Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gorlami píše:
Přesně, Tereza, která se studentama řešila každý jejich prd, si na ně teď při rozhodování ohledně odjezdu ani nevzpomene.
Kroužky presune na Otase, který se na to těší. A ředitelka si najde náhradu okamžitě? To je docela divný, ne? Mohli ten její odchod vymyslet jinak. Asi bych ji vymyslela nějakou nemoc, proč nemůže učit a pak ji odsunula do Rakouska, že se léčí tam.
@Mirčulka píše:
Taky si myslím že Maléř má spíš výčitky svědomí než motýly v břiše, při pohledu na Šárku.
To si taky myslím.
@Anna766 píše:
Představitelka těhotné Dominiky je skutečně těhotná.
Tuším,že jsem to někde slyšela/četla taky,teď nevím jistě. ![]()
@Palomita píše:
Já to poslední dobou naštěstí nesleduju![]()
Vašík už tam nebude?
![]()
@Klopotkova píše:
Vašík už tam nebude?![]()
Už na svatbě Venduly s Pavlem to měl „na párku“
Snad se ještě objeví - moje nejoblíbenější postava ![]()
@Anna766 píše:
Představitelka těhotné Dominiky je skutečně těhotná.
Tak aspoň mají/měli s Tonym chvíli co hrát ![]()
@velbloudice píše:
ať už ta Tereza zmizne… děj o ničem..
Jo,Tereza,David,Ota a Boženka-katastrofální nuda
Jako me prijde vtipny jak je frgál celej zkrousenej, pritomto bylo jeho rozhodnuti(nebo jeho nadobicka
) ze se s ni vyspí…
navic jsou dospeli tak proc si to nevyjasní ![]()
Chodi kolem sebe - nebo spis se vyhybaji jak decka , tohle me neba ![]()
Teda ten Maléř mě zklamal, hlavně to teda pro Šárku podle mne nemá budoucnost… Jasně,bto ona asi ví, hlavně jak jí tam najednou schválně píšou scény, kdy úžasná Veronika jí chce se vším pomoct a chová se pomalu jak málem nejlepší kámoška. No a s Binarem by mě zajímalo, jestli něco bude nakonec, Veru teda podle mne zamilovaná není, ale jestli přijde na nevěru manželovi, je možné, že přijme rameno, na kterém se bude moct vyplakat…
@GabinkaCh píše:
Jo,Tereza,David,Ota a Boženka-katastrofální nuda
Nezapomen na Kalinu
Tu postavu vubec nechapu, proc tam je.
@malákráličice píše:
@GabinkaChNezapomen na KalinuTu postavu vubec nechapu, proc tam je.
No vidíš,Kalina ![]()
@GabinkaCh píše:
No vidíš,Kalina
Tak někdo tam učit musí, za Kalinu jsem ráda, respektive - nevadí mi.
@Klopotkova píše:Někdy snad zase jo, ale momentálně nic dalšího natočeného nemá…
Vašík už tam nebude?![]()
@Iv.Sa. píše:
Už na svatbě Venduly s Pavlem to měl „na párku“Snad se ještě objeví - moje nejoblíbenější postava
Na svatbě ho zajímal LEGO panáček, kterého před odjezdem do Ulice sebral staršímu bráchovi ![]()