Poradna duly
Jana Čurdová
@crazyidea klidne se tam muzeme nekdy sejit
Holky dnes byly p3 hodiny v Time Outu a ja s kamaradkou jsme couraly po kramcich a daly si kaficko. Takova pohodicka, ale abych to moc nechvalila - jsem po tom „vylete“ docela dost grogy a Emicky taky. Emina prijela domu s teplotou (37,9). Sousedojc Emca padla za vlast snad uz kolem 18hod. ![]()
Jooo, takovy ty uz „nejaky pozice“ jsou vzdycky ohrozeny. Ja se docela taky desim, protoze muj jediny nadrizeny odesel. Nad sebou uz mam jen financniho reditele, te je takovej, ze „a potrebujeme ty lidi tady?“…
Ten by tam mel nejradsi jen 3 lidi na vse
No, kazdopadne jsem zvedava, jak to vse bude a kde za 2 roky budeme… Nicmene tyhle skatulata ja bytostne nesnasim. Obzvlaste tehdy, kdy se prave zrovna „cerstva“ mamina hrne do prace o dost driv jen proto, ze o to misto nechce prijit a dela si to svoje dobre… Nakonec to beztak skonci tim, ze tam bude nejakej moula, ponevac, co si budeme povidat, ne vsichni kamaradi a znami jsou na te ci one pozici lepsi nez „my“…
@Nikkolla Chudáček malý, doufám, že Vám ty antibiotika brzy zaberou
@Mája B Pááááni ten opravdu roste jako z vody, třeba se to s příkrmy zpomalý. My jsme byly na prohlídce včera a malé bude za 6 dní už 5 měsíců a má téměř 6 kg a 63,5 cm. ![]()
Holky ta naše malá je hrozný cíťa, dneska jsem jí dala do kočáru jen v bodyčku a tepláčkách a vůbec nemohla zabrat, řvala jak tur, je zvyklá na kombinézu a omezený pohyb no a mohla se po… ![]()
Ahoj holky. Klidně se můžeme sejít.
@Barčí1411 Chovat můžeš jak chceš, nemám s tím problém. ![]()
Dnes jsme měly dámskou jízdu kolem hostivařské přehrady, bylo nádherně. Seděly jsme i na slunné zahrádce na kafču a byla plná maminek s kočárky. Nebylo ani kde „parkovat“.
Malou už oblékám jen do bodýčka, tepláčků, mikiny a vesty. Fusak už jsem schovala a mám jen deku. Kdyby nefoukalo, tak bych si troufla ji nechat i méně navlečenou. Včeran jsme se zase váleli v parku na dece, celá rodinka a bylo to fajn. ![]()
Jo, a dnes v Tescu měl nějaký český „buran“ narážku ve smyslu, že to je radost pořídit si takové dítě. Nestál mi však za to, abych s ním vůbec promluvila, idiot.
Bohužel je u nás ještě pořád xenofobie. ![]()
@Nikkolla píše:
Ahoj všichni tak sem musela nad ranem do decke na pohotovost… Uz jsme ubytovani, snad to budou jen 2-3 dny.
Nejspis ma laringitidu ( nebo jak se to pise ), nemuze moc dychatzrovna usnul
ať jste brzo zdraví. Jsou to nervy
@Barčí1411 píše:
@crazyidea klidne se tam muzeme nekdy sejitHolky dnes byly p3 hodiny v Time Outu a ja s kamaradkou jsme couraly po kramcich a daly si kaficko. Takova pohodicka, ale abych to moc nechvalila - jsem po tom „vylete“ docela dost grogy a Emicky taky. Emina prijela domu s teplotou (37,9). Sousedojc Emca padla za vlast snad uz kolem 18hod.
Jooo, takovy ty uz „nejaky pozice“ jsou vzdycky ohrozeny. Ja se docela taky desim, protoze muj jediny nadrizeny odesel. Nad sebou uz mam jen financniho reditele, te je takovej, ze „a potrebujeme ty lidi tady?“…
Ten by tam mel nejradsi jen 3 lidi na vse
No, kazdopadne jsem zvedava, jak to vse bude a kde za 2 roky budeme… Nicmene tyhle skatulata ja bytostne nesnasim. Obzvlaste tehdy, kdy se prave zrovna „cerstva“ mamina hrne do prace o dost driv jen proto, ze o to misto nechce prijit a dela si to svoje dobre… Nakonec to beztak skonci tim, ze tam bude nejakej moula, ponevac, co si budeme povidat, ne vsichni kamaradi a znami jsou na te ci one pozici lepsi nez „my“…
Naprostý souhlas!
@kamkakamka píše:
Ahoj holky. Klidně se můžeme sejít.
@Barčí1411 Chovat můžeš jak chceš, nemám s tím problém.Dnes jsme měly dámskou jízdu kolem hostivařské přehrady, bylo nádherně. Seděly jsme i na slunné zahrádce na kafču a byla plná maminek s kočárky. Nebylo ani kde „parkovat“.
Malou už oblékám jen do bodýčka, tepláčků, mikiny a vesty. Fusak už jsem schovala a mám jen deku. Kdyby nefoukalo, tak bych si troufla ji nechat i méně navlečenou. Včeran jsme se zase váleli v parku na dece, celá rodinka a bylo to fajn.
Jo, a dnes v Tescu měl nějaký český „buran“ narážku ve smyslu, že to je radost pořídit si takové dítě. Nestál mi však za to, abych s ním vůbec promluvila, idiot.Bohužel je u nás ještě pořád xenofobie.
díky za radu, pořád přemýšlím, jak ji oblékat. Asi hodně balím, a pak se zpotí.
@Deeh
Ahoj zlatíčko!
Si zlatíčko, že na nás myslíš… Vieš, nieje ľahké ísť sem do diskusie. Pokaždé si spomeniem jak by asi bolo všetko iné keby…
Ale nezávidím vám. Ja vám to prajem…všetkým. Len mi pokaždé príde ľúto…to je celé. Preto sem nechodím. Vaším starostiam nerozumiem…už ste bohužial inde než ja.
Ak by nááááhodou…tak zas písnem nejaký denníček. Teraz nieje o čom. A dúfam, ba dokonca, pevne verím že bude (snáď konečne) so šťastným koncom…
@lilli.c Ahoj moc rada te tu vidim
a rada ctu je je vse tak nejak „dobre“
a chapu, ze se ti sem nechce. Verim, ze dalsi denicek uz bude se stastnym koncem a moc se tesim az ho budu cist
Mej se moc pekne ![]()
@lilli.c vsak ja se vubec nedivim, ze se ti sem nechce chodit, byla bych na tom stejne… ale presto jsem rada, ze das obcas vedet, ze jsi jinak v poradku
.
Moc se opatruj a dalsi denicek uz bude urcite se stastnym koncem! ![]()
Ahoj holky,
tak první noc ve špitále má Filípek zdárně za sebou.
Je to tady takový divný + jedna protivná sestra… Doktorka pořádně nic neřekla, jen že už to dýchání má dobré a mohly by jsme večer dom. Nahlásila sem že Filip rano a odpoledne zvracel ( trochu vic, ne jen ublinknuti po jidle ) a na dotaz stolice sem rikala ze nevím jelikoz je kojenej tak tu konzistenci nedokazu posoudit a den a pul nekadil tak toho bylo vic…v tom případě nas tu prej nechaj jestli nemá něco střevního ( musime byt zavreni v pokoji… No spis je to takovej silenej kamrlik ) je to tu jak na palici resijou tu pobliti ktere přisuzuji lekum nebo z kasle a to že se v noci málem udusil nikdo neresi… Nedelali mu zadne testy jen mu michaj kapky s glukozou…na pohotovosti dali iněkci a inhaloval. Pak prilitne divna sestra a rika vy jako nechcete jit dom ( odmerena jak prase ) ze jste rikala ze syn zvracel. Krava jedna, asi me to tady baví, čučet z okna. Pak prilitla zas a sprcala me ze sem polozila pocuranou zabalenou plinku na kraj stolu- spis je to deska ze zdi ( jelikoz neni na pokoji kos a musim chodit na chodbu ). Jestli to jako myslim vazne?
Holky myslím si o sobě ze jsem mirumilovnej clovek, nikoho neotravuju zbytecnostma, za vse prosim / dekuju… Spis jsu takovo pokorna. Nedovolila sem si bez zeptani ani rozlozit spaci lehatko… A oni sou na me tak hnusní, kdybych byla naka slepica co si furt vymysli tak budiz, ale toto.
.
Sorry že si stěžuju, musela jsem to ze sebe dostat. Počkám jak dojede partner s mamkou a asi pujdu za tou doktorkou. Ach jooo
@Nikkolla jejda a v jakeze to jste nemocnici?? to je pristup teda. se drzte a hlavne at uz je malemu dobre ![]()
@Nikkolla
Jezisi, tak to je teda pristup! Az se mi jezi vlasy na hlave rozcilenim. A jeste ses tam s miminem
To jsou fakt babizny. A jeste Te nereknou zadny informace, co a jak a proc a kdy a tak… Fakt des. Vydrz to tam. Snad uz Fildovi bude dobre a pujdete domu ![]()
Jinak pro zmenu - Lill jsem dnes vecer namerila 38,4
Ja nevim, co to v tom vzduchu lita
Dostala sirupu plnou davku a ted cekam, kdy usne. Nejak ji to nejde. A nevim, jestli je to od zubu, anebo ofoukla ![]()