TP červen 2026

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
27.10.25 17:39

Ahoj 👋 Tak se taky podelim o novinky. Dnes jsem 6+0, na UZ uz bylo videt male srdicko, a bublina roste krasne.
Stale ale trpim na OHSS, takze mam klidovy rezim, musim hodne odpocivat.
To nechutenstvi je kazdy den horsi, a to jsem v predchozich tehotenstvich moc nezazila… Cele toto tehotenstvi je pro me jine nez znam, proto jen doufam ze to zvladnu a dotahneme to zdarne do toho cervna 🙂
Dalsi kontrolu mam az za dva tydny tak se budu netrpelive tesit.
A preji vsem at vse mate v poradku a vysledky z UZ jsou jen ty pozitivni 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.10.25 20:43

Ahooj holky děkuji za přivítaní. Byla jsem na utz když jsem byla 5+1 dle ms ( nevim proc me zval tak brzy ) nic nebylo vidět pouze nateklá sliznice a dle dr ukazovalo na těhu. Dnes jsem podle ms 7+1 a máme tam maličkou fazolku ale je mladší nešla změřit. Dle dr cca okolo 6tt ale srdeční akce byla potvrzena. Tedy nebyla slyšet ale byla vidět měl tam nějakou barvu červenou ( podle gpt chatu ) je to na průtok krve tudíš ❤️ bije. Za 14 dní mě čeká další kontrola kde dostanu prukazku a řekne termín porodu. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.10.25 12:07

Ahoj holky, přidávám se rovnou s otázkou.. jak jste na tom s nevolností? Já jsem naprosto zaskočená jak moc mi je pořád špatně a fakt mě děsí představa že takhle to bude ještě minimálně do půlky prosince. :poblion: Je to první těhotenství, plánované přes IVF (KET 5denního embrijka byl 1.10.). Ve čtvrtek mám první utz. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
28.10.25 12:37
@Tsugumi Shika píše: Více

Ahoj, ja taky mam za sebou IVF, ale ET, 4.10. A taky mi teda neni dobre… Prvni polovinu dne je mi porad na zvraceni ale zaroven i chci jist.
K tomu mam stale hyperstimulak a nafoukle bricho, picham si injekce na redeni krve…. Takze to taky celkovemu stavu moc nepomaha.

A pak si vzpomenu na sve prvni, prirozene tehotensti - bylo mi tak normalne, ze nektere dni jsem zapominala ze jsem vubec tehotna 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
28.10.25 12:56

Ahoj, teď jsem dle doktorky 8+0, od 6. týdne mi bylo hodně špatně, nechutenství, navalovalo se mi, zvracení, byla jsem extrémně nafouknutá, což jenom situaci zhoršovalo. Měla jsem to tak celé dny, od rána do večera. K tomu únava, chození do práce… Asi 10-14 dní to tak bylo, začala jsem být zoufalá.

Teď už 5. den beru homeopatika a je mi o dost líp. Jsem nafouknutá míň, skoro se mi nenavaluje (jen občas, ale to rozdýchám) a jsem 5 dní bez zvracení. Poradila mi to mamka, její kamarádka se v tom vyzná, tak mi řekla kombinaci mně na míru. Ale záleží, homeopatika jsou takové kontroverzní téma. Ne každý s tím má dobrou zkušenost. Já jsem byla ve stavu, že zkusím téměř cokoliv a byla jsem moc ráda za výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.10.25 13:13

@Tsugumi Shika já jsem na tom asi stejně. Pořád je mi špatně. Když nejím je mi zlé, když se najím je mi zlé. Už čekám až to období přejde. A pritom předchozí těhotenství, taky přes ket jsem byla úplně v pohodě. To bylo snové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
28.10.25 14:36

@Tsugumi Shika Ahojky, já byla na KETu 30.9. a ve čtvrtek mě taky čeká první UTZ. Těhotenství je taky přes IVF. A já čekám kdy mi začne být špatně. Nic moc mi není, asi vím, že mám být ráda, ale mám pocit, že něco musí být špatně, když mi není jako ostatním. Tak nevim, co je lepší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.10.25 15:04

@Ranni.Vecere tyjo já bych už taky zkusila cokoliv ale v okolí nemám nikoho kdo se v tom vyzná, zkusím zapátrat. Já jsem si před týdnem myslela jak je to zlý, ale poslední dva dny už jen odevzdaně ležím s nonstop pocitem na zvracení dnem i nocí, pospávam nebo vyloženě zvracim a jako upřímně nevím jak se mám zas vrátit do práce, když se sotva doplazím na záchod. To přece není lidsky možný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.10.25 15:08

@ballukas Jé tak to máme hned u sebe. :palec: Neboj, většina kolegyň z práce mi říkala že jim špatné nebylo vůbec nebo jen minimálně. Každej to má jinak. Taky jsem si ale zkraje říkala, že za jakoukoliv nevolnost budu ráda a vezmu ji s úsměvem a každý den bude dar. No to mi ale nikdo neřekl, že to bude tak strašně hrozný. Zoufalstvím brečím tak třikrát denně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.10.25 15:10

@Haruki to mi dava alespoň naději, že pokud by bylo druhý, tak to nemusí být takové peklo. Já už začínala bych přesvědčena, že tohle víc než jednou fakt ne. :lol: Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.10.25 15:13

@K0čka soucítím s tebou. Po ET si dovoluji tvrdit je to ještě o kus náročnější. Nám se nevydařilo, ale než se to tělo dokázalo zase vzpamatovat z toho ivf procesu tak mi teda bylo blbě ikdyž jsem těhotná nebyla. Drž se! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
28.10.25 17:09

Ahoj a hezký den všem, přidávám se do klubu :) Dnes jsem 6+6 a co si tak pročítám, tak mám jiný problém než většina tady - špatně mi není, ale jsem protivná až na půdu, nejvíc sama sobě :D :roll: 23.10.byl první UZ - tam byla už vidět srdeční akce a tento pátek jdu znova… budu nám všem držet palce :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
77
29.10.25 09:07

Zdravím všechny nastávající maminky,

jsem 7+6 a na páteční kontrole bylo už :srdce:. Je to moje 4 těhotenství doma mám 14, 12, a 4. Musím teda říct, že tohle je od začátku jiné. Je mi celý den špatně, nic mě nebaví, na nic nemám chuť, mám celkem náročnou práci, tak to musím ještě nějak zvládat i tam. Během předchozích těhotenství jsem nic takového nezažila, tak doufám, že to brzo přejde. Normálně mám energie dost a teď mám pořád pocit, že nemůžu ani pořádně dýchat. Možná je to už věkem. Je mi 37. Jak zvládáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.10.25 09:39

Dobre ráno všem přeji, já mám po dnešní kontrole 🍀
Vše dopadlo dobře je tam jen jedna fazolka ale i tak mám radost podle ultrazvuku jsem 8+4 tt 😍 🍀 😍 takže mi spadl kámen ze srdce 🙏 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel91
29.10.25 10:12

@Martina30159 to je krásný, gratuluju! :palec:  :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat