Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharunka03 píše: Více
Ten nový nájemce vypadá jako Pokladníkův bílý kůň ![]()
@Dixies píše: Více
Jo, zas z toho udelaj nakej nonstopac, kse ee tyhle hajzlove jako pokladník budou scházet, ne ![]()
A teda nechápu, co je prekvapenej, že tam vidí Lumíra, když jde k nim do ulice ![]()
@Dixies píše: Více
Zřejmě, ale než Pokladníka ukázali, tak by mě toto snad ani nenapadlo. No co zase nevymysleli? ![]()
@sharunka03 píše: Více
A byla tam někdy vůbec Eliška? Já si vybavuju jen Sofinku. ALe u Elišky se jen vozil kočár a pak ji jednou hlídal Lumír a hrála si s Alexem v pokojíčku alá Mirinka a Kustík ![]()
víc si já nepamatuju ![]()
@Amalthea píše: Více
Já myslím, že min. jednou určitě nebo 2× a pak už jen že pro ni jedou, pak že ji zrovna někam dali na hlídání, už bych ji nepoznala. Musela vyrůst už, škoda, no ![]()
@Amalthea píše: Více
Byla jenom v kočárku, myslím, že nikdy ukázána ani nebyla, Sofinka byla… A teda fakt na tu svatbu ji tam mohli dát, mohli sehnat nějakou holcicku, dyt mluvit nemusela… Ale děda se žení a vnučka tam není… A vlastně nikomu to nevadí a ještě Vendy řekne, té by zavazela… A oni to odsouhlasí ![]()
@Letee píše: Více
Teď mi došlo, že tam vlastně nebyla ani třeba Ingrid. Jako ano, po smrti její kamarádky si bere jinou ženskou, ale zas lexika normálně hlidala ikdyz už byl s k Kateřinou, pořád tam jezdí ne? A vlastně prvotně se znala s Lumírem.
@a12 píše: Více
Jo taky myslím, to rozjedou takovou linku…no já sem myslela, že proto se tam pokladník objevil, aby tam škodil…a on udivený, že vidí Lumíra v té Ulici…
Jezdí i Lexik za Inngrid a ani si na ni nevzpomneli…
No právě
párkrát tam padlo, že je u Ingrid v… Teď nevím, jak se to jmenuje ![]()
Málkov?
jo jezdíval tam… A takový kamarádi byli
Jj, Málkov
když se jim zrovna lexik nehodil do deje, tak byl tam ![]()
Presneee
když se jim nehodil byl v Málkove u Igrid ![]()