TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
2.7.21 20:46

@DGIANNA nam se to nestalo, ale mam spoustu lidi kolem, co se pohlavi zmenilo a nebo byl u porodu opravdu sok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.7.21 15:27
@Anonymní píše:
Zdravím
Máte někdo zkušenost s bolestmi břicha ve 35 tt a hlavičkou hodně dole? Bolesti bych přirovnala k menstruaci a hlavičku už mám dole skoro měsíc. Čípek mám 25mm

Ahoj, mám mimčo hodně dole od cca 28. tt, při kontrole ve 31. tt mi Dr. řekla, že je mimi přirpravené (mám riziko předčasného porodu).
Nyní jsme začali 37. tt, Dr. už mimmčo nemůže změřit, jak je napasované v pánvi.
Poslíčky mám od 18. tt, ale od 31. tt nabraly větší grády, teď je to pecka, když to přijde (chodí denně), Mg a Utrogestan mám už vysazené, jsem otevřená pro prst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
26.7.21 20:49

Ahoj holky, jak jste na tom? Mate uz nektera drobka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
27.7.21 07:57

@Sallyna ahooj, ja lezela ted 3 dny v porodnici, ale vse se zastavilo, tak jsem doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
27.7.21 08:50

@Lucie343 jeje, to nastve ale co? To uz ses musela tesit. Ja teda se uz nemuzu dockat, jeste 3 tydny, jsem uplne hrozna koule, jako kdybych mela pod trickem meloun. Sotva to tahnu :lol:. Takze musis zase cekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.7.21 08:56

@Sallyna Zdravim, ja mam termín 10.8.ale dnes jsem cítila, jako kdyby se mi cele mimi posunulo dolu a dokonce par kapek ze mě vyšlo a to jsem šla ze záchodu, bolesti zatim nemam, tak uvidim co z toho bude :) ale chodím dost na velkou a celkove mi je divně. Tak třeba během dne se to rozjede. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
27.7.21 11:33

@Sallyna ja jsem taky desna koule ;) valim se jak sud a vsechno me furt boli. Ale i tak si to uzivam :srdce: no a tesila jsem se na porod, ze uz ji uvidim a ono prd :D ale jsem rada, aspon se dopece a nebude vedena jako nedonosena :roll:

@DGIANNA tak at je to ono a at je to rychly a krasny :srdce: drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.7.21 12:22

@Lucie343 moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
27.7.21 12:30

@DGIANNA ty jo, to uz by mohlo byt! Drzim palce! Je to tvuj prvni porod? At to mas co nejrychlejsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
27.7.21 12:31

@Lucie343 ja si prave taky rikam, jeste aspon tyden, tyden a pul by byl prima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.7.21 13:31

@Sallyna uz třetí :) no zatím je klid, tak uvidime co se bude dít. Hlavně to prekvapko porad rikali holka a ve 34 ze kluk a ted minuly týden nebylo vidět nic :D moc dekuji, on už i ten druhý byl dost rychlý cca 2 hodinky :) ale ani jednou mi nepraská voda, tak právě nevim jestli to poznam, bolesti mam slušný uz snad 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
27.7.21 15:22

@DGIANNA tak to uz jsi rodicka profik, ale je fakt, ze ja ted minuly patek uz taky premyslela, jestli uz to neni ono, a nakonec to ve 3 rano preslo. Me prave minule praskla voda a pak, jak prisly kontrakce, tak to byla uz jina uroven, nez poslicci. Tak doufam, ze to poznam. Aham takze preci jen to u vas bude jeste prekvapeni, jestli holka, nebo kluk! Me zase minuly tyden rekli, ze je to nezamenitelny kluk. Tak uvidis jeste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
27.7.21 15:33

Já taky ještě čekám, dneska registrace v porodnici a první kontrola tam, termín za 3 týdny, ale zatím se nic nechystá. Měl by to být jasný kluk, ale od 2. screeningu to vlastně nikdo nezkoumal, tak doufám, že to tak vážně bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
27.7.21 15:58

Ahoj holky, já už se taky děsně těším, termín mám 16.8., ale už před více jak týdnem mi hodně kleslo břicho a malá teď když škytá, tak mi duní celá pánev :D jsem zvědavá, vůbec bych se nezlobila, kdyby to přišlo dřív, je to úmorný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
27.7.21 18:56

Tak to se holky tesim, kdo se tu pochlubi jako 1 :srdce: preju vsem hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí