Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.3.11 08:25
ManDarinka90 píše:
Zdeníííík píše:
ManDarinka90nápodobně :hug:

Listovou kyselinu jsem baštila přez rok :nevim: ,teď jsem to už vzdala.Teď až půjdu na folikulometrii,tak asi poprosim mudr a laparoskopické vyšetření.Jsem po císaři,tak doufám,že mi tam nic nezmrvili :zed: .Měla jsem premiéru a pana doktora jako první jeho císař-nějaký nováček měl zrovna službu.Tak teď mi to hlodá hlavou.

:hug: a určitě jsi ještě mladá… a bereš nějaký vitamíny? Já mám listovku a první polovinu cyklu jsem pila kontryhel
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 08:27
mamasek píše:
Ahoj holky,snad nevadí když se k vám přidám,jsem tu zaregistrovaná od včerejška :-D Taky se s manželem snažíme o miminko,v sobotu po clostilbegytu a injekci jsme na miminku zapracovali a teď jen čekám jestli to vyjde,tak bych si chtěla udělat test,ale nechci být zklamaná,je to ještě moc brzy,MS mám dostat až 11/4, pomóóc :nevim:

Ahoj :mavam: ,jasně,že se můžeš přidat. Jak dlouho se snažíte o mimíska a máš nějaké zdravotní problémy ? Já se totiž v těch názvech odbornejch nevyznám a na mě se musí polopatě :oops: .Nezlobíš se,že se tak ptám ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.3.11 08:43
Zdeníííík píše:
mamasek píše:
Ahoj holky,snad nevadí když se k vám přidám,jsem tu zaregistrovaná od včerejška :-D Taky se s manželem snažíme o miminko,v sobotu po clostilbegytu a injekci jsme na miminku zapracovali a teď jen čekám jestli to vyjde,tak bych si chtěla udělat test,ale nechci být zklamaná,je to ještě moc brzy,MS mám dostat až 11/4, pomóóc :nevim:
Ahoj :mavam: ,jasně,že se můžeš přidat. Jak dlouho se snažíte o mimíska a máš nějaké zdravotní problémy ? Já se totiž v těch názvech odbornejch nevyznám a na mě se musí polopatě :oops: .Nezlobíš se,že se tak ptám ?

To víš, že nevadí, že se ptáš :-) Já mám už dvě děti,syna 16 let a dceru 12 let,s manželem se snažíme půl roku,ale pro nepravidelnou MS to nějak nešlo,problémy jsem už měla s dcerou,dělalo se mi málo vajíček či co a protože můj pan doktor je naprosto úžasnej tak aby nám to usnadnil a taky už nejsme nejmladší rodiče :mrgreen: tak mi nasadil clostilbegyt,brala jsem ho 3 až 8 den MS,11 den jsem šla na injekci(název si nepamatuju)a do 48h jsme měli na mímu zapracovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 09:01
mamasek píše:
Zdeníííík píše:
mamasek píše:
Ahoj :mavam: ,jasně,že se můžeš přidat. Jak dlouho se snažíte o mimíska a máš nějaké zdravotní problémy ? Já se totiž v těch názvech odbornejch nevyznám a na mě se musí polopatě :oops: .Nezlobíš se,že se tak ptám ?
To víš, že nevadí, že se ptáš :-) Já mám už dvě děti,syna 16 let a dceru 12 let,s manželem se snažíme půl roku,ale pro nepravidelnou MS to nějak nešlo,problémy jsem už měla s dcerou,dělalo se mi málo vajíček či co a protože můj pan doktor je naprosto úžasnej tak aby nám to usnadnil a taky už nejsme nejmladší rodiče :mrgreen: tak mi nasadil clostilbegyt,brala jsem ho 3 až 8 den MS,11 den jsem šla na injekci(název si nepamatuju)a do 48h jsme měli na mímu zapracovat :palec:

No tak to držim pěstičky :kytka:
Jen zírám,jak nějaký mudr je takový a ten můj je zrovna makový :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
31.3.11 09:03

Dobré ranko holky tak já jsem to ustála a netestila :lol: svrběla mě ruka ale ještě jsem vydržela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 09:17
pajuch píše:
Dobré ranko holky tak já jsem to ustála a netestila :lol: svrběla mě ruka ale ještě jsem vydržela :-)

Tak to jsi dobrá :palec: A já zrovna na tebe myslela co asi ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 09:18

Jo a jinak všem hlásim,že mě začalo bolet břicho ,jako na ms :pocitac: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.3.11 09:20
Zdeníííík píše:
mamasek píše:
Zdeníííík píše:
mamasek píše:
To víš, že nevadí, že se ptáš :-) Já mám už dvě děti,syna 16 let a dceru 12 let,s manželem se snažíme půl roku,ale pro nepravidelnou MS to nějak nešlo,problémy jsem už měla s dcerou,dělalo se mi málo vajíček či co a protože můj pan doktor je naprosto úžasnej tak aby nám to usnadnil a taky už nejsme nejmladší rodiče :mrgreen: tak mi nasadil clostilbegyt,brala jsem ho 3 až 8 den MS,11 den jsem šla na injekci(název si nepamatuju)a do 48h jsme měli na mímu zapracovat :palec:
Jen zírám,jak nějaký mudr je takový a ten můj je zrovna makový :zed: :mrgreen:

A ty máš taky nějaké problémy s otěhotněním?Určitě to dobře dopadne,neboj.Máš už děti?Já si připadám jako kdyby mi bylo dvacet a ne 36 :zed: Jsem tak vynervovaná jako ne při prvním dítěti,to jsem si nic nepřipouštěla..teď tu hltám všechny příznaky raného těhotenství,jsem nafouklá jak balon,v neděli což bylo den po jsem pekla koláč s tvarohem kterej miluju,ale zvedal se mi z něj tak žaludek,že ho musel ochutnat manžel,což je blbost abych to měla z mimíska,takže vsugerování,asi jsem se fakt na stará kolena zcvokla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 09:24
mamasek píše:
Zdeníííík píše:
mamasek píše:
Zdeníííík píše:
mamasek píše:
Jen zírám,jak nějaký mudr je takový a ten můj je zrovna makový :zed: :mrgreen:
A ty máš taky nějaké problémy s otěhotněním?Určitě to dobře dopadne,neboj.Máš už děti?Já si připadám jako kdyby mi bylo dvacet a ne 36 :zed: Jsem tak vynervovaná jako ne při prvním dítěti,to jsem si nic nepřipouštěla..teď tu hltám všechny příznaky raného těhotenství,jsem nafouklá jak balon,v neděli což bylo den po jsem pekla koláč s tvarohem kterej miluju,ale zvedal se mi z něj tak žaludek,že ho musel ochutnat manžel,což je blbost abych to měla z mimíska,takže vsugerování,asi jsem se fakt na stará kolena zcvokla :cry:

To vsugerování znám moooc dobře :oops: .jukni o stránku před a tam se vše o mě dočteš :wink: .Semnou je to komplikovanější :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 09:25

Mamasek :

a že jste se rozhodli ještě pro třetí dítko :palec: ,tak to klobouk dolů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
31.3.11 09:29

Děkuji a neboj určitě budu informovat :-D
Tak kdyby se dostavila MS tak na tom pořádně zapracujete další ovu hold nic jiného nám nezbývá :kytka:
Jinak vítám Mamaska :mavam:

Zdeníííík píše:
pajuch píše:
Dobré ranko holky tak já jsem to ustála a netestila :lol: svrběla mě ruka ale ještě jsem vydržela :-)
Tak to jsi dobrá :palec: A já zrovna na tebe myslela co asi ty :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.3.11 09:32
Zdeníííík píše:
Mamasek :a že jste se rozhodli ještě pro třetí dítko :palec: ,tak to klobouk dolů :hug:

Takže se snažíte už tři roky?Můžeš mít klidně srůsty po tom císaři,já byla před Nikolou taky na laparoskopii,ale nepomohlo to,pak až ty prášky.Do třetího?No jak se to vezme,s tátou mých dětí jsem už 8 let rozvedená,před třemi lety jsme se dali dohromady s nynějším mzřem,rok a půl jsme manželé a dítě chceme mít spolu,takže asi tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.3.11 09:34

Pajuch:
Děkuju za přivítání a držím všechny palce,aby to vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
31.3.11 09:39

Jo jo děkuji, snažíme se už dva roky a oba jsme zdravý a vše v pořádku takže je to též na palici :evil: :-D

mamasek píše:
Pajuch:
Děkuju za přivítání a držím všechny palce,aby to vyšlo :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.11 09:46
mamasek píše:
Zdeníííík píše:
Mamasek :a že jste se rozhodli ještě pro třetí dítko :palec: ,tak to klobouk dolů :hug:
Takže se snažíte už tři roky?Můžeš mít klidně srůsty po tom císaři,já byla před Nikolou taky na laparoskopii,ale nepomohlo to,pak až ty prášky.Do třetího?No jak se to vezme,s tátou mých dětí jsem už 8 let rozvedená,před třemi lety jsme se dali dohromady s nynějším mzřem,rok a půl jsme manželé a dítě chceme mít spolu,takže asi tak :wink:

Tak to naprosto chápu :palec: A srůsty mudr nepozná na ultrazvuku ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí