Termín srpen/září 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
878
24.1.08 18:24

Ahoj Holky,

Miri, ano, zitra mam UTZ, uz se obe s MUDr tesime, snad to bude OK.

Tak drzte pesticky!!

Taky Te zdravim Zuzi, my jsme asi o tyden starsi-), zitra snad budu vedet vice:-)

Jinak dneska jsem byla ve trech lekarnach a nikde nic na nevolnosti nemeli, ten Ginger 20 uz se pry nedodava, tak jsem koupila 5 lizatek:-) Uvidim, zatim jsem to nezkusila.

Zatim pa, jdu papat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
24.1.08 18:30

Jani, zítra moc moc držim palce, bude to dobrýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
24.1.08 18:32

Holky tak se tu pěkně rozrůstáme,což je dobře.
S tou kávou nevím,mamka mi tvrdí že mi udělá dobře a to je zdravotní sestra.Dělám si rozpustný s hodně mlékem a opravdu díky nevolnostem piji jednou denně.(a někdy mám co dělat abych ho vůbec vypila).

Já z Prahy byla,ale přestěhovali jsme se.Majitel zatoužil po našem předělaném hnízdečku a bylo to.Bydlíme teď dočasně u našich v 3+1, v místnosti 10m2.Jsme tam tři + pes.V březnu se ale budeme stěhovat do svého a jelikož v Praze jsme měli 1+1,tak teď budeme mít 3+1 i s balkónem což mě moc těší.Moc jsem se těšila na přestavbu,ale asi to bude muset nějaký čas vydržet.Vydáme se z peněz a do toho teď další mrňousek,tak......

Než se Toník narodil,všichni známí se zbláznili a věci po svých dětech které jsou už veliké nám přivezli.Nemusela jsem skoro nic dokupovat co se týče oblečení na miminko.Teď kupuji jen boty a bundy.Spíš jsem musela některé věci vyhodit a přetřídit (nebyli už hezké nebo vyšli z módy).CO ale musíme je koupit kočárek,ten po Toníkovi jsem před několika měsíci prodala (já hloupá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
24.1.08 18:38

Janniah taky moc držím palečky ať je vše jak má být.

Já se snad nedočkám UTZ.Taková doba do 18.2. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.1.08 20:11

Ještě jednou děkuju za přivítání.
Janniah, zítra držím palečky, určitě bude vše ok.
Taky už se nemůžu dočkat utz, kontrolu mám až příští pátek. Naštěstí mi to s malou strašně rychle utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.1.08 20:14

Janinah taky budu zítra držet palečky, určitě bude všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.1.08 20:23

Jen zkouším, jestli se mi podařilo vytvořit metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.1.08 20:24

Takže napodařilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.1.08 21:14

pokus č. 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
25.1.08 08:21

ahojky holčinky,
jdu vás pozdravit, akorát dosnídáme a vyrážíme ven, vypadá to zase na pěkný den, tak se asi zastavím v cukrárně na něco dobrého.

Janniah moc držím na dnešek pěstičky a odpoledne budu čekat zprávičky z UTZ. Já jdu až ve středu, to se snad nedočkám.

Tak pěkně těhotněte, papa Marrca a Nelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
25.1.08 10:06

Krásný páteční den berunky,
Janiah, tak hodně štěstí už čekáme na rodostné zprávičky :-)
Zuzko, moc tě zdravím, neboj určitě dva drobečky zvládneš.
Maru, s tou nevolností je to fakt na hlavu, mně dneska nevolnost pustila , za to mně rýpe v prsu jako by se mně tam někdo šťourala hřebíkem. Snad se mně nezvětší jen jedno.
Mirinko, já se rozhodla že si nechám jen tu víkendovu kávičku v obýváčku s manžem. My máme rádi takový ty pozdní snídaně, povalování se u telky , tak tuhle pohodičku si nenechám asi odepřít.
Marco , tak si to v cukrárně hezky užijte.
Mně doktor v pondělí povoli, plavání takže dneska mám v plánu odopoledne s manžou vyrazit. Doufám že to nebude moc záhul. přeci jen už od 17.12 jsem doma a nic moc nedělám, tak to snad udýchám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.1.08 10:52

Ahoj děvčata,

Janniah, už jsi asi u MUDr., ale každopádně dufám, že vše bude tak, jak má :-) No a jestli sis náhodouna mě vzpomněla a optala se, tak budu ráda :-) A jestli ne, tak se nic neděje, zase se tím nebudu nějak stresovat

Já jdu v úterý jsem zvědavá :-)

Teda já vám závidím, procházky, bazény, cukrárny…:-) Já tady dřepím v kanclu a musím makat :-)

Tak se mějte pěkně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
25.1.08 10:58

Ahojky holčiny, jdu pozdravit a chystám se trošku pouklidit a pak na procházku.
Držím palečky na UTZ, já jdu až ve čtvrtek, tak to snad taky vydržím :-O

Jinak stále hlásím žaludek jak na vodě, tak to snad rozchodím :-O

Přeji všem hezký víkend a užijte si sluníčka ahojky Maru

PS: dneska nějak nemám psavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
25.1.08 13:53

Ahojky těhulky,
ráda bych se k vám přidala. Termín máme 26.8.2008.

Jak čtu tak koukám, že špatně je skoro všem. I já vím co je to nevolnost. Jsem po IVF a nejdřív jsem měla hyperstimulační syndrom (takže mi bylo pořád špatně) a teď zase těhu nevolnosti. Ty lízátka mi vůbec nepomohli a byli příšerně sladký (to mi teď vadí). I když tenhle týden už je to lepší, přes den mi je dobře a přijde to na mě vždycky večer a pravidelně po 21h chodím zvracet! Doufám, že už to brzy přejde. Ale četla jsem, že nevolnosti znamenají zdraví těhotenství.

Pusíku, to je dobře, že se potkáváme konečně v těhulovské diskuzi. Je mi líto, že ze dvou bobíšků zbyl jen jeden, ale o to větší to bude bojovníček. Taky mě bolí prsa jako, když mi do nich někdo píchá, většinou v noci až mě to budí. Ale nejdřív jedno a pak druhý.

Chci se zeptat - máte problémy se spaním? Já přes den bych spala, ale v noci se pořád budím. A ráno nechci vstávat.

Zatím Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
25.1.08 13:54

Ahoj těhulky,

zdravím při pátku, venku je zase krásně,tak půjdu na chvíli za pejskem, byla jsem ted přiložit na oheň a koukal na mě z boudičky tak smutně, že musím prostě jít.
K obědu jsem si dneska dala vinnou klobásku,mnam. A chtěla bych ještě upéct nějakou buchtu,ale fakt rychlovku,tak nevim jakou.
Pusíku, přesně tak necháme pressíčko na víkendové lenošení. :D
Hako, aspon si na mimičo koupíš nový kočárek, bud ráda.

Jani, tak coooo jak jsi dopadla??????

Já jdu na utz až 6.2, taky se nemůžu dočkat, furt se bojim,aby bylo vše v pohodě,ale to asi tady každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí