TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6639
26.3.23 08:53

Mareckovi takhle visí ta dáseň :roll: zub nic…

• načítám...
7611
26.3.23 09:32

@wendelina30 nám je 15 měsíců pryč a venku 4 zuby a další dva teprve prosvítají. Neřeším to, jednou vylezou 😁

@TerezkaSt No jo, čím je chlap starší, tím má radši to svoje pohodlí a je línější. My jsme od sebe 6 let, manželovi bude teď 40. To už se asi těžko zvyká, ale Huga má moc rád, netvrdím, že ne. Věřím, že si ho i Bea získá, až ji bude přes rok a bude s ní větší zábava, ležící mimina ho neberou vůbec.

@TerezkaSt zkusím to v létě, ale nedávám tomu žádnou velkou šanci. Ono vzhledem k tomu, ze Hugo ještě sám nechodí, tak je to obtížnější a vidím to spíše na další léto. Hlavně je to i pro mě s těma plenkama pohodlnější zatím. Hugino, když vstává v 5:30 a já chci ještě dospat, tak ho prostě rovnou vypustím do bytu řádit a ja se ještě chvíli poválím. No a on to mezitím udělá do plínky 🙈 ja vím, ze to není moc výchovné, ale ja po těch stále jeho divokých nocí nejsem prostě schopná hnedka takhle vstát a potrebuju chvilku. Třeba se ten jeho spánek časem srovná, nebude vstavat tak brzy a pak bych s nim rovnou vstala a posadila ho rovnou na nocnik.

• načítám...
472
26.3.23 12:28

Tak jsme vyzkoušeli pískoviště. Ten údiv byl úžasnej. Prohrabal každej kousek. Bude nám 15 měsíců a pořád nemluví. Zuby 4.ale snít maso je problém. Přijde mi že poslední dobou vše jen polyká a že nekouše. Zase nějaký období.

• načítám...
1114
26.3.23 14:25

Ahoj holky,

u Elli nevím přesně kolik má zubů, ale takových 9,10 jich mít bude a další se klubou. Pořád nic nic a najednou začaly růst jak houby po dešti 😅 ale musím zaťukat, že jí to asi nijak nebolí, v noci spí krásně. Akorát jsem teda už hotová z toho, že všechno strká do pusy a kouše. Má takový pěkný hejbací knížky od Svojtky a všechny jsou okousaný 😏 do tý pusy prostě strčí fakt všechno.

Ráda bych jí už začala učit jíst lžičkou, ale nějak pořád sbírám odvahu a snažím se ovládnout nervy. Chci zkoušet i nočník, tak držte palce 😅

• načítám...
2085
26.3.23 14:55

Ahoj holky, u nás zubů máme už hodně, už 12 úplně a teď další dva špičáky skoro venku. O některých jsem nevěděla a třeba ty špičáky ji dávají trochu zabrat. I mladší měl brzo hodně zubu. Zato třeba vlasy má až teď trochu, ale do roka byla skoro plešatá 😀jinak někdo zmíníl nočník, tak to je tak že kakat si řekne „kaka“ a vykaka se a i si donese nočník. Nekdy si řekne a nakonec nic. Zatím vypadá, že je na to šikovná, ale to se může taky změnit a pak nebude chtít ani sednout na nočník. Já to tolik zatím neřeším, plánuji kdyžtak v létě na tom zapracovat.

• načítám...
1738
26.3.23 19:01

@Janinac23 tak to je super s tim nocnikem! Moje ho taha po byte a uvedomuje si, ze kaka je ble to rika dycky kdyz se citi a zdrha od toho, ale na nocnik nee idkyz je videt, ze to chape.

Mala je celkem dobra na jemnou motoriku. Ma treba uz ted tendence mazat si chleba a dneska treba zacla jist kukurici lzici co jedla prsticky po kouskach. BLW sice za celkem prasecinku povazuji, ale je videt, ze to fakt prinasi velky progres. :palec:

BTW skvely tip na cesty misto zidlicky. Triko s lodi prevazat a prehodit pres dite i se zidli a polstar pod zadecek. :palec:

• načítám...
1738
26.3.23 19:12

Jo taky jsem vychytala za hubicku tu ucici vez, ikdyz jsem to puvodne nechtela. Ale mala kdyz neco delam v kuchyni tak strasne rve a je to celkem stres. No dopadlo to tak, ze jidlo bylo driv snezeny nez uvareny. :roll: :mrgreen:

A vylezou vam tam deti? Mala to neda, ale vite jak ona je lady hlavne se nezranit. :nevim:

• načítám...
2085
26.3.23 19:57

@TerezkaSt fakt tam nevyleze, tak je opatrná, to taky není na škodu :wink: malá tam vyleze už několik měsíců, stejně tak na stůl, okno kdekoliv. Fakt bych byla šťastná, kdyby vydržela v klidu sedět v židličce a byla více při zemi.

• načítám...
1738
26.3.23 20:23

@Janinac23 no asi prave proto, ale i mne to prijde celkem o hubu. Ikdyz do schodu lizt umi. :nevim: Taky jsem si rikal u toho triku s trikem, jeslti by to daly „pohyblivejsi“ deti. Mala takhle faktzvlada sedet na normalni zidli a ji - jen clovek musi teda koukat. Ale tvoje uz chodi (promin moc si nevybavuji tady o ktere dite jde vetsinu mam spojenych s fotkou) asi? ono se u toho prave u nas asi i odvozuje to chozeni. Je videt, ze je krasne zpevnena a vse a casto se nevedomky pusti a rozbehla se takhle za slepici no a jakmile j ito dojde, uz se nekde capne nebo kolinka. :jazyk:

• načítám...
2085
26.3.23 20:48

@TerezkaSt jj, naše už chodí. Ale teda stála asi fakt od půl roku, nábytek obcházela hrozně dlouho, ale sama chodit začala až nedávno, tak ji to celkem trvalo. Je divoch, ale zároveň i celkem opatrná. Syn byl a je pořád divoch a teda absolutně neopatrný.

• načítám...
5616
26.3.23 20:58

Vy dnes jedete :lol: Já slavím narozky, tak nemám moc času.
@kambalaka mě je 37 a manželovi bude 51.A děti si fakt užívá už od miminka. Třetí chtěl on, já se několik let bránila. Kdykoli potřebuji jít někde jen sama, nebo na dámskou jízdu, tak hlídá. @TerezkaSt Jó tak takto přivázat naši Aničku, tak to by slyšeli i sousedi :lol: @Nikča2020 chce to nervy s tou lžící, ale pár dní jsem vydržela a teď už jí všechno sama lžičkou a když jí chci krmit, tak řve. Jen asi bude levačka, teda nevím jestli už se to dá tak brzy poznat, ale bere mi vše do levé ruky a je na ní i šikovnější.

• načítám...
1738
26.3.23 21:21

@Ráďa 25 tak to je triko s vodou co pres ni hodis to by nepoznala. To ji jen jisti. Spis jestli vydrzi pak sedet?

• načítám...
1738
26.3.23 21:25

@Ráďa 25 tak tam je mozna polehcujici oproti panu Hugisovi, ze mate ty starsi. Kamoska ma taky o 14 starsiho a ten ma z predchoziho dva pubertaky. Proste vi do ceho jdou. :nevim: kazdopadne je dobrej. :palec:

A vsechno nejlepsi - poradne to oslav! :pankac:

• načítám...
7611
26.3.23 21:39

Teda já vám všem závidím s tou jemnou motorikou. Já Huga vůbec nemůžu nechat jíst samotného a nemůžu ani nechat nic na stole. On všechno vezme a hodí to na zem. Z obyvakoveho stolku by všechno jedno po druhem hodil na zem. Když bych před nej dala talirek s nakrájeným ovocem nebo kostkami chleba, tak to postupně všechno vyhodí s nakonec letí i ten talíř 🙈 a může mít i tu přísavku - je to jedno - vezme a zahodí. Pitíčko taky - vezme a zahodí. Asi má rád čistý stůl 😁 takže on by se sám nenakrmil, všechno by skončilo na zemi s když by pak měl fakt velký hlad, tak by to teprve jedl ze země (pokud by to dřív nevyluxoval pes) 🙈 a křupky? Tak tu si vezme do ruky, koukne se na mě baví se mým výrazem, když ji drolí v ruce na zem :zed: na zabití 😁

• načítám...
1738
26.3.23 21:48

@kambalaka masakr! Ale ty si vlastne rikala, ze ani nebere veci do pusy. A pozoruje vas u jidla? Casto deti napodobuji zejo. Mala se takhle dnes „naucila“ smrkat (jeste nevim jak je to efektivni). No a nejvetsi zabava je ocmuchavani nohou a tlemit se u toho jak blazen. To jsem ji delala od mimina a ted kdyz nekde vidi nohu jde ji osmuchat rekne ble fuj a kouka jestli se tomu tlemime. :jazyk: Dobrej fetis :P

Edit: teda nasi nohu na gauci, kdyby to delala ve vlaki tak by to byl asi trapas :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100