Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to sleduju vždycky ráno když to opakujou jindy nestíhám
a taky mi tam nesedí ta holka co chodí s Matějem, je taková divná
četla sem, že zpívá v muzikálu, nevim co je na tom pravdy… a ještě Monika už od začátku seriálu mi leze krkem ![]()
Mě je Bětka naopak sympatická. Ale nedokážu si představit, že by zpívala? Hrozně chraptí. Ale možná je to sexy chraplák:-)
Já teda ošklivku Bety nesnáším
,ona a Matěj s Terezkou u mě způsobí že televizi přepínám ![]()
Ale ona opravdu vystupuje v muzikálech, hrála v Robinovi Hoodovi, byla i v te reality show, myslím na primě nebo kde, jak tam právě hledali nový tváře…
@renda81 Jo, ten měl taky nedávno narozky. Ale Hložánek taky, ne? Mu přece přál ten jeho kámoš. Myslím že jsou s Mirkem stejně staří ![]()
Narozeniny ve třech? „Já mám takovou radost, že se všichni tři sejdeme na Jirkovy narozeniny! Tonda mu dokonce sehnal i parádní mobil. Snad je to už konečně na dobré cestě. Třeba spolu ti dva zase začnou normálně mluvit. Jak se asi Jirka má? Jak se mu bydlí u tety? Po telefonu aby z něj člověk páčil pomalu každé slovo,“ těší se na setkání se synem a společnou oslavu jeho narozenin Mirka Hložánková. Není to ale předčasné? Opravdu už spolu Jirka s otcem dokážou normálně komunikovat?
To co bude dneska.
hlavně ať tam nějakou dobu nedávaj Lídu s megabachorem, kterej je mimochodem velikostí trochu přehnanej, na to vkolikátým je a že zrovna není modelka. ![]()
@meduleinka píše:
@hofka zpívá fakt dobře a bez chrapláku.
To musím potvrdit. U nás 2× vystupovala a bylo to hezké.
Mne je Betka nahodou sympaticka. A libi se mi ta holka, co hraje Kristynu, poprve jsem ji videla pred temer dvema lety v serialu Bylo nas sest na CT1, ale to byla jeste takove osklive kacatko, za ty dva roky se fakt zmenila ![]()
A Marovo Radka hrala ve Vypravej…
@Ani.nnka píše:
Já to sleduju vždycky ráno když to opakujou jindy nestíháma taky mi tam nesedí ta holka co chodí s Matějem, je taková divná
četla sem, že zpívá v muzikálu, nevim co je na tom pravdy… a ještě Monika už od začátku seriálu mi leze krkem
Jo, prý je nějaká hodně dobrá. Mně ale nesedí, že vypadá tak mlaďonce, skoro na třináct a nechala se nafotit do nějakýho pánskýho časopisu v prádle. Ty fotky jsem viděla na netu a vypadá to dost úchylně, ona prostě na těch třináct vypadá, ať dělá co dělá…
Tak buď bude chtít Henry fakt prodloužit smlouvu nebo bude končit a nebo aspoň na nějakou dobu odejde si myslím..
Já ji viděla v muzikálu 8.světadíl a byla luxusní. Ta Márova Radka taky hrála v pohádce Tajemství staré bambitky s Klusem.
@Hesovi
Já si mylsím že Henry skončí a nějak se to zamotá s tím kdo bude hospodu pak vést…
@Marcip no jestli by byl takový hňup tak i všechna jeho krásna jde do háje
![]()