Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3075
11.3.19 14:51
@Twixx píše:
Tak ja vam zase pro zmenu udelam trochu chute :lol: Dneska palacinky k snidani a vcera jsem pekla tu bezlaktozovou bananovo-kokosovou babovku :mrgreen: Vubec netusim, jak to chutna, snad to bude jedle, nesu to ted ke kamosce :lol:

Krásné! Mnam! dej vědět jaká byla…

No moje předsevzetí povčerejším sezeru na co přijdu vzalo i dnes za své… a místo salátů byly bramborove šišky s mákem a zakysanou smetanou 30% a lzici javorového sirupu…A k večeři bude stejk se špenátem :jazyk: :jazyk: :jazyk:
No a tím pádem je vám jasné že pozítří se nechám zavřít do sklepa se salátem a jablkem :mrgreen: :lol: :mrgreen:

@Chris12 tak to potěší :lol: :palec: jj takhle si váží zaměstnanců :potlesk:

@Siesta1 jj já vím že se mě sestra na odběru ptala… takze bud vylezet pokud máš čas nebo posunout odběry

@ozzian no oni někdy najít ten správný poleh pro kojení je jak vypočítat rovnici o třech integrálech a některé děti ji i mění… :lol: ja mám ten klasický do C takže spíše vymýšlím pí.covinky coby kdyby… :lol:

@simiren ahoj :mavam: třeba se ještě vytáhne… šance tu je… A kde budeš rodit? Já to budu mít také CS…
Nemáš náhodou decidualni polyp - ty jsou časté když je/byla placenta dole u branky :think: a právě způsobují zakrvácení… :think:
A jaký kočárek jste vybrali? Použity nevadí vyperes a je jak nový :palec:

• načítám...
5358
11.3.19 14:56

25+3, holčička

Tak já dneska dělala bramboráky s masovou směsi a kuřecí vývar a na dvojku jsem upekla kuře a rýži :lol: a okurkovej salát :lol:

• načítám...
5331
11.3.19 15:19
@Lemur84 píše:
Není tu někdo i na konci května? :think:

Já, dle ms 27.5., dle 1.scr asi 3.6.

• načítám...
6721
11.3.19 15:19

Ja jsem z mne neznamych pohnutek sezrala Horalku od Sedity a je mi blbe :roll:

• načítám...
1480
11.3.19 15:52

Já dneska toho sežrala šíleně :( Od něčeho kousek, ale už mi vůbec nestíhá kůže na břiše :D Aktuálně jsem to završila smoothie se špenátem a asi prasknu :D
Aspoň, že za půl hodky už z práce dom.

Zítra mě čeká test na cukrovku, tak mám trošku obavy :( Jak jste dopadli, co už máte za sebou?
Doufám, že bude vše v pořádku…

• načítám...
4025
11.3.19 16:06

Ahoj holky tak já po aktivním včerejšku dnes jen udělala hovězí na houbách s ryzí a jinak odpocivam a je mi to prd platný, před chvilkou jsem se měřila a mám zase zvýšenou teplotu, takže jedu druhé kolo :zed: alespoň v tomhle počasí člověk nemá chuť jít ven. U nás fouká vítr s sněží :cert:

• načítám...
19160
11.3.19 16:07
@ozzian píše:
@SidiS co to je za vymak :lol: prijde mi ze nektery ty veci uz jsou jak pro nemohouci, ze uz nevi jak to usnadnit :mrgreen:

No na mě to vykouklo když jsem tam hledala ty vložky do autosedačky.Ale taky to nevypadá špatně.
Děti jsou dneska strašnej byznys

• načítám...
6721
11.3.19 16:11

@Chris12 ja se taky bojim, prijde mi, ze pribiram rozhodne vic nez bych musela, na to co a jak jim, navic mimino je dle uz min.o 14 dni vetsi (tezsi), takze z toho nemam dobry pocit a stve me to :?

• načítám...
5358
11.3.19 16:11
@dixi10 píše:
Ahoj holky tak já po aktivním včerejšku dnes jen udělala hovězí na houbách s ryzí a jinak odpocivam a je mi to prd platný, před chvilkou jsem se měřila a mám zase zvýšenou teplotu, takže jedu druhé kolo :zed: alespoň v tomhle počasí člověk nemá chuť jít ven. U nás fouká vítr s sněží :cert:

Nám taky sněží a je vítr, pořád padá elektřina :roll:

• načítám...
1480
11.3.19 16:20

@ozzian Já jsem začala cca 14 dní právě zase hrozně moc pít :-/ Co dle DR může být právě příznak i té cukrovky.
Snažím se vyhýbat sladkým vodám, piji hlavně čistou nebo čaje, ale tak kolem 4litrů denně a furt mě žížní :,(

• načítám...
19160
11.3.19 16:28
@Chris12 píše:
@ozzian Já jsem začala cca 14 dní právě zase hrozně moc pít :-/ Co dle DR může být právě příznak i té cukrovky.
Snažím se vyhýbat sladkým vodám, piji hlavně čistou nebo čaje, ale tak kolem 4litrů denně a furt mě žížní :,(

Teda to piješ fakt hodně.A máš potvrzenou cukrovku?

• načítám...
1480
11.3.19 16:31

@SidiS Nemám… když jsem byla úplně na začátku na odběrech, měla jsem cukr 5,12 - to bylo asi v 12tt
Pak jsem byla 4× na kontrole a už to bylo vždy kolem 4,2 - 4,8 a zítra mám ten zátěžový test na těhu cukrovku, tak jsem zvědavá.

• načítám...
5358
11.3.19 16:37

:cert: zase sníh

• načítám...
280
11.3.19 17:11

@Ivčule34 Třeba.. :) Diagnostikovana je jako centrální, i když to překrývá kouskem ale překrývá celou branku. Rodit budu v Ostravě Porubě ve fakultce. Polyp mám, ale prý to nevypadalo, že by to bylo z něj. Jedna dr.v nemocnici říkala právě že třeba se placenta zrovna trochu růstem posouvá a tak že to třeba zakrvacelo proto. Uvidíme příští týden na kontrole snad, jestli se posunula nebo ne :) Vybrali jsme Camarelo art limited - přidávám fotku :)

• načítám...
21681
11.3.19 17:13

@AnnaKristyna12 no ta cena za hnízdo je cena ani ne za materiál, osobně se divím, že to ty ženské šijou :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100