Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Twixx píše:
Tak ja vam zase pro zmenu udelam trochu chuteDneska palacinky k snidani a vcera jsem pekla tu bezlaktozovou bananovo-kokosovou babovku
Vubec netusim, jak to chutna, snad to bude jedle, nesu to ted ke kamosce
Krásné! Mnam! dej vědět jaká byla…
No moje předsevzetí povčerejším sezeru na co přijdu vzalo i dnes za své… a místo salátů byly bramborove šišky s mákem a zakysanou smetanou 30% a lzici javorového sirupu…A k večeři bude stejk se špenátem
![]()
No a tím pádem je vám jasné že pozítří se nechám zavřít do sklepa se salátem a jablkem
![]()
@Chris12 tak to potěší
jj takhle si váží zaměstnanců ![]()
@Siesta1 jj já vím že se mě sestra na odběru ptala… takze bud vylezet pokud máš čas nebo posunout odběry
@ozzian no oni někdy najít ten správný poleh pro kojení je jak vypočítat rovnici o třech integrálech a některé děti ji i mění…
ja mám ten klasický do C takže spíše vymýšlím pí.covinky coby kdyby… ![]()
@simiren ahoj
třeba se ještě vytáhne… šance tu je… A kde budeš rodit? Já to budu mít také CS…
Nemáš náhodou decidualni polyp - ty jsou časté když je/byla placenta dole u branky
a právě způsobují zakrvácení… ![]()
A jaký kočárek jste vybrali? Použity nevadí vyperes a je jak nový ![]()
Tak já dneska dělala bramboráky s masovou směsi a kuřecí vývar a na dvojku jsem upekla kuře a rýži
a okurkovej salát ![]()
@Lemur84 píše:
Není tu někdo i na konci května?
Já, dle ms 27.5., dle 1.scr asi 3.6.
Ja jsem z mne neznamych pohnutek sezrala Horalku od Sedity a je mi blbe ![]()
Já dneska toho sežrala šíleně
Od něčeho kousek, ale už mi vůbec nestíhá kůže na břiše
Aktuálně jsem to završila smoothie se špenátem a asi prasknu ![]()
Aspoň, že za půl hodky už z práce dom.
Zítra mě čeká test na cukrovku, tak mám trošku obavy
Jak jste dopadli, co už máte za sebou?
Doufám, že bude vše v pořádku…
Ahoj holky tak já po aktivním včerejšku dnes jen udělala hovězí na houbách s ryzí a jinak odpocivam a je mi to prd platný, před chvilkou jsem se měřila a mám zase zvýšenou teplotu, takže jedu druhé kolo
alespoň v tomhle počasí člověk nemá chuť jít ven. U nás fouká vítr s sněží ![]()
@Chris12 ja se taky bojim, prijde mi, ze pribiram rozhodne vic nez bych musela, na to co a jak jim, navic mimino je dle uz min.o 14 dni vetsi (tezsi), takze z toho nemam dobry pocit a stve me to ![]()
@dixi10 píše:
Ahoj holky tak já po aktivním včerejšku dnes jen udělala hovězí na houbách s ryzí a jinak odpocivam a je mi to prd platný, před chvilkou jsem se měřila a mám zase zvýšenou teplotu, takže jedu druhé koloalespoň v tomhle počasí člověk nemá chuť jít ven. U nás fouká vítr s sněží
Nám taky sněží a je vítr, pořád padá elektřina ![]()
@ozzian Já jsem začala cca 14 dní právě zase hrozně moc pít :-/ Co dle DR může být právě příznak i té cukrovky.
Snažím se vyhýbat sladkým vodám, piji hlavně čistou nebo čaje, ale tak kolem 4litrů denně a furt mě žížní ![]()
@SidiS Nemám… když jsem byla úplně na začátku na odběrech, měla jsem cukr 5,12 - to bylo asi v 12tt
Pak jsem byla 4× na kontrole a už to bylo vždy kolem 4,2 - 4,8 a zítra mám ten zátěžový test na těhu cukrovku, tak jsem zvědavá.
@Ivčule34 Třeba..
Diagnostikovana je jako centrální, i když to překrývá kouskem ale překrývá celou branku. Rodit budu v Ostravě Porubě ve fakultce. Polyp mám, ale prý to nevypadalo, že by to bylo z něj. Jedna dr.v nemocnici říkala právě že třeba se placenta zrovna trochu růstem posouvá a tak že to třeba zakrvacelo proto. Uvidíme příští týden na kontrole snad, jestli se posunula nebo ne
Vybrali jsme Camarelo art limited - přidávám fotku ![]()
@AnnaKristyna12 no ta cena za hnízdo je cena ani ne za materiál, osobně se divím, že to ty ženské šijou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat