Termín porodu prosinec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
2.11.12 19:51

Jo to ja jo, ale uz mam spousta veci po Maxovi, takze mi zbyva jen doladit, ale taky z toho nespim, a opit, ani nemluvim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
2.11.12 19:57

Existuje nějaká těhotenská náhražka alkoholu, jak vypnout mozek, aspoň na noc? 8o :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.11.12 19:58

No jeste jsem na zadnou neprisla :(:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarmila73
2.11.12 21:03
@Baaru píše:
Tak do porodu zbývá 5 týdnů a mě už začíná hrabat. V noci skoro nespim, jak zavřu oči, tak rodim, vidím plíny, přidávám na seznam věcí, co ještě zbývají udělat, už nevím, jak ten mozek vypnout. Máte to taky některá tak? Potřebovala bych se asi opít :D

Ahoj.
Tak mě do prvního termínu zbývá nějakých 30 dní a občas mi taky hrabe.. Manžel má ze mě docela nerv.
Na dnešek se mi zdálo, že jsem rodila doma.. Když jsem to řekla manželovi, tak ho málem kleplo… :D
Naštěstí nemůžu myslet jen na porod. Máme doma 4,5 letou holčičku a ta dá člověku docela zabrat.

• Citovat
  • Upravit
Jarmila73
2.11.12 21:05

Holky, maximálně sklenka piva… doktor říkal, že ta neublíží a prý se potom dobře spí… Osobně zkušenost nemám, i když někdy o tom začínám vážně přemýšlet. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
195
2.11.12 21:08
@Jarmila73 píše:
Holky, maximálně sklenka piva… doktor říkal, že ta neublíží a prý se potom dobře spí… Osobně zkušenost nemám, i když někdy o tom začínám vážně přemýšlet. :potlesk:

Asi využiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarmila73
2.11.12 21:55
@Baaru píše:
Asi využiju :lol:

Tak dej vědět, jestli to funguje.. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20
3.11.12 07:01

Ahoj :) Moc děkuji! Vážím si toho! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.11.12 07:05

:lol:… jj, to mi povídej :) O snech ani nemluvím 8o :lol: Převaluju se ze strany na stranu a hledám nějakou polohu, kde malého neutiskávám a on minevráží hoženky do žeber, auuuuu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
3.11.12 22:15
@Jarmila73 píše:
Holky, maximálně sklenka piva… doktor říkal, že ta neublíží a prý se potom dobře spí… Osobně zkušenost nemám, i když někdy o tom začínám vážně přemýšlet. :potlesk:

to zni dobre vyzkousim, zrovna cucim do zdi a ne a ne zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.11.12 08:29

Ahoj holky:-)potkam se s nekterou z vas v boskovicke porodnici v polovine prosince:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.12 14:24

Ahoj holky, tak mi zbývá ještě měsíc a dva dny do termínu a nejradši už bych toho drobečka chovala v ruce… Taky už mam za sebou cvičnou cestu do porodnice (dokonce 2×) - asi před 3 týdny jsem celý den necítila žádný pohyb, večer si dala vanu a lehla k TV - v tuhle dobu pravidelně kope a nic… Asi v 22:00 jsem tedy volala do porodky, jestli je to ok a PA řikala, že mají klid, tak ať radši přijedu a sotva mi nasadili monitory, tak začal kopat… No a včera jsem zase začala krvácet, tak opět jsem volala a ať přijedu. Vše bylo ok a malýmu se daří dobře, tak mě poslali domů. Manžel to absolvoval se mnou a uklidňuje mě, že máme aspoň jistotu, ale já si připadam už pěkně trapně… Navíc jsem druhorodička -s prvnim prckem jsem jela, porodila a bylo a teď už se tam bojim jet, protože bych nerada zase jela domu, že je vše ok… A je mi to blbý i před manželem - ten jezdí se mnou a vždycko ho jen vyděsim… Tak jsem se vykecala a příště už snad pojedu do porodnice rodit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
6.11.12 15:37
@Martina TP8.12.12 píše:
Ahoj holky, tak mi zbývá ještě měsíc a dva dny do termínu a nejradši už bych toho drobečka chovala v ruce… Taky už mam za sebou cvičnou cestu do porodnice (dokonce 2×) - asi před 3 týdny jsem celý den necítila žádný pohyb, večer si dala vanu a lehla k TV - v tuhle dobu pravidelně kope a nic… Asi v 22:00 jsem tedy volala do porodky, jestli je to ok a PA řikala, že mají klid, tak ať radši přijedu a sotva mi nasadili monitory, tak začal kopat… No a včera jsem zase začala krvácet, tak opět jsem volala a ať přijedu. Vše bylo ok a malýmu se daří dobře, tak mě poslali domů. Manžel to absolvoval se mnou a uklidňuje mě, že máme aspoň jistotu, ale já si připadam už pěkně trapně… Navíc jsem druhorodička -s prvnim prckem jsem jela, porodila a bylo a teď už se tam bojim jet, protože bych nerada zase jela domu, že je vše ok… A je mi to blbý i před manželem - ten jezdí se mnou a vždycko ho jen vyděsim… Tak jsem se vykecala a příště už snad pojedu do porodnice rodit… :)

100 krat je lepsi ject zbytecne, aby ti rekli ze je to dobre, nez zustat doma a pak si vycitat ze se nejelo vcas. :palec:

Příspěvek upraven 06.11.12 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarmila73
6.11.12 15:37
@Martina TP8.12.12 píše:
Ahoj holky, tak mi zbývá ještě měsíc a dva dny do termínu a nejradši už bych toho drobečka chovala v ruce… Taky už mam za sebou cvičnou cestu do porodnice (dokonce 2×) - asi před 3 týdny jsem celý den necítila žádný pohyb, večer si dala vanu a lehla k TV - v tuhle dobu pravidelně kope a nic… Asi v 22:00 jsem tedy volala do porodky, jestli je to ok a PA řikala, že mají klid, tak ať radši přijedu a sotva mi nasadili monitory, tak začal kopat… No a včera jsem zase začala krvácet, tak opět jsem volala a ať přijedu. Vše bylo ok a malýmu se daří dobře, tak mě poslali domů. Manžel to absolvoval se mnou a uklidňuje mě, že máme aspoň jistotu, ale já si připadam už pěkně trapně… Navíc jsem druhorodička -s prvnim prckem jsem jela, porodila a bylo a teď už se tam bojim jet, protože bych nerada zase jela domu, že je vše ok… A je mi to blbý i před manželem - ten jezdí se mnou a vždycko ho jen vyděsim… Tak jsem se vykecala a příště už snad pojedu do porodnice rodit… :)

Ahoj.
Být Tebou, tak si trapně nepřipadám. Pořád je lepší jet a zjistit, že je vše v pořádku, než aby se něco, nedej bože stalo.
Já mám do termínu už jen 29 dní a už bych taky nejraději držela tu svou berušku v náručí. :)
Kope jako zběsilá :) a docela často mi tvrdne bříško. Tak jsem zvědavá, co tomu doktor řekne, zítra jdu do těhu poradny.
Drž se a hlavně žádné nervy, ale klid a pohodu.

• Citovat
  • Upravit
37
6.11.12 15:45
@Evca22 píše:
100 krat je lepsi ject zbytecne, aby ti rekli ze je to dobre, nez zustat doma a pak si vycitat ze se nejelo vcas. :palec:Příspěvek upraven 06.11.12 v 15:37

Tak jsem se trefili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital