Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ruzovaprincezna ale to, že ti nepodrží dveře, nepomůže s kočárkem do kopce není o tom, že je to prostě chlap, ale o tom že je to špatně vychovaný chlap, který neví, že v těchto situacích se ženám pomáhá.
Já bych to tvoje že je to prostě chlap dala na situaci kdy tu máme saigon, neutřená linka, prach, drobky na stole a on mi chce pomoct a jde a vytře aniž by setřel nedřív všechny povrchy. Tohle je prostě chlapské jednání a za to se na ně člověk ani zlobit nemůže, nedojde jim to. Ale aby ti nepomohl třeba s taškou nákupu to je hulvát..
@medunka23 Jo máš pravdu, je to špatně vychovaný hulvát..Nicméně v této chvíli se s ním dá aspoň trošku pracovat (na jeho osobě),takže to zatím nijak víc hrotit nebudu..Ukáže až čas jak to všechno nakonec bude..
Kdyz jsme meli jedno dite, rikala jsem, ze jsem unavena.Ted,co mame druhe, tak jsem poznala, co opravdu znamena byt unavena ![]()
@ruzovaprincezna tak ja mam pocit že nestiham nic, vždy si všechno naplanuju, jak to bude a druhy den neudelam ani nic z toho co mam.Furt su ulitana, s prvnim me bavilo ješte nekdy nakupovat oblečení a s dvema, i když dam jedno do školky a druhym nekam jedu nemám ani chut, nechce se me, Ted podnikam vylety sma pro sebe na nakup, když jedu jednou z uhersky rok do Brna. Večer su tak unavená že spím, ale mam problem ze spankem tak jak me vzbudi neči kašel už sem na nohách. Já mam pocit i to co jsem na mateřske že furt vidim všude binec asi me hrabe
@j.borufka Ne,myslim, ze ti nehrabe, ale mas dve deti a ty se o neporadek v domacnosti spolehlive postaraji ![]()
Ahoj, já jsem již sedmým rokem doma - začalo to MD s první dcerou + práce z domu na poloviční úvazek + pokračuji momentálně MD s druhou dcerou. Jsem „blázen“, vše potřebuji mít na 100% obstarané spokojené děti, naklizeno, navařeno, něco dobrého napečeno + starám se o rodinný rozpočet - ráda vše organizuji. Momentálně mám v práci pauzu, ale obávám se, že mi to dlouho nevydrží. Někdy jsem unavená tak, že nemohu ani usnout, ale stojí mi to za to, jsem vlastně spokojená:-) ![]()
@Aksilee1
Ty budeš asi jak jedna moje kamarádka..Ta tehdy se mnou 12tky den, noc + autoškola + dálkově do školy + brigáda + kroužek, někdy třeba únavou i omdlela, ale nevadilo jí to, neřešila to, věděla že to má z přetažení..Byla šťastná že svůj život naplno využívá.. ![]()
Mě zatím stačí jedno dítě jak na bordel tak na všechno, ale těm co mají dvě se ani nedivím..ne nadarmo se asi říká - užít si luxus jednoho dítěte..
Zvlášť když jsou prcci brzo po sobě to musí být záhul..Tak jak jedna paní u nás do toho vletěla snad hned po šestinedělí, nebo možná i v něm..Jejich malej sotva začal pořádně chodit a už si dovezla z porodnice další..A to má paní těsně po čtyřicítce..nezávidím..Nedávno jsem jí potkala a že nemá nic..
Ani pořádně navařeno, ani uklizeno a o únavě ani nemluvě.. ![]()
@ruzovaprincezna píše: @Aksilee1Ty budeš asi jak jedna moje kamarádka..Ta tehdy se mnou 12tky den, noc + autoškola + dálkově do školy + brigáda + kroužek, někdy třeba únavou i omdlela, ale nevadilo jí to, neřešila to, věděla že to má z přetažení..Byla šťastná že svůj život naplno využívá..
Mě zatím stačí jedno dítě jak na bordel tak na všechno, ale těm co mají dvě se ani nedivím..ne nadarmo se asi říká - užít si luxus jednoho dítěte..
Zvlášť když jsou prcci brzo po sobě to musí být záhul..Tak jak jedna paní u nás do toho vletěla snad hned po šestinedělí, nebo možná i v něm..Jejich malej sotva začal pořádně chodit a už si dovezla z porodnice další..A to má paní těsně po čtyřicítce..nezávidím..Nedávno jsem jí potkala a že nemá nic..Ani pořádně navařeno, ani uklizeno a o únavě ani nemluvě..
To totiž ani nejde
bud se člověk zblázní a bude mit nadherne uklizeno, ale za jakou cenu… nejlepší je když menši dite v noci nespi kvuli zubum a starší potřebuje pozornost pres den… tak si clovek proste neodpocine. A k tomu nespaní jeste mit super uklizeny byt, obdivuju takove ktere to bez uújmy zvladnou
@žabinka Taky souhlasim, ze nema cenu s malyma detma se snazit byt za dokonalou hospodynku.Me kolikrat staci, ze „musim“ zvladnout takovy ty provozni prace typu uvarit, vyprat, nahazet nadobi do mycky a vysat a mam dost.