Únava na mateřské dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
12.4.16 20:52

@ruzovaprincezna ale to, že ti nepodrží dveře, nepomůže s kočárkem do kopce není o tom, že je to prostě chlap, ale o tom že je to špatně vychovaný chlap, který neví, že v těchto situacích se ženám pomáhá.
Já bych to tvoje že je to prostě chlap dala na situaci kdy tu máme saigon, neutřená linka, prach, drobky na stole a on mi chce pomoct a jde a vytře aniž by setřel nedřív všechny povrchy. Tohle je prostě chlapské jednání a za to se na ně člověk ani zlobit nemůže, nedojde jim to. Ale aby ti nepomohl třeba s taškou nákupu to je hulvát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.16 15:07

@medunka23 Jo máš pravdu, je to špatně vychovaný hulvát..Nicméně v této chvíli se s ním dá aspoň trošku pracovat (na jeho osobě),takže to zatím nijak víc hrotit nebudu..Ukáže až čas jak to všechno nakonec bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.4.16 15:12

Kdyz jsme meli jedno dite, rikala jsem, ze jsem unavena.Ted,co mame druhe, tak jsem poznala, co opravdu znamena byt unavena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
14.4.16 13:25

@ruzovaprincezna tak ja mam pocit že nestiham nic, vždy si všechno naplanuju, jak to bude a druhy den neudelam ani nic z toho co mam.Furt su ulitana, s prvnim me bavilo ješte nekdy nakupovat oblečení a s dvema, i když dam jedno do školky a druhym nekam jedu nemám ani chut, nechce se me, Ted podnikam vylety sma pro sebe na nakup, když jedu jednou z uhersky rok do Brna. Večer su tak unavená že spím, ale mam problem ze spankem tak jak me vzbudi neči kašel už sem na nohách. Já mam pocit i to co jsem na mateřske že furt vidim všude binec asi me hrabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
14.4.16 18:49

@j.borufka Ne,myslim, ze ti nehrabe, ale mas dve deti a ty se o neporadek v domacnosti spolehlive postaraji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aksilee1
15.4.16 10:58

To znám

Ahoj, já jsem již sedmým rokem doma - začalo to MD s první dcerou + práce z domu na poloviční úvazek + pokračuji momentálně MD s druhou dcerou. Jsem „blázen“, vše potřebuji mít na 100% obstarané spokojené děti, naklizeno, navařeno, něco dobrého napečeno + starám se o rodinný rozpočet - ráda vše organizuji. Momentálně mám v práci pauzu, ale obávám se, že mi to dlouho nevydrží. Někdy jsem unavená tak, že nemohu ani usnout, ale stojí mi to za to, jsem vlastně spokojená:-) :)

• Citovat
  • Upravit
30.4.16 12:47

@Aksilee1 :) Ty budeš asi jak jedna moje kamarádka..Ta tehdy se mnou 12tky den, noc + autoškola + dálkově do školy + brigáda + kroužek, někdy třeba únavou i omdlela, ale nevadilo jí to, neřešila to, věděla že to má z přetažení..Byla šťastná že svůj život naplno využívá.. :D
Mě zatím stačí jedno dítě jak na bordel tak na všechno, ale těm co mají dvě se ani nedivím..ne nadarmo se asi říká - užít si luxus jednoho dítěte..
Zvlášť když jsou prcci brzo po sobě to musí být záhul..Tak jak jedna paní u nás do toho vletěla snad hned po šestinedělí, nebo možná i v něm..Jejich malej sotva začal pořádně chodit a už si dovezla z porodnice další..A to má paní těsně po čtyřicítce..nezávidím..Nedávno jsem jí potkala a že nemá nic.. :lol: Ani pořádně navařeno, ani uklizeno a o únavě ani nemluvě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.5.16 09:13
@ruzovaprincezna píše: @Aksilee1 :) Ty budeš asi jak jedna moje kamarádka..Ta tehdy se mnou 12tky den, noc + autoškola + dálkově do školy + brigáda + kroužek, někdy třeba únavou i omdlela, ale nevadilo jí to, neřešila to, věděla že to má z přetažení..Byla šťastná že svůj život naplno využívá.. :D
Mě zatím stačí jedno dítě jak na bordel tak na všechno, ale těm co mají dvě se ani nedivím..ne nadarmo se asi říká - užít si luxus jednoho dítěte..
Zvlášť když jsou prcci brzo po sobě to musí být záhul..Tak jak jedna paní u nás do toho vletěla snad hned po šestinedělí, nebo možná i v něm..Jejich malej sotva začal pořádně chodit a už si dovezla z porodnice další..A to má paní těsně po čtyřicítce..nezávidím..Nedávno jsem jí potkala a že nemá nic.. :lol: Ani pořádně navařeno, ani uklizeno a o únavě ani nemluvě.. :lol:

To totiž ani nejde :-D bud se člověk zblázní a bude mit nadherne uklizeno, ale za jakou cenu… nejlepší je když menši dite v noci nespi kvuli zubum a starší potřebuje pozornost pres den… tak si clovek proste neodpocine. A k tomu nespaní jeste mit super uklizeny byt, obdivuju takove ktere to bez uújmy zvladnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
13.6.16 19:09

@žabinka Taky souhlasim, ze nema cenu s malyma detma se snazit byt za dokonalou hospodynku.Me kolikrat staci, ze „musim“ zvladnout takovy ty provozni prace typu uvarit, vyprat, nahazet nadobi do mycky a vysat a mam dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí