Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lucil-ka píše:
Ahoj holky, tak já hlásím, že u mě bohužel vše špatně, takže to vypadá na konec… ve středu revizeMizím tedy ze skupinky, zbytečně by mě to mrzelo to tu číst. Holt to asi nemělo být a spokojíme se s jedním potomkem
To mě moc mrzí. Na zítra držím palce a přeju hodně sil. Ať brzy přebolí ![]()
Tak jsem byla na druhé kontrole. Původně to měla být první. Všechno bylo v pořádku, prcek má 32 mm. Vedle mi našla paní doktorka hematom. Chtěla jsem si nechat v pátek ukončit nemocenskou, ale než jsme s mužem přijeli domů začala jsem špinit a tak nebudu ukončovat nic. A na další kontrole, tentokrát na screeningu se uvidí. Doma budu minimálně ještě 14 dní.
Ahojky maminy, dlouho jsem tu nebyla. Měla jsem co dělat to vše za dopoledne přečíst
Mně zítra čeká kontrola u Dr + krev a za 14 dní scr.
Jinak se cítím tak všelijak, únava už přechází, teda večer, v práci je to furt hrůza, mám zimnici neustálou a začínám panikařit, abych vše zvládla...... Cítíte to také tak některá?
@MartaKosta Určitě si nemocenskou nech, já těžko zvládám být celý den v práci a vůbec si to nedokážu představit po novém roku a tak..... Snad bude vše ok, opatruj se ![]()
Jinak jsem chtěla některou poprosit, zda je v uzavřené skupince Zdravím těhulky, zda byste mě přidaly. Mám nový účet skrz rušení starého mailu, atd…, tak teď zase nejsem nikde ![]()
@Veeerousek
Děkuji, jen v té práci toho pak budu mít hodně a termíny utíkají. Vůbec jsem nepočítala, že bych hned na začátku těhotenství mohla zalehnout. Měla jsem vše krásně naplánované. Hold to nevyšlo, v prvním těhotenství jsem v podstatě o malé nevěděla a tak nějak jsem si těhotenství nepřipouštěla, ale teď mám furt o prcka strach a z nervozity z dnešní kontroly jsem nespala a nemohla jíst, jak mi bylo divně. Jak o zkouškovém na výšce.
@MartaKosta
Tak to je blbé s těma termínama, u nás právě dobře fungují záskoky, takže já se tohoto tolik nebojím, když bych náhodou musela jít na neschopenku a to mě i uklidňuje no......
No, každá to máme jinačí. Některé není vidět bříško jak dlouho, druhé jde hned ze začátku, apod… ![]()
@mimka678 pořád je tu šance, že ti to oznámení na svátky vyjde. Zimní bundy a mikiny toho hodně schovají
takový krásný Vánoční dárek
u nás to ví už snad všichni, budoucí babička mě vždycky předběhla
zatím pořád mám termín 20.6. je to podle ms takže čekám, že podle screeningu se to bude trošičku lišit…Podle kontroly je to dneska 10+4 což je 11tt ne?
@Zupina
Já zapaluju celodenně do aroma lampy eukalyptus, k posteli na spaní dávám pokaždé čerstvě nakrájenou cibuli, na kašel Prospan (rozpouští hleny a usnadňuje vykašlávání). Syn byl minulý týden nemocný a teď už mu nic není, naštěstí. Většinou je vidět změna tak do 4 dnů.
Holky chci se zeptat včera mi doktor dal žádanku na krev kvůli vývojový vadám. Měla jste ji některá? Úplně jsem se v té euforii zapomněla zeptat, jestli se na ni objednává nebo ji vzít jen sebou na screening a tam mi řeknou. Nemáte některá zkušenost nebo lepší info? ![]()
@iwinek záleží kam jdeš, ale většinou to dělají na 2×. Zkus zavolat a zeptat se
Holky nestiham ale my dnes kontrola 9+3 velikostne a 9+6 podle ms a jsme v poradku. Prcek hybal rukama a kopal nohama ![]()
@iwinek raději zavolej doktorovi a optej se ho. Mně na krev poslali v 11.tt a na ultrazvuk. Screening jdu 13+5. Musela jsem jít na krev v určitém týdnu, většinou to je zvlášť. Krev v jiném týdnu než ultrazvuk.
Tak já jedu holky 3. Den na paralenech a kapkách proti kašli, cpu do sebe všechno možné, ale nic moc extra nezabírá . Lehly jsme s dcerou stejně… Tak mi nezbývá než doufat, že to bude i přes to vše v pořádku.. v prvním těhotenství jsem také lehla, a vše bylo v pořádku, tak snad… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat