Úmrtí dítěte - mlčet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
26.7.13 08:23

Tak slzy mi zastydly a mam pocit, ze mi odumiraji ruce, zaludek, streva… Zit se pak neda, ale existovat musis, no… @Michelangelo tu chatovou sousedku bych uz ale nemohla ani zahlednout…
@nety to se ten kamarad ani v dospelosti nikomu nesveril? Uz jsem v duchu „napsala“ hodne katastrofickych scenaru, ale tohle jsem v seznamu jeste nemela.. ledove mrazive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.7.13 08:25

@danyk jak? proc? se muze neco takoveho stat? Kill Bill je pro tohle slaby odvar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
26.7.13 08:33

@AniNevim taky jsem to nedokázala pochopit, s detailama je to ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.7.13 11:44

@AniNevim, nemám tušení, nevím jestli se zjistilo, kterej kamarád tam s ním byl, těžko říct, já v tu dobu ještě nebyla ani na světě, takže vím jen co jsem se doslechla a na detaily se tchýně a tchána nevyptávám, i když už je to 30 let, nechci se jich vyptávat na podrobnosti a otvírat tak staré rány…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
26.7.13 11:50
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym a prosím o jeho ponechání.Chtěla bych se zeptat, jak reagovat na úmrtí dítěte známé, jestli mlčet, nebo pokud o tom sama začne, se o tom bavit nebo přejít na jiné téma…? Volala mi, že návštěvu bude muset přesunout z tohohle víkendu na další (kosmetické služby), že malá zemřela a mají pohřeb. Malá byla dlouhodobě nevyléčitelně nemocná, bohužel se s tím počítalo, ale stejně je to hroznej šok a vůbec se nedokážu vžít do jejich situace. A právě vůbec nevím, jak se chovat, abych nepůsobila jak úplnej idiot, nejradši bych to úplně zrušila, ale zas nevím, abych jí tím nedala nějak najevo nějaký odstup nebo tak… :zed: Koho to potkalo nebo máte zkušensoti, co je lepší, mlčet nebo se bavit o věcech, který s tímhle vůbec nesouvisí? A pokud začne ona sama, jak reagovat, aby to nepůsobilo uměle…? Navíc mám strach, že třeba začnu brečet, to by jí taky nepomohlo :zed:

Spíš vyslechnout, pokud o tom bude chtít mluvit, než něco povídat. Co taky může člověk povídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.7.13 14:51

@nety jj, jasny, me to jen tak napadlo… zajimave, ze kdyz jsem to licila priteli, hned ho napadly nepovedene detske hry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová