Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
28.10.15 19:21

@radkka No proto ten Kuřízek :?

Apoň se mi zdálo, že chodí v trenkách i v reklamě, myslím jak hodí špagetu na tchýní?

• Citovat
  • Upravit
33022
28.10.15 19:22

Ta manželka mi přijde jako pěkná kráva :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
28.10.15 19:31

Manzelka je desndd povrchni, ale manzel celkem v pohode :mrgreen: A v tom obleceni do Coolny vylozene zapadli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
28.10.15 19:34
@Martrich píše:
Manzelka je desndd povrchni, ale manzel celkem v pohode :mrgreen: A v tom obleceni do Coolny vylozene zapadli :mrgreen: :mrgreen:

Tak to jsem nepochopila, evidentně lezli vyvenčit ženské do „společnosti“ na večeři (dle frajerského prohlášení těch dvou) a skončí v kůlně u vína? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
12134
28.10.15 19:50
@ivik21 píše:
Tak to jsem nepochopila, evidentně lezli vyvenčit ženské do „společnosti“ na večeři (dle frajerského prohlášení těch dvou) a skončí v kůlně u vína? :think: :lol:

asi tak no… Byl to skutečně „odvaz“, nejlepší byl dneska zase Toník a „pevný zadek“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
28.10.15 20:00

A co ta Mirka, to její oblečení, to bylo hrozný, to měl být kontrast k mladé Sandře? Vždycky chodila docela hezky oblékaná, pokud si pamatuji nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
28.10.15 20:02
@lena1968 píše:
A co ta Mirka, to její oblečení, to bylo hrozný, to měl být kontrast k mladé Sandře? Vždycky chodila docela hezky oblékaná, pokud si pamatuji nebo ne?

já jí málem nepoznala, byla celá nějaká divná 8o 8o, ovšem v kombinaci se Simonou stále šik baba :mrgreen:. Jinak mě pobavilo, jak Simona stála venku v té blůzce.. chápu, že to točili v létě, ale měli by aspoň trochu kopírovat roční období, dneska by tak akorát chytla vlka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
28.10.15 20:29

Nejlepší Rózina a Richard :dance: :srdce:
I když on je taky takový namachrovaný debílek, tak doufám, že nebude to samý jako Dominik, že si s ní bude jen hrát..
A jak Dominik žárlil, on svojí šanci zahodil, mohl jí mít, choval se jak pitomeček a teď se cítí ublíženě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65074
28.10.15 20:32

@Didlinka33 ale ten Richard se taky vždycky choval namachrovaně, nebo si to špatně pamatuju? K Hejlové se vždycky choval nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
28.10.15 20:35
@vokishka píše:
@Didlinka33 ale ten Richard se taky vždycky choval namachrovaně, nebo si to špatně pamatuju? K Hejlové se vždycky choval nic moc.

právě, že on byl taky takovej namachrovanej, tak mi k němu nějak nesedělo, jak se choval..třeba už dostal rozum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
28.10.15 20:59

Nejel on s mladým Hlóžou ve falšování známek nebo něčem takovém? Průšvih tam mít musel, ten jeho drzej výraz je mi povědomej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.15 21:33
@Martrich píše:
Zounar bydli tam, co nasi. Potkavam ho casto, je moc prijemnej, nejcastejc ho potkavam u reznika :mrgreen:

Bobo :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.15 21:37
@Anna766 píše:
Já se na ní dneska fáaaakt zaměřila po dnešní výživné diskuzi, a mě se ty vlasy líbí. Jo hraje blbku teď, ale jako mladá žena :think: hezká no :nevim: jsem nepoučitelná. :mrgreen: :mrgreen:

Ale nechápu proč ji pořád oblíkaj tak krabicovitě… To světlý sako, co měla včera ve škole bylo šílený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148441
28.10.15 21:38
@Didlinka33 píše:
Nejlepší Rózina a Richard :dance: :srdce:
I když on je taky takový namachrovaný debílek, tak doufám, že nebude to samý jako Dominik, že si s ní bude jen hrát..
A jak Dominik žárlil, on svojí šanci zahodil, mohl jí mít, choval se jak pitomeček a teď se cítí ublíženě :zed:

Klasika. Chlapi. :roll: pardón kluci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.10.15 21:39
@MUFICE píše:
Má platinovou blond a zřejmě se dlouho válela u moře :P

Platinová blon je po peroxidové žluté další šílený přehmat některých ženských. Opravdu to sluší málokomu (myslím ta platina, peroxid neslusí snad nikomu) a na dlouhých vlasech je to vůbec děs běs. Na krátkém šik sestřihu vypadá dobře, ale tohle je děsně divný. Skoro jako šedovlasá Bylina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí