Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MeloryNox píše:
To je dobře.Když žena není na všechno sama, zbyde jí energie i na „to“
Asi to budu muset doma pracovně přerozdělit aby se ta energie trošku srovnala.
Někdy jí má docela dost. ![]()
@Inaris píše:
No, to právě přítel takhle dělal - makal, vařil, uklízel, aby se mohlo jít do postele. Dostávala jsem z toho už osypky, když jsem to pochopila - na jedné straně plánování uznávám, na druhé straně když víš, co bude následovat a z jakého důvodu Ti ten chlap pomáhá, nedokázala jsem to brát zvesela.
Nebude Tě šetřit „pro Tebe“, šetří Tě pro svoje ukojení chtíče a to se mi začalo hnusit. Protože když Ti pomáhá, tak bys vlastně neměla odmítnout, přestože zrovna náladu nemáš. Připomínalo mi to obchod.Příspěvek upraven 20.05.16 v 21:19
Inu tak se snažil, abys byla odpočatá a tím pádem aby byl sex. Na tom nevidím nic tak hrozného. Kam se podl tvůj chtíč a vášeň? Bolí mě hlava.. Bolí mě hlava. Pár dní nic. A pak miláčku donesl jsem ti aspirin, a na co? Mě nic není.. Ńo výborně.. Tak jdeme na to.
@Inaris to je a aby jsme se nenudili tak loni k nám přibyl ještě pes
a já ted začala že třeba za 2 roky by jsme jí mohli pořídit kamarádku, no možná si to rozmyslim
. manžel říká že jí mam jak 4 dítě
Pokud by byl prostřední zdravé dítě tak by ty 3 děti byli i akorát
![]()
@Inaris píše:
Ano, žiju opravdu moc hezky.
Nejsem ještě sama, přítele si „ponechávám“, nechceme se rozejít, ale kontakt jsem prostě omezila.
Nikdy jsem nebyla sama, fakt těch zájemců bylo vždycky dost - zrovna v této době dva… Ale to beru s rezervou. Mám prostě velký prsa, dlouhý vlasy, jsem štíhlá, uchechtaná… mám lidi ráda, ale - co s chlapama, když prvotní je pro ně sex?Asi potřebuju něco víc… Mě tímhle neoblnou.
![]()
Příspěvek upraven 20.05.16 v 21:14
Teď jsi musela nasr… všechny ošklivý a tlustý s velkým apetitem
Ironie osudu.
Třeba přijde někdo, kdo bude oduševnělý a sex bude jen třešnička na dortu.
@Inaris píše:
No, to právě přítel takhle dělal - makal, vařil, uklízel, aby se mohlo jít do postele. Dostávala jsem z toho už osypky, když jsem to pochopila - na jedné straně plánování uznávám, na druhé straně když víš, co bude následovat a z jakého důvodu Ti ten chlap pomáhá, nedokázala jsem to brát zvesela.
Nebude Tě šetřit „pro Tebe“, šetří Tě pro svoje ukojení chtíče a to se mi začalo hnusit. Protože když Ti pomáhá, tak bys vlastně neměla odmítnout, přestože zrovna náladu nemáš. Připomínalo mi to obchod.Příspěvek upraven 20.05.16 v 21:19
Do teď mi vrtalo v hlavě proč manželka dneska pověsila vyprané prádlo, když jsem to měl udělat já. Jestli ona po mně nebude něco večer chtít.
![]()
@Inaris píše:
Honzo, jenže člověk přece není hračka a není stroj, abys ho natočil klíčkem…
Ok. A jak má tedy chalp dosánout sexu s milovanou svojí ženou? Poraď. Něco musí zabrat..
@Inaris píše:
Moc si to nepamatuji, jen se mi teď z těch minulých debat teda připomnělo, že jsi to Ty, co má tolik dětí…A všechny rodila manželka? A jak vás to tak napadlo, prosím Tě?
Ne polovinu jsem rodil já.
Prostě jsme chtěli větší rodinu. No a po dvou je to docela fofr ale to už byla příroda. ![]()
@Fofrník píše:
Ne polovinu jsem rodil já.![]()
![]()
Prostě jsme chtěli větší rodinu. No a po dvou je to docela fofr ale to už byla příroda.
@Inaris píše:
Aha. To je jiná situace, než o které píšu (přirozeně a nezištně se zapojit do chodu domácnosti.) Možná, že by to umořilo časem každého. To je jako kdybych denně po čištění zubů musela automaticky „nastoupit“. To oprauvdu ne… Radši jít spát nasmradláka
Teď už taky vtipkuju. ![]()
@Fofrník píše:
Jo, takhle mě nikdy nenapadlo se na to podívat.
Taky jsem se nad tím pozastavila.
@Fofrník píše:
Do teď mi vrtalo v hlavě proč manželka dneska pověsila vyprané prádlo, když jsem to měl udělat já. Jestli ona po mně nebude něco večer chtít.![]()
to je jasné, manžel se ted pustil do výmalby wc
![]()
@Katy 7 píše:![]()
![]()
Jen jestli jsi to neměl v plánu, abys zaměstnal manželku, abys pak nemusel lézt po zdi
No pojednom by to byla možná dobrá úvaha.
Ale dvojčata? Jednak to nenaplánuješ a jednak s nima fungujeme oba. Každej jednoho na ruku a pěkně pochodovat! (No dneska už ne, tohle je už za náma.)
No ale v tempu jsme dodnes a ještě pár let budem. Ale stím jsme do toho šli.
![]()
@Fofrník píše:
No pojednom by to byla možná dobrá úvaha.Ale dvojčata? Jednak to nenaplánuješ a jednak s nima fungujeme oba. Každej jednoho na ruku a pěkně pochodovat! (No dneska už ne, tohle je už za náma.)
![]()
No ale v tempu jsme dodnes a ještě pár let budem. Ale stím jsme do toho šli.
![]()
No však my se taky nenudíme, i když jediný dvojčata, který máme jsou už z domu
Ale můj chlap má asi podobný naturel jako Inaris, Takže mi zbývá spousta energie. ![]()
@Inaris jo přesně ted, asi aby mu dětičky nechodili na wc každých 5 minut a na zítra pro něj mam opravu skřínky když má tu dovolenou. ale to musí zmáknout dopoledne, odpoledne jde s nejstaršim do kina
. Mě to nevadí já jsme připravená kdykoliv
. včera se pustil do večeře, prý aby mě udělal radost
![]()