TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6830
25.3.17 18:14

Omyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
26.3.17 13:15

Ahoj ja mam nizko placentu a kopance citim prave predevsim v te nizsi casti…obcas z obou stran najednou…mam ho hrozne narvaneho az dole v planvi, obcas je to fakt neprijemne…jinak aktivni je dost, ale nejak nemam cas to resit…ale kdyz treba uspavam deti nebo jsem chvili v klidu a mam cas nad tim premyslet, tak se ozyva poradne ;) velikost netusim, moje doktorka zadny odhady nedela, coz si myslim, ze je nejlepsi, clovek se aspon nestresuje a neresi, proste co ze mne vyleze, to ze mne vyleze :mrgreen: jmeno zatim nemame…a veci neresim uz vubec…jeste je dost brzy…a vse mam stejne v krabicich v posteli, nedavno pouzivane…mam od sebe deti necele dva roky, takze to nijak hrotit nebudu…starsimu ted bylo 3,5 mladsimu 18mesicu…spis to jen vyskladam do skrine :mrgreen: prat budu akorat nove pliny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.3.17 12:00

Ahoj, tak se hlásím z UTZ ve 30tém týdnu. Stále je to holčička a ukázkových necelých 1500 g. Vše tak jak má být nikde žádný problém nic se nezkracuje takže jsem happy :pankac: Můžu dělat vše co chci a na co se cítím tak jsem fakt ráda. A co vy jak jste na tom? Teď koukám na ČT1 že pořádají konkurzy na 4 v tom nechystáte se některá? Já rozhodně ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
27.3.17 22:09

Ahoj holky, máte někdo nějaké zprávy o Andilek Oli??? Měsíc se neozvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
28.3.17 19:34

@Mágovka Já vypadám jak před porodem, takže nic moc už :zed:
Na 4vtom vždycky koukám, ale nešla bych tam ani za nic. Jako rodit před kamerou? Nikdy! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
1.4.17 09:00

Ahoj holky, vsem moc gratuluji k miminku. A preji at vse probiha bez komplikaci. Timto bych vas rada pozvala do skupinky kterou jsem zalozila v ramci Brna. Nejdrive bych se vam predstavila jsem 30leta zenska ktera ceka sve prvni mimco. Mam kolem sebe spoustu kamarádem ktere jsou bezdetny, a jak uz byva zvykem tak jsme se odcizily. A jelikož jsem akcni clovek tak bych si moc rada nasla nové nebo dalsi kamaradky se kterymi budu sdilet utrapi těhotenství a materstvi. Strasne rada bych poradala vylety a akcicky. A chodila na sedanky a tvorila nasim detem spolecensky zivot. A proto zvu vsechny kteri se radi odreaguji a pokecaji. Na Fb jsem vytvorila skupinku Klub maminek z Brna 2017. Budu se na vas moc tesit. S laskou Zaneta Nemeckova - chladkova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí