Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46
22.10.18 09:25

Ahojky holky
Všem moc gratuluji…já jsem dnem 6+0 po ivf
Chytli se nám oba dva frouzenicci ale a krvácí… :,(
Nevím co delat…gestacni vačky jdou videt oba…ž.vacek je prý 3mm…ale v neděli jsem byla na pohotovosti s bolestmi břicha…a tam doktor prý nevidí nic…jsem bezmocna :,(

• načítám...
32
22.10.18 09:31

Ahoj holky, tak mám za sebou první kontrolu, jsem 7tt, srdíčko bylo krásně vidět, 16.11. Screening + průkazka :srdce: je na tom někdo podobně? To budou nekonečný tři týdny :) Jo a TP 10.6.

• načítám...
413
22.10.18 09:33

@K.topi já jsem dneska 6+1,na kontrolu jdu až 31.října. Fotku nemáš, ať vím na co se těšit? :hug:

• načítám...
22.10.18 09:40

@Ajina39 promiň, ale já jsem to moc nepochopila. :( Takže se chytli oba mrazáčci? U Dr byli vidět oba gestační váčky? Dnes začínáš 7tt a včera jsi byla na pohotovosti kvůli bolestem bříška a krvácení a tam doktor gestační váčky neviděl? Nebo neviděl nic jako zdroj krvácení nebo bolesti? Každopádně drž se a držím pěstičky :hug:

• načítám...
22.10.18 09:42

@K.topi tak gratuluju :hug: to musí být krásný pocit :srdce: já jsem v 5tt, dnes budu volat k doktorce, tak už se taky moc těším, až mě objedná. Ale jsem tu skoro poslední s červnovým termínem, tak si asi ještě počkám :lol: Každopádně přeji, ať je vše v pořádku a miminečko sílí a roste :kytka:

• načítám...
4328
22.10.18 09:45

gratuluji :srdce:

• načítám...
2368
22.10.18 09:46
@small.happy.wife píše:
@mimka678 no právě že teprve 5tt, takže na úplném začátku, ale to bříško mě dost trápí, musela jsem si koupit o číslo větší džíny, jak ho mám nafouklé. Navíc se potýkám s celkem velkými nevolnostmi, budí mě to i v noci. Chtěla jsem se teď na podzim vrátit zase k józe, tak jsem zvědavá, kdy se mi to povede.

Tak s oblecenim to mam stejny, ale nevolnosti vubec nemam.. :think: Joga je fajn, nasla jsem tehu jogu a ta je ted vhodnejsi, jukni na youtube ;) No asi to brisko mame z tech hormonalnich zmen a taky se nam zpomaluje traveni, coze je hruza.. :zed: No co nevydrzime kvuli mimcu,ze? :hug:

• načítám...
46
22.10.18 09:58

@small.happy.wife
No asi jsem to napsala vážně tak nějak divně
Tak dnes jsem 6+0
11.10 jsme měli hcg 3072…ale už středně silne krvácení..píchli mi dicynone…1ampuli…dále mi zvýšili utrogestan na 4ktat denně 2tobolky..ascorutin3×2
Estrofem3×1
Hrdlo jsem měla uzavřené..dělohy byla volna nebolestiva…ale středně silně krvácení…
15.10
Jsme prostoru udělali další krevní testy a ty se zvedli na 11187 hcg…takže mi řekli že to je prosperující tehot.
Koukali jsme i na ultr.a gestacni vačky byli krasne vidět oba dva …ale po celém týdnu silnějšího splnění přes celé dny mě včera chytli bolesti břicha vážně docela velké…jeli jsme s mužem na pohotovost a tam mi řekl doktor…že nevidí nic…Tak jsem vážně dost vyplasena co se deje…
Když jsem se dr.ptala co to znamená…řekl…a viděli jste s paní doktorkou vážně něco?
Pak už jsem neměla slov a jeli jsme domů…
Jsem z toho hodně špatná…
Třeba je tu některá co je na tom jako ja a nějak mě uklidní že není vše ztracené…ale asi víme všechny že každá máme tohle jiné…a nic nejde zaručit…děkuji že jsi mi odepsala …je to alespoň trošku nakopnutí…Ája

• načítám...
22.10.18 10:13

@mimka678 jojo, já cvičím podle jedné holčiny, její cvičení mám hrozně ráda a ona je teď sama podruhé těhu, takže určitě budu cvičit její videa pro těhotné :) ale dnes se těším, až to doma zalomím. Moc jsem toho nenaspala.
S tím bříškem je pravda, že trávení se mi dost zpomalilo, tak se ani nedivím. Jen nevím, co mám nosit, aby se brzy někdo nezačal ptát :lol: no doufám, že se to časem ustálí.

• načítám...
Anonymní
22.10.18 10:14
@K.topi píše:
Ahoj holky, tak mám za sebou první kontrolu, jsem 7tt, srdíčko bylo krásně vidět, 16.11. Screening + průkazka :srdce: je na tom někdo podobně? To budou nekonečný tři týdny :) Jo a TP 10.6.

Jee, taky jdu dneska na kontrolu, tak jsem zvedava, jestli tam srdicko bude. Podle ms mam Tp taky 10.6. Strasne doufam, ze bude vsechno v poradku!

AR

• Upravit
22.10.18 10:25

@Ajina39 aha, teď už chápu. A kdy půjdeš zase ke své doktorce? Já bych tam hned dnes naběhla a řekla bych doktorce, co mi řekl doktor na pohotovosti, aby se podívala i ona a případně Ti vysvětlila co a jak.
Já jsem tohle nezažila, jsem teď těhotná poprvé a také tedy ze všeho trochu vyplašená. Ale četla jsem tu, že když špiníš a vyloženě nekrvácíš, tak nemusí být vše ztracené.
Ale utíkala bych k té doktorce na kontrolní odběry na hcg i na UTZ.
Dej vědět, myslím na Tebe :hug:

• načítám...
2368
22.10.18 10:53
@small.happy.wife píše:
@mimka678 jojo, já cvičím podle jedné holčiny, její cvičení mám hrozně ráda a ona je teď sama podruhé těhu, takže určitě budu cvičit její videa pro těhotné :) ale dnes se těším, až to doma zalomím. Moc jsem toho nenaspala.
S tím bříškem je pravda, že trávení se mi dost zpomalilo, tak se ani nedivím. Jen nevím, co mám nosit, aby se brzy někdo nezačal ptát :lol: no doufám, že se to časem ustálí.

Je tam hodne videi jen si vybrat :jazyk: Ono takovy strecibg je fajn, jen treba setrne,prece nemuzeme namahat vse jakoby nic :) Ach jo, taky to kryju volnym oblecenim, no nevim dokdy.. :think: I prsa mam hodne natekle a zvacsili se uz o velikost minimalne :lol: No mame to tezky..To traveni je u me problem i bez tehu, tak si asi naordinuju probiotika,jinak prasknu, nebo odletim.. :lol:

• načítám...
227
22.10.18 10:54

@tulinka84 já dneska začínám 8. týden ???? ty?

• načítám...
389
22.10.18 11:00

@small.happy.wife Ano, 4+5 dnes :)

• načítám...
46
22.10.18 11:05

@small.happy.wife
Děkuji jsi moc hodná… volala jsem tam a prý stačí až v ten pátek tak to tak nechám nu…uvidíme…držím palečky..Ája ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100