Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to uz je jako jisté ze bude hrát andrianu? Jestli jo tak blbější roli ji tam dat nemohli.. ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Je to v ukázkách co běží v televizi, zase za pár dní Ulice začíná.
@Punksnotdeath píše: Více
V ukázkách to bylo.. Ja to teda zahlidla pozdě, tak jsem jen bez nějakýho oslovení slyšela jak se dohaduje u dveří snad s Anezkou, že se maj vystěhovat ![]()
A pak na lavičce jak ma hlavu na rameni edyho
vůbec mi to nesedělo
Je i starší nez byla původní adriana a ikdyz vypadá dobře, tak to prostě vidím
a ikdyz je s hercem eddieho stejně stará, tak stejně mi k němu nepasuje ![]()
Taky jsem teď tu ukázku viděla. Jsem docela znechucena, budu celou tuto linku přetáčet. Nahradili původní pěknou a v poslední době i milou Adrianu takovou nesypatickou a úplně charakterově jinou osobou. Navíc, já tuto herecku nemám vůbec ráda už od doby Ordinace a na další seriály s ní jsem se už nedívala.
Úplně mi to připomnělo jak roli Báry Jordánové místo Terezy Brodské hrála Žilková
to taky nemohli vybrat víc odlišnou herečku.
@Dixies píše: Více
Mam to úplně stejně i s herečkou ![]()
Ještě teď, jak je ji plnej internet
Jednou o ni napíšou že vypadá pěkně v plavkách, což bezpochyby vypadá, a uz snad nesdílí jiný fotky, ne?
když o ni je snad denně clanek a je v plavkách ![]()
@a12 píše: Více
A na každé dovolené má problém a stěžuje si do bulváru ![]()
@Anna766 píše: Více
To jo, ale tam to bylo docela mile pojaty, že to byl jen záskok, kvůli nemoci možná? Už nevím.
A i se tam spolu nějak potkaly, ne?
a pak se zas vrátila původní Bára.
Ale tohle je takový divný. V červnu adriana, kterou známe a v srpnu uz úplně jiná a, asi i zbytečná.. Buď se teda z austrálie měla vrátit už ta jiná, aspoň podobná, nebyl by to takovej sok, když uz jsme na ni vůbec nebyli Zvyklý. Nebo ji po těch prázdninách v ty Austrálii nechat
stejně by to dávalo větší smysl, než ji sem vracet
@Dixies píše: Více
To jsem něco kdysi viděla, ale pochopila jsem, že to má bejt rádoby vtipný ![]()
Já to neposuzuju, jen že mi to připomnělo. Dcera na mě koukala, a prej jaká Žilková? Si to vůbec nepamatuje. ![]()
@Anna766 píše: Více
Jj, uz je to dost dávno.
Ja pochopila, ze myslíš podobnost těch herecek.. Ale u ty Báry mi to tolik nevadilo, když to byl priznanej záskok. Tady mi to přijde divný.
Tenkrát měla Brodská nějaký zdravotní problém, myslím s páteří
Tam bylo pěkné, když se potkaly ve dveřích, Žilková předala roli a Brodská se zase vrátila do seriálu.
Ona Brodská měla tehdy nějaké bolesti nebo operaci zad, pokud se nepletu, ale hlavní bylo, že řekli, že to je jen zástup, ale jak píšete - úplně opačný typ herečky vč. barvy vlasů. Ale teď to samý a ještě třetí herečka jako Pešková? To jako fakt ta Sandra bude hrát ji? Já teď nikde zatím nepátrala a nic nečetla, tak se mi tomu nechce věřit…
@Brita83 to snad neee. Radši žádnou Adrianu nez takovou traparnu.