Přítel ignoruje mé pokyny k péči o dítě - nepřebalí, nenakrmí atd

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
27.7.13 17:16

Nastavila bych mu pred odchodem v mobilu upominky a to same na pocitaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.7.13 17:18

Kočko, já už mám 10 dní umyvadlo které nemůžu používat, pro jistotu jsem ho zarovnala věcma, dala tam A4 s nápisem NEPOUŽÍVAT UMYVADLO!!! není sifon, přitom OBI za barákem :roll: :lol: když ho rozdělal řekl „neměj strach, do roka bude“ vím že si dělá jen srandu, teď asi čeká že budu prudit :nevim: nebudu mám to na háku :lol: u mě jsou třeba tohle drobnosti, kterýma se my dva špičkujem, jako když nutně potřebuje vyprat oblíbené tričko, taky mi to trvá týden ;) máš jistotu že malému nedá napít? mě napadlo jestli není pán ftipný ;)

• Citovat
  • Upravit
17014
27.7.13 17:20
@micelinka píše:
Přítel je to samé. Přiznám se, že jsem to už přestala řešit a jsem ráda, když vypadnu z baráku. Moje dítě 2 hodiny bez pití a po*rané přežije.

Přesně, proč se nervovat. On se zakladatelky chlap postará, jen ne tak, jak chce ona :mrgreen: já teda chlapa takhle neúkoluju, není dítě, je rodič a co? Že dítě dostane např. místo zeleniny ovoce? Se svět nezboří, hlavně že jedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.7.13 17:21

Já myslím, že tato rizika si snad uvědomuje. spíš vidí, že malej si hraje sám a nic nenamítá, nevyžaduje pozornost, tak čučí dál do bedny nebo do počítače. nebo ho nechá plakat na podlaze :?: 8o to snad ne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.13 17:31

@Damael S úklidem se střídáme, s vařením taktéž a ten, kdo nevaří, tak umývá nádobí, s praním - jeden vypere, druhý pověsí. Máme to už od začátku společného soužití takto nastavené a zajeté. S příchodem dítěte je to trošku horší a více teď musím říkat, co má dělat (např. že on přebalí, já malému nachystám mezitím jídlo, on nakrmí, já udělám nádobí).
Koníčky jsme měli víceméně stejné. Cestování po kultuře, památkách, horách, někam do vinárny na dvě decky. Teď kvůli malého moc na to čas samozřejmě nemáme. On přijde z práce, je celkem unavený, ale udělá, co může, nemůžu říct, že by mi nepomáhal, když mu řeknu. O víkendech jsme s malým vesměs někde na delším výletě, procházce. Sami na sebe máme čas jen v noci, když malý spí. :nevim: Přítele nic moc víc teď nebaví, na pivo nikdy nechodil, protože ho to nebavilo (a to jsem ho tolikrát posílala a nešel :| )

To chování, když je s malým sám, je asi jediný problém v našem vztahu. Jak kdyby to sám nezvládal, pak raději řekne, že za vše můžu já, protože jsem mu nic neřekla. Možná je moc pohodlný se snažit obstarat takto malého. Se mnou problém nemá, ale sám ano… Asi nepřijdu na to, proč to tak je, hlavně, když to ve všem jinak klape. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 17:33

@Jasněnkaa To už by byl blbý humor z jeho strany, když ví, že se potom vždy pohádáme, já mu vpálím, že je nezodpovědný a on mi vpálí, že je to můj problém, když mu neřeknu, co s malým má dělat :nevim: A opravdu nepije, protože je tam stejné množství jak při mém odchodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.13 17:35
@1976 píše:
Já myslím, že tato rizika si snad uvědomuje. spíš vidí, že malej si hraje sám a nic nenamítá, nevyžaduje pozornost, tak čučí dál do bedny nebo do počítače. nebo ho nechá plakat na podlaze :?: 8o to snad ne :?:

To si zas nemyslím, ale malý si sám ani o jídlo a ani o pití neříká. Když mu ale pak dám, baští jak ztrhaný a saje k tomu kvanta čaje. :| Především v těch vedrech.

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
27.7.13 17:45

Napadlo mě, sepsat mu to a nechat ho to podepsat s datem a časem. Je to teda hodně extrémní, ale nemohl by si stěžovat, že to nevěděl a kdyby odmítl, dopsala bych, že odmítl podepsat :mrgreen: je to možná pořád slovo proti slovu, ale třeba se chytne.

To ho ani nenastartuje to, že v tomhle vedru jeho dítě nepije?

• Citovat
  • Upravit
6836
27.7.13 17:47
@araw píše:
Přesně, proč se nervovat. On se zakladatelky chlap postará, jen ne tak, jak chce ona :mrgreen: já teda chlapa takhle neúkoluju, není dítě, je rodič a co? Že dítě dostane např. místo zeleniny ovoce? Se svět nezboří, hlavně že jedlo :nevim:

Přesně tak. A být chlap, tak na tohle komandování taky kroutím očima :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.7.13 17:50
@Tereza1986 píše:
Přesně tak. A být chlap, tak na tohle komandování taky kroutím očima :cert:

No můj by mě hnal :lol: beru ho jako rovnocenného rodiče. Holt to dělá jinak, ale to neznamená, že špatně. dítě to nijak nepoškodí. když bude chtít pít či jíst, či mu budou vadit bobky, tak bude řvát a on se tatínek postará :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.7.13 17:58
@araw píše:
No můj by mě hnal :lol: beru ho jako rovnocenného rodiče. Holt to dělá jinak, ale to neznamená, že špatně. dítě to nijak nepoškodí. když bude chtít pít či jíst, či mu budou vadit bobky, tak bude řvát a on se tatínek postará :pankac:

Dost mě překvapuje, kolik ženských je schopno psát chlapovi úkoly na papír, upomínky do mobilu apod. 8o Ano, pokud dítěti něco vadí, dá to najevo. Přijde mi to strašný takhle chlapa ponižovat..Pak nemá být tolik rozvodů. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.7.13 18:03

Ječela bych :nevim: Občas to pomáhá.
Ale s tím, že dítě dostane něco jiného k jídlu bych si hlavu nelámala, můj muž kdysi sedmiměsíčnímu druhorozenému udělal „kaši“ z UM, kterou mladej naštěstí nejedl a pak mu ohřál do flašky z lednice polotučný mlíko… Přežili oba. Řvala bych kvůli tomu pití a přebalení pokaděnýho, něco ve smyslu, jestli jemu by se líbilo ležet ve sr. čkách a mít u toho ještě žízeň a že je bezohledný sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
27.7.13 18:05

@Tereza1986 tak chápu to jako poslední možnost. kdyby ti chlapi fungovali normálně, tak žádná rozumná ženská mu nebude psát manuál k jeho vlastnímu dítěti

• Citovat
  • Upravit
6263
27.7.13 18:08
@Tereza1986 píše:
Dost mě překvapuje, kolik ženských je schopno psát chlapovi úkoly na papír, upomínky do mobilu apod. 8o Ano, pokud dítěti něco vadí, dá to najevo. Přijde mi to strašný takhle chlapa ponižovat..Pak nemá být tolik rozvodů. :zed:

Proc ponizovat 8o? Muj chlap je za ten papir rad. Bezne beze me deti neuklada a nez aby dokola patral, proc kdo z nich porad jeci :nevim:. On si to odskrta na papire a je spokojenej, ja taky. My jsme se prave dohadovali driv, kdyz jsem mu hned pri prichodu domu zacala valit do hlavy, co ma udelat, abych mohla co nejdriv odejit. A zase nechat ho tu bez instrukci, to by nechtel ani on.
Ja mu ze zacatku i psala orientacni velikost porci, z kolika vody kasi pro koho, kolik mleka a tak. Ja to vim, on ne, kdyz mu reknu vse najednou, tak to zapomene, tak dostane papir. Co je na tom za ponizovani??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.7.13 18:12
@Ariadne píše:
@Tereza1986 tak chápu to jako poslední možnost. kdyby ti chlapi fungovali normálně, tak žádná rozumná ženská mu nebude psát manuál k jeho vlastnímu dítěti

Ja jeste okomentuju tohle. Muj muz odjede rano v 7 a vecer se v 7 vrati. Myslenky ma nekde jinde, rozhodne se neumi restartovat a zacit premyslet, kde zacit s ukladanim deti. Pokud je cely den s detmi v jeho rezii nebo pokud je vikend, tak i kdyzbych odchazela, tak mu papir nejspis nenecham, protoze je s nami cely den a vi, v jake fazi jsem odesla, jak hodne deti spaly, jedly, pily a zda je potreba na nekoho vic dohlednout. Muj muz sve deti zvladne, ale kdyz vecer prijede a vystrida me v me „praci“, tak mu manual k vlastnim detem bodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí