekávanou zprávou je to, že se mi zas vrátily kvasinky
A s tím souvisí i frekvence sexu. Bolí mě to a pálí při tom, takže teď to zase musíme omezit. Jinak jak píšete, chuť mám vždy přes den a večer padám únavou. Je to ale i tím, že jsem v jednom kole a dá se říct, že si odpočinu víc v práci než doma.
Dneska jsem mela v planu uklizet, nedelam nic, je mi desna zima a je mi divne, vcera mi byli lepe. Se pocnu, nevim jak to budu davat v praci pokad me dr uschopni…
@Lemur84 Dnes to mám stejně, ale já jsem v práci, neschopenku jsem odmítla… zatím, ale zima mi je pořád, někam jdu a mám čtyři vrstvy....... V práci je mi zima, každý chodí v tričku a já pořád ve svetru
a divně mi je taky, moc nemám na nic chuť a přitom hlad docela mám...... Hned bych si to s tebou vyměnila, dala bych cokoliv, kdybych třeba dnes mohla být doma
odpočívej dokud se dá…
@Margaret T. Taky mám první screening zítra. Tak přeji nám oběma ty nejlepší výsledky.
Vlastně to přeji všem - hlavně zdravá miminka ![]()
@Sasori tak můj muž by mohl sexovat pořád vůbec mu to neva
ale jak píšete musím se trochu nutit i když to pak nakonec stojí za to tak se mi tak nechce. S samo se i bojím aby mu orgasmus nějak neublížil ![]()
@Zupina statisticky je dokazano, ze muzum orgasmus neskodi
![]()
…promin ja musela ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat