Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13843
12.3.19 11:03
@SidiS píše:
@E.winka 2 Jsem zvědavá jestli se na Bulovce potkáme na monitorech :)

Já peču docela ráda teď se těším na Velikonoce to se vyřádím :mrgreen: Jen tak na podráždění chuťových buněk :mrgreen:

Jo a hezký formy na bábovky mají klasický na Alíku :mrgreen:

Tak já chci ten jahodovej :dance: :mrgreen:
Možná se tam potkáme, jenom se nepoznáme :nevim:
Ale mohly bychom se domluvit, kdybychom se tam měly potkat a skočit na kafčo :D

• načítám...
411
12.3.19 11:05

@Ivčule34 No v Pv ho dělají v nemocnici a v Centrum zdraví a tam jsem byla, pak je ještě možnost v Olomouci, takže to taky zkusím zavolat.

• načítám...
13843
12.3.19 11:05

@Ivčule
S křenem :mrgreen: :mrgreen: sladko - slaná bábovka, takhle šílené chutě nemám :lol:
Máme tady osobní fotky, bych to zavřela..

• načítám...
7012
12.3.19 11:06
@E.winka 2 píše:
jéé tak to by se mi také líbilo :mrgreen:

No ale probrat se tim :lol: nektere veci jsem musela rovnou vyradit, protoze byly nejake az moc flekate nebo opotrebovane, ale i tak mi toho zbyla hromada :mrgreen: ale u nekterych veci mi prislo, ze nesedi velikosti. Napriklad je tam napsana 74, ale je to takove malicke, jako na 62/68 :think:

• načítám...
7012
12.3.19 11:08
@E.winka 2 píše:
Tak já chci ten jahodovej :dance: :mrgreen:
Možná se tam potkáme, jenom se nepoznáme :nevim:
Ale mohly bychom se domluvit, kdybychom se tam měly potkat a skočit na kafčo :D

No ja bych treba na kafco skocila i tak s holkama z Prahy :D

• načítám...
13843
12.3.19 11:08
@Twixx píše:
@Ivčule34 Klidne muzeme zavrit, ale nejdriv by bylo asi dobry vytvorit tu soukromou skupinu a pozvat do ni vsechny, co tu jsou, ale zatim do ni neprispivat, dokud se tam nezkopiruje tahle konverzace… :think: nebo nevim, jak to udelat, aby v tom pak nebyl zmatek…

Přesně takhle bych postupovala :palec: a až to tam bude připravený tak se tam přemístíme a tady se to teprve zavře..a kdo se toho ujme?kdybych nemusela já..stejně nevím jak se to dělá byla bych ráda, pak bych se jen přemístila :mrgreen:

• načítám...
13843
12.3.19 11:09
@Twixx píše:
@SidiS Tak sem taky dam par svych vytvoru na „podrazdeni chutovych bunek“ :lol:

To je pěkný, koukám, že se mám co učit :roll: :D

• načítám...
5331
12.3.19 11:10

ZAVÍRÁNÍ - Holky a nejde to nějak zkopírovat a spojit s tou soukromou, kde už většina jsme??
Ještě jsem zapomněla, že mi včera v pořádně pichli protilátky k tomu negativními Rh faktoru

• načítám...
7012
12.3.19 11:11
@E.winka 2 píše:
To je pěkný, koukám, že se mám co učit :roll: :D

No ted budes mit aspon motovaci, jak bude prcek rust a budes mu pect na narozky a oslavy a do skolky/skoly… :lol:

• načítám...
13843
12.3.19 11:11
@Twixx píše:
No ale probrat se tim :lol: nektere veci jsem musela rovnou vyradit, protoze byly nejake az moc flekate nebo opotrebovane, ale i tak mi toho zbyla hromada :mrgreen: ale u nekterych veci mi prislo, ze nesedi velikosti. Napriklad je tam napsana 74, ale je to takove malicke, jako na 62/68 :think:

Tak si necháš jenom co budeš chtít..i tak je to pěkný, že ti to dala..mě nemá kdo co darovat, holky kolem mě jsou bezdětný nebo mají děti už velký :nevim:

• načítám...
13843
12.3.19 11:13
@Twixx píše:
No ja bych treba na kafco skocila i tak s holkama z Prahy :D

Jsem pro, může se něco dohodnout, je nás tu z Prahy docela dost :)

• načítám...
13843
12.3.19 11:16
@Twixx píše:
No ted budes mit aspon motovaci, jak bude prcek rust a budes mu pect na narozky a oslavy a do skolky/skoly… :lol:

No to nevím, chudáci děti, aby to bylo k jídlu..nikdy jsem o sladké nestála tak mě ani nebavilo ho péct..teď jak mám chutě tak mám tendence občas něco upéct :D

• načítám...
13843
12.3.19 11:18

Holky jak píše Dannylinka o Rh faktoru, jak jsem tu psala, že nemám ani rh+ ani rh- je to speciální skupina Rh weak tak už vím, jak to je..pořád jsem řešila jestli očkovat nebo ne i když gynekoložka říkala, že nemusí..tak jsem to s ní probírala znovu a teď nepotřebuji očkování, ale po porodu prej musí být..mám to ve zprávě..doufám, že budou v porodnici vědět a nebudou v tom mít zmatky..

• načítám...
7012
12.3.19 11:19
@E.winka 2 píše:
Tak si necháš jenom co budeš chtít..i tak je to pěkný, že ti to dala..mě nemá kdo co darovat, holky kolem mě jsou bezdětný nebo mají děti už velký :nevim:

Ja mam takhle rovnou tri kamosky, kterym se narodili kluci loni v srpnu/zari, tak mam aspon po kom dedit, coz je super, nemusim kupovat celkem dost veci :)

• načítám...
7012
12.3.19 11:20
@E.winka 2 píše:
No to nevím, chudáci děti, aby to bylo k jídlu..nikdy jsem o sladké nestála tak mě ani nebavilo ho péct..teď jak mám chutě tak mám tendence občas něco upéct :D

To zvladnes :lol: Par obeti mozna ze zacatku bude, ale casem to vymakas a ztraty budou minimalni :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100