Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2034
27.11.18 12:07
@lucil-ka píše:
Ahoj holky, tak já hlásím, že u mě bohužel vše špatně, takže to vypadá na konec… ve středu revize :nevim: Mizím tedy ze skupinky, zbytečně by mě to mrzelo to tu číst. Holt to asi nemělo být a spokojíme se s jedním potomkem :mavam:

To mě moc mrzí. Na zítra držím palce a přeju hodně sil. Ať brzy přebolí :hug:

• načítám...
226
27.11.18 13:07

Tak jsem byla na druhé kontrole. Původně to měla být první. Všechno bylo v pořádku, prcek má 32 mm. Vedle mi našla paní doktorka hematom. Chtěla jsem si nechat v pátek ukončit nemocenskou, ale než jsme s mužem přijeli domů začala jsem špinit a tak nebudu ukončovat nic. A na další kontrole, tentokrát na screeningu se uvidí. Doma budu minimálně ještě 14 dní.

• načítám...
411
27.11.18 13:19

Ahojky maminy, dlouho jsem tu nebyla. Měla jsem co dělat to vše za dopoledne přečíst :lol: Mně zítra čeká kontrola u Dr + krev a za 14 dní scr.
Jinak se cítím tak všelijak, únava už přechází, teda večer, v práci je to furt hrůza, mám zimnici neustálou a začínám panikařit, abych vše zvládla...... Cítíte to také tak některá?
@MartaKosta Určitě si nemocenskou nech, já těžko zvládám být celý den v práci a vůbec si to nedokážu představit po novém roku a tak..... Snad bude vše ok, opatruj se :)

• načítám...
411
27.11.18 13:20

Jinak jsem chtěla některou poprosit, zda je v uzavřené skupince Zdravím těhulky, zda byste mě přidaly. Mám nový účet skrz rušení starého mailu, atd…, tak teď zase nejsem nikde :lol:

• načítám...
226
27.11.18 13:35

@Veeerousek
Děkuji, jen v té práci toho pak budu mít hodně a termíny utíkají. Vůbec jsem nepočítala, že bych hned na začátku těhotenství mohla zalehnout. Měla jsem vše krásně naplánované. Hold to nevyšlo, v prvním těhotenství jsem v podstatě o malé nevěděla a tak nějak jsem si těhotenství nepřipouštěla, ale teď mám furt o prcka strach a z nervozity z dnešní kontroly jsem nespala a nemohla jíst, jak mi bylo divně. Jak o zkouškovém na výšce.

• načítám...
411
27.11.18 13:39

@MartaKosta :,( :,( Tak to je blbé s těma termínama, u nás právě dobře fungují záskoky, takže já se tohoto tolik nebojím, když bych náhodou musela jít na neschopenku a to mě i uklidňuje no......
No, každá to máme jinačí. Některé není vidět bříško jak dlouho, druhé jde hned ze začátku, apod… :lol:

• načítám...
1152
27.11.18 14:28

@mimka678 pořád je tu šance, že ti to oznámení na svátky vyjde. Zimní bundy a mikiny toho hodně schovají :palec: takový krásný Vánoční dárek :srdce: u nás to ví už snad všichni, budoucí babička mě vždycky předběhla :D zatím pořád mám termín 20.6. je to podle ms takže čekám, že podle screeningu se to bude trošičku lišit…Podle kontroly je to dneska 10+4 což je 11tt ne?

• načítám...
411
27.11.18 14:35

@iwinek Ano, 11tt.

• načítám...
1152
27.11.18 14:37

@Veeerousek děkuji aspoň má člověk jasno ;)

• načítám...
413
27.11.18 14:41

@Zupina
Já zapaluju celodenně do aroma lampy eukalyptus, k posteli na spaní dávám pokaždé čerstvě nakrájenou cibuli, na kašel Prospan (rozpouští hleny a usnadňuje vykašlávání). Syn byl minulý týden nemocný a teď už mu nic není, naštěstí. Většinou je vidět změna tak do 4 dnů.

• načítám...
1152
27.11.18 14:43

Holky chci se zeptat včera mi doktor dal žádanku na krev kvůli vývojový vadám. Měla jste ji některá? Úplně jsem se v té euforii zapomněla zeptat, jestli se na ni objednává nebo ji vzít jen sebou na screening a tam mi řeknou. Nemáte některá zkušenost nebo lepší info? :oops:

• načítám...
413
27.11.18 14:46

@iwinek záleží kam jdeš, ale většinou to dělají na 2×. Zkus zavolat a zeptat se

• načítám...
389
27.11.18 14:48

Holky nestiham ale my dnes kontrola 9+3 velikostne a 9+6 podle ms a jsme v poradku. Prcek hybal rukama a kopal nohama :mrgreen:

• načítám...
1384
27.11.18 15:04

@iwinek raději zavolej doktorovi a optej se ho. Mně na krev poslali v 11.tt a na ultrazvuk. Screening jdu 13+5. Musela jsem jít na krev v určitém týdnu, většinou to je zvlášť. Krev v jiném týdnu než ultrazvuk.

• načítám...
1384
27.11.18 15:06

Tak já jedu holky 3. Den na paralenech a kapkách proti kašli, cpu do sebe všechno možné, ale nic moc extra nezabírá . Lehly jsme s dcerou stejně… Tak mi nezbývá než doufat, že to bude i přes to vše v pořádku.. v prvním těhotenství jsem také lehla, a vše bylo v pořádku, tak snad… :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100