TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6651
22.10.22 15:32

@Sissela tyjo, ja na to pečení moc nejsem, ale vypadá moc dobře :palec: možná taky zapremyslim, ze bych to riskla ;)

• načítám...
472
22.10.22 16:21

Dort vypadá skvěle. Já teda peču vše co vidím a zaujme a chtěla bych ochutnat (naposled to byl mechový dort)…takže tento určitě vyzkouším. Díky za tip

• načítám...
7611
22.10.22 17:55

@Sissela ten vypadá dobře, já plánuju podobný, jen přemýšlím, ze bych bílý jogurt nahradila ricottou

• načítám...
1114
22.10.22 21:54

Ten dort je super tip! Ella má narozeniny 16.11., a pak ten víkend bude mít dvě oslavy, už teď jsem z toho na prášky 🤣 hlavně všichni a co jí máme koupit? Řikám já nevim 😅 chtěla jsem koupit to autíčko, na to mi muž řekl že je na to malá a že to nebude mít půl roku doma předem 😅 takže musím si fakt sednout a zamyslet se. Dnes je Ell u mé tety, dostáváme pravidelný report, má se jak v bavlnce :srdce: my s manželem jsme měli krásné odpoledne a večer, fakt to bodlo :srdce:

• načítám...
1738
22.10.22 22:04

@Sissela zatim jsem nic nenasla, ani se nepamatuji, ze bych to mela jako mala a ono kdyz je to treba pro starsi deti a nejaky zapeklity obrazek tak je to takovy vzruso, ze nemusis ani cist. :lol:

Prosim vas, protoze jsme tu resily i ruzne gynekologicke veci - nema tu nektera z vas zkusenost s menstruacnimi kalhotkami? Mam chut poridit sobe pod stromecek a neni to uplne levne na to aby to byla kravina tak by se hodila verohodna recenze.

• načítám...
5616
22.10.22 22:06

@Sissela https://www.sparkys.cz/…ou-sedackou/
Máme i sáně, ale na ty je potřeba hodně sněhu. A letošní zimu stejně jde jen o to je trošku po rovince povozit.Mpje první dcera se první dva roky bála sněhu a na nic takového nesedla.

• načítám...
472
22.10.22 22:16

@TerezkaSt dnes jsem na ně koukala na netu, takže si taky ráda vyslechnu názor… Také neznám a nikdo v okolí nemá.

A dotaz, holky koukala jsem že vám děti baští svačinky. Mě to malej vždy vše mačká, máte tip jak mu vysvětlit že se to papá a aby to nemasakroval v ruce?

• načítám...
3961
22.10.22 22:48

@Nikča2020 My uz teda drandime. Vzdycky k nemu prileze a zacne delat brmbrm. Nebo se zeptam “chces se projet v auticku” a uz k nemu meteli :)

• načítám...
1738
23.10.22 00:08

@Ráďa 25

Super napad, ale jestli to dlouho nevydrzi, tak se mne to moc kupovat nechce. Ja mam takovou tasku do kocaru, tak bych zkusila ji pripevnit na sanky jsem myslela. :nevim:

• načítám...
3551
23.10.22 06:40

@TerezkaSt my budeme mít klasika sáně, s opěrkou a ty kšíry. Snad jsou ještě v použitelném stavu. Ale jak tu někdo zmiňoval. Na rovinku a aby byl sníh. Uvidíme. Někde jsem četla, že by měla být opravdu zima. Uvidíme.
@Bjetuš tak to je bomba. To vypadalo u většího synka větší :mrgreen: a můžu se zeptat na capky, co má na noze?

• načítám...
3551
23.10.22 06:47

@Sissela s kojením, ukončením jsem smiřená. Kojím už jen fakt v noci. Včera večer jsem to dala na chvilku, jen si cucnul a usnul. Já doberu antinu pro kojící a pak přejdu na klasickou a tím to ukoncim. nikdo nevěřil, že se svou výbavou nulek budu kojit tak dlouho. Každý budeš ráda 6ti neděli, pak 3 měsíce a půl roku tomu nikdo nedával. Začala jsem ho usoavat bez kojení a šlo to a teď už tomu dávám max 20 minut a když ne, tak si ho vezmem a on se tuli. vcera s námi jel ještě vracet lešení, 2 hodiny autem. Usnul v půl 6 a v 18:15 jsem ho budila v autě do tmy skoro a dal to krásné. Koupel, jídlo a tulil se s námi na sedačce. To bylo úžasné :srdce: krásně vevra řekl před dědou děda, bylo na něm vidět, jak si to normálně chystá a řekl to i s háčkem děda. No byla to úžasná chvilka u oběda :srdce: začíná z něj být skvělý parťák. Sice je to hoňka, ale začíná to být konečně fajn. Je zvědavý, ucenlivy a vnímá. Kočko, kdyby měli ten kalendář, tak ho info, nevím, jak si na to vzpomenu, děkuji.

• načítám...
6651
23.10.22 08:14

@MILINKA35 ja taky jedu převážně noční kojeni, ale mě se porad budí a jak přes den moc nechce, tak vydrzim..ale prsa už nemám taky skoro žádný :roll: podle mě pak mi nic nezbyde :D :zed: Lukyn je sikula :srdce:

• načítám...
1114
23.10.22 09:19

@Bjetuš díky za fotku, použiju to jako argument! :D

• načítám...
3961
23.10.22 09:22

@MILINKA35 To je krasny co pises o Lukym. Zlaticko sikovny.
Capacky kupuju Capiki.

• načítám...
3961
23.10.22 09:23
@Nikča2020 píše:
@Bjetuš díky za fotku, použiju to jako argument! :D
:D :palec: Sedi v tom krasne, nema jak a kam spadnout.
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100