Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ja mam nizko placentu a kopance citim prave predevsim v te nizsi casti…obcas z obou stran najednou…mam ho hrozne narvaneho az dole v planvi, obcas je to fakt neprijemne…jinak aktivni je dost, ale nejak nemam cas to resit…ale kdyz treba uspavam deti nebo jsem chvili v klidu a mam cas nad tim premyslet, tak se ozyva poradne
velikost netusim, moje doktorka zadny odhady nedela, coz si myslim, ze je nejlepsi, clovek se aspon nestresuje a neresi, proste co ze mne vyleze, to ze mne vyleze
jmeno zatim nemame…a veci neresim uz vubec…jeste je dost brzy…a vse mam stejne v krabicich v posteli, nedavno pouzivane…mam od sebe deti necele dva roky, takze to nijak hrotit nebudu…starsimu ted bylo 3,5 mladsimu 18mesicu…spis to jen vyskladam do skrine
prat budu akorat nove pliny…
Ahoj, tak se hlásím z UTZ ve 30tém týdnu. Stále je to holčička a ukázkových necelých 1500 g. Vše tak jak má být nikde žádný problém nic se nezkracuje takže jsem happy
Můžu dělat vše co chci a na co se cítím tak jsem fakt ráda. A co vy jak jste na tom? Teď koukám na ČT1 že pořádají konkurzy na 4 v tom nechystáte se některá? Já rozhodně ne ![]()
Ahoj holky, máte někdo nějaké zprávy o Andilek Oli??? Měsíc se neozvala…
@Mágovka Já vypadám jak před porodem, takže nic moc už ![]()
Na 4vtom vždycky koukám, ale nešla bych tam ani za nic. Jako rodit před kamerou? Nikdy! ![]()
Ahoj holky, vsem moc gratuluji k miminku. A preji at vse probiha bez komplikaci. Timto bych vas rada pozvala do skupinky kterou jsem zalozila v ramci Brna. Nejdrive bych se vam predstavila jsem 30leta zenska ktera ceka sve prvni mimco. Mam kolem sebe spoustu kamarádem ktere jsou bezdetny, a jak uz byva zvykem tak jsme se odcizily. A jelikož jsem akcni clovek tak bych si moc rada nasla nové nebo dalsi kamaradky se kterymi budu sdilet utrapi těhotenství a materstvi. Strasne rada bych poradala vylety a akcicky. A chodila na sedanky a tvorila nasim detem spolecensky zivot. A proto zvu vsechny kteri se radi odreaguji a pokecaji. Na Fb jsem vytvorila skupinku Klub maminek z Brna 2017. Budu se na vas moc tesit. S laskou Zaneta Nemeckova - chladkova