Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky holky
Všem moc gratuluji…já jsem dnem 6+0 po ivf
Chytli se nám oba dva frouzenicci ale a krvácí… ![]()
Nevím co delat…gestacni vačky jdou videt oba…ž.vacek je prý 3mm…ale v neděli jsem byla na pohotovosti s bolestmi břicha…a tam doktor prý nevidí nic…jsem bezmocna ![]()
Ahoj holky, tak mám za sebou první kontrolu, jsem 7tt, srdíčko bylo krásně vidět, 16.11. Screening + průkazka
je na tom někdo podobně? To budou nekonečný tři týdny
Jo a TP 10.6.
@K.topi já jsem dneska 6+1,na kontrolu jdu až 31.října. Fotku nemáš, ať vím na co se těšit? ![]()
@Ajina39 promiň, ale já jsem to moc nepochopila.
Takže se chytli oba mrazáčci? U Dr byli vidět oba gestační váčky? Dnes začínáš 7tt a včera jsi byla na pohotovosti kvůli bolestem bříška a krvácení a tam doktor gestační váčky neviděl? Nebo neviděl nic jako zdroj krvácení nebo bolesti? Každopádně drž se a držím pěstičky ![]()
@K.topi tak gratuluju
to musí být krásný pocit
já jsem v 5tt, dnes budu volat k doktorce, tak už se taky moc těším, až mě objedná. Ale jsem tu skoro poslední s červnovým termínem, tak si asi ještě počkám
Každopádně přeji, ať je vše v pořádku a miminečko sílí a roste ![]()
@small.happy.wife píše:
@mimka678 no právě že teprve 5tt, takže na úplném začátku, ale to bříško mě dost trápí, musela jsem si koupit o číslo větší džíny, jak ho mám nafouklé. Navíc se potýkám s celkem velkými nevolnostmi, budí mě to i v noci. Chtěla jsem se teď na podzim vrátit zase k józe, tak jsem zvědavá, kdy se mi to povede.
Tak s oblecenim to mam stejny, ale nevolnosti vubec nemam..
Joga je fajn, nasla jsem tehu jogu a ta je ted vhodnejsi, jukni na youtube
No asi to brisko mame z tech hormonalnich zmen a taky se nam zpomaluje traveni, coze je hruza..
No co nevydrzime kvuli mimcu,ze? ![]()
@small.happy.wife
No asi jsem to napsala vážně tak nějak divně
Tak dnes jsem 6+0
11.10 jsme měli hcg 3072…ale už středně silne krvácení..píchli mi dicynone…1ampuli…dále mi zvýšili utrogestan na 4ktat denně 2tobolky..ascorutin3×2
Estrofem3×1
Hrdlo jsem měla uzavřené..dělohy byla volna nebolestiva…ale středně silně krvácení…
15.10
Jsme prostoru udělali další krevní testy a ty se zvedli na 11187 hcg…takže mi řekli že to je prosperující tehot.
Koukali jsme i na ultr.a gestacni vačky byli krasne vidět oba dva …ale po celém týdnu silnějšího splnění přes celé dny mě včera chytli bolesti břicha vážně docela velké…jeli jsme s mužem na pohotovost a tam mi řekl doktor…že nevidí nic…Tak jsem vážně dost vyplasena co se deje…
Když jsem se dr.ptala co to znamená…řekl…a viděli jste s paní doktorkou vážně něco?
Pak už jsem neměla slov a jeli jsme domů…
Jsem z toho hodně špatná…
Třeba je tu některá co je na tom jako ja a nějak mě uklidní že není vše ztracené…ale asi víme všechny že každá máme tohle jiné…a nic nejde zaručit…děkuji že jsi mi odepsala …je to alespoň trošku nakopnutí…Ája
@mimka678 jojo, já cvičím podle jedné holčiny, její cvičení mám hrozně ráda a ona je teď sama podruhé těhu, takže určitě budu cvičit její videa pro těhotné
ale dnes se těším, až to doma zalomím. Moc jsem toho nenaspala.
S tím bříškem je pravda, že trávení se mi dost zpomalilo, tak se ani nedivím. Jen nevím, co mám nosit, aby se brzy někdo nezačal ptát
no doufám, že se to časem ustálí.
@K.topi píše:
Ahoj holky, tak mám za sebou první kontrolu, jsem 7tt, srdíčko bylo krásně vidět, 16.11. Screening + průkazkaje na tom někdo podobně? To budou nekonečný tři týdny
Jo a TP 10.6.
Jee, taky jdu dneska na kontrolu, tak jsem zvedava, jestli tam srdicko bude. Podle ms mam Tp taky 10.6. Strasne doufam, ze bude vsechno v poradku!
AR
@Ajina39 aha, teď už chápu. A kdy půjdeš zase ke své doktorce? Já bych tam hned dnes naběhla a řekla bych doktorce, co mi řekl doktor na pohotovosti, aby se podívala i ona a případně Ti vysvětlila co a jak.
Já jsem tohle nezažila, jsem teď těhotná poprvé a také tedy ze všeho trochu vyplašená. Ale četla jsem tu, že když špiníš a vyloženě nekrvácíš, tak nemusí být vše ztracené.
Ale utíkala bych k té doktorce na kontrolní odběry na hcg i na UTZ.
Dej vědět, myslím na Tebe ![]()
@small.happy.wife píše:
@mimka678 jojo, já cvičím podle jedné holčiny, její cvičení mám hrozně ráda a ona je teď sama podruhé těhu, takže určitě budu cvičit její videa pro těhotnéale dnes se těším, až to doma zalomím. Moc jsem toho nenaspala.
S tím bříškem je pravda, že trávení se mi dost zpomalilo, tak se ani nedivím. Jen nevím, co mám nosit, aby se brzy někdo nezačal ptátno doufám, že se to časem ustálí.
Je tam hodne videi jen si vybrat
Ono takovy strecibg je fajn, jen treba setrne,prece nemuzeme namahat vse jakoby nic
Ach jo, taky to kryju volnym oblecenim, no nevim dokdy..
I prsa mam hodne natekle a zvacsili se uz o velikost minimalne
No mame to tezky..To traveni je u me problem i bez tehu, tak si asi naordinuju probiotika,jinak prasknu, nebo odletim.. ![]()
@small.happy.wife
Děkuji jsi moc hodná… volala jsem tam a prý stačí až v ten pátek tak to tak nechám nu…uvidíme…držím palečky..Ája ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat