Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je fakt úlet, navíc Nováková je o dost starší, než by měla být Adriana. Ne, že by nevypadala dobře, ale přece jen je to vidět.
@Žirafa 69 píše: Více
Operace páteře a rehabilitace.
A schválně co myslíte holky, která herečky by se podle vás na Adrianu hodila?
@Anna766 píše: Více
No přesně ta, co ji hrála doteď. Jako jestli Krausová už hrát nechtěla, tak se na tu linku měli scénáristi radši vykašlat. ![]()
@Fíková píše: Více
Myslím jina herečka, když tahle už hrát nechce. Mě právě žádná nenapadá.
@bedrisek píše: VíceŠla jsem si ji najít, neznám, a jo ta by šla.
@Žirafa 69 píše: Více
Taky jsem oficiálně nikde nic neviděla. Ale podle ukázek to je asi jasný
tak vtipný, aby si z nás vystrelili v ukázkách asi nejsou ![]()
@Anna766 píše: Více
No ono je to takhle těžký
určitě jich je spousta, ale jak se člověk kouká pořád dokola na ty stejny obličeje, protože v podstatě všude hrajou stejný lidi
tak je těžký si na nějakou vzpomenout.
Ale určitě by nejaku mladou, neokoukanou našli.
Sandra Nováková vypada dobře, ale jak píšete, je starší a jde to vidět…no jsem na to zvědavá.
A mě je to asi celkem jedno, jen mě to trochu překvapilo, je pravda, že mohli vybrat herečku více podobnou původní Adri, ale ve výsledku mi to žíly nerve.
Stejně Ulici sleduju jedním okem a poslouchám jedním uchem. Dávají to pro mě v dost blbej čas. A pak to zpětně dokoukavat, na to zas nemám čas. Takže za mě Sandra klidně, mám ji docela ráda, je příjemná, akorát to bude krapet nezvyk. ![]()
@Brita83 píše: Více
No, mně sandra moc příjemná právě není ![]()
Ale jinak to mam s ulici podobně.. V tuhle dobu je doma dost hlahol, tak je to spíš jako kulisa a nikde mě ani nijak nenapadne se na to podívat zpětně a vlastně to ani nijak nepotřebuju
každopádně i tak mě bude výměna adriany štvát, no
nemám ráda změny
vždycky mě naštve ikdyz třeba seznam změní vzhled mailu, nebo emimino a tak
nebo nejaky webovky co jsem sledovala
uz radši nic nesleduju ![]()
Tak teď jsem si to taky přečetla
. Já myslela, že bude Nováková hrát úplně novou postavu. Ale výměna za Adri? To neeeee. Herečku, která ztvárňuje Adrianu, mám ráda, je mi sympatická. Nováková mi vlastně taky nevadí, ale ne v této roli