Poradna duly
Jana Čurdová
Lucci přez den kojíme zhura steně jako ty …ve 12h ve 15, 18, a pak jak de spát…
Dobre dopoledne damy
,
dnesni noc celkem sla
.Malej prave krasne spinka a ja poletuju od plotny k PC,cekam mladsi segru,ktera se potrebuje zasit,aby nemusela jet domu a ponuna se s malym
Doufam,ze se udela trochu venku lip je tu fakt pekna kosa ![]()
PET ,doufam,ze to Lukaska nebude bolet a zvladne to lip nez my ![]()
Me doporucil nas Mudr.ty homeopatika jak na zoubky,tak i na to,ze bude po nich ospaly,ale nejak to nezabiralo-mam doma 9Ch.
Jo a kojime podle potreby a jak malej spi,ale myslim,ze zase tak casto nekojis! ![]()
Jo chtěla jsem se zeptat ty homeopatika o kterých tu píšete jak vám zabírají na ty zoubky? Ja jsem koupila malému nějaký gel na zoubky prý mu to trošku znecitlivý ale moc to nějak nezabíra..myslíte že ty homeopatika mají lepší výsledek? A na co ještě se dají použít? Muže mě někdo do toho zasvětit… Všimla jsem si někde že jste o tom psali ale už věčšinou jste si odpovídali na konkretní otázku tak moc moudra jsem z toho nebyla.. nebo dejte mi někdo přesný název ja se to jmenuje a ja is snad něco přečtu o tom na internetu…
Lu ,
já to nemám takhle vychytané,kdy přesně,ale zkusím zapřemýšlet
…je fakt,že když jsme venku a drandíme - Luky spí,tak kojím mnohem míň než když jsme doma a je vzhůru
To chce prso skoro co hodinu…ale dávám mu…tak zhruba co hoďku a půl..někdy si cucne víc,někdy míň…ale to mluvím o dopoledni..Odpoledne cca kolem té 12,pak kolem 14,pak většinou spinká a pak kolem 17-18 a večer před koupačkou a ještě po ní…kurňa,když to tak čtu,tak kojím skoro pořád ![]()
Ono je každé mimi jiné,záleží i jak dlouho pije,Lukajs vydrží u prsa i 20 minut,ale to si ho pak už jen dundá a nepije
dělá neviditelného,ale já mu to zatrhnu a odeberu ho,páč nechci být jak Afrikánka
Už tak mám na délku aspoň trojky ![]()
V noci docela často kojíš,čéče..No často,to je taky tak individi…tak zkus na noc ty kašičky,někomu to pomůže a mimi spinká dýl.Ale to Ty asi nechceš,co
Já taky ne
…Já kojím kolem 21h. a pak až kolem 4…pak už je to jak kdy…Takže ten první spánek vydrží dlouho…
Naštěstí ![]()
Reo ,
dají se polohovat do úplného lehu,proto jsme ji tenkrát pořídili,ať když spinká,nevisí hlavička…Je to ve směru jízdy sice,ale je pak mnohem pohodlnější i pro mimi…Přece jen ty pásy a třeba v zimě,když je dítko víc oblečené,tak je to na levačku
V téhle je to pohoda ![]()
Pod sedákem je taková červená páčka či co to je a tím ji sklopíš do lehu…tahle,na kterou jsem dávala odkaz je dokonce už vymakanější a má několik těch poloh ![]()
Pet … no on vydrzi od tech pul osmy do pulnoci, nekdy do jedny, takze tak ty 4-5hodin. Jeden cas vstaval az ve tri.
Nechci ho zatim zahltit kasi, zas takovej problem to neni, kdyz uz sem JOOO nevyspala, lehnu si s nim pres den. Me spis vadi to rano, hladovej neni, ale breci a evidentne chce ke me, no to sem ho neco naucila.
Ja ho dycky rychle ucpu prsem, at nebudi manzu, no asi chyba. ![]()
Tak jsem mrkla co jste vcera jeste psali a musim doplnit nektere udaje o malem ![]()
JEJE ,malej mel pri porodu 3,96kg a 53cm,v 6tydnech 5,15kg a 60cm,ve 3mesicich 5,85kg a 63cm.
Tak to jsem udelala taky,jelikoz se budil co 2hodiny,bylo pro me pohodlnejsi mit u sebe nez porad vstavat a brat z postylky
.Ted spim s malym na gauci v obyvaku a kdyz dorazi David-tatka domu,tak spi v loznici,at se vyspi!
Holky kdo jste delal tu fotoprezentaci na webu ( Jani , Jeje ) … me se to porad seka, co s tim? Fotky uz mam zmenseny. A jde to nekam ulozit rozdelany a pak dodelat?
Ahoj holčiny,
tak to jsem moc ráda, že se Vám fotečky líbili a že se Vám libil náš byteček. No je pravda, že jsem si to vymyslela celé sama a můj muž byl hlavně z dětského pokoje nadšenej, jak ho máme tříbarevnej…no vyblbli jsme se, ale ještě ten nás byteček nemáme hotovej, máme hodně dodělavek a málo času na to to udělat.
Jinak panadol baby našwnu milčkovi v noci zabral, takže jsme se trochu vyspinkala, ale jakmile přestal účinkovat, tak malej břečel a pak už rovnou řval a řval, takže jsem mu tak po 6 hodďkach dala znova a zase usnul. No opravdu s těma zubama je sranda.
No a co probíráte teďka, abych se připojila do diskuse.
Jak se pozná, že rostou zuby???? Vojta je od rána doslova na zabití, řve a řve a řve. Ne že by jindy nekňoural, ale dneska je to extrém. Teď jsem mu dala kousátko, tak kouše a je chvilku klid
. Na dásničky jsem mu sahala a nezdá se mi, že by je měl nateklé
.
to bych nerada, aby mu rostli zuby, zrovna když jedeme na dovolenou. By nás mohli vykázat z hotelu
. Jak se jmenuje ten gel na zuby? Pro jistotu ho koupím.
Mah , já mám Babydent. My ještě tesáky ale taky nemáme. Ale prý dásně ani natéct nemusí, ne že bych byla tak chytrá, ale psala to tu Pet, že to tak bylo u Lukyho. No uvidíš. ![]()
Mah ,
přesně jak psala Cupinka …Lukymu dásna nenatekly…vím,že jste se tu o zoubkách pořád bavily a já si říkala,že plašíte,že je času dost a jen tak pro zvědavost jsem mu koukla do pusinky a tam se klubal zub
Jsem se musela smát…Nakonec jsme tuším byli mezi prvními,kdo je měl venku…nebo úplně první
![]()
No ale k Tvému dotazu
může víc kajdit,taky mít teploty nebo nechuť k jídlu..může ho to svrbit a taky víc slintat…Zkus mu strčit prst do pusinky (i bez gelu) a tlačit mu na dásinka a jemně mu je masírovat,to jim moc pomáhá nebo mu dej vychladit dudlík (a kousátko) nebo do studené vody…tohle všechno by mu mohlo ulevit
Ale to masírování u nás moc zabíralo,tím se vždy sklidnil ![]()
Jak tady někdo psal o tom gelu,že to mimi slíže…dávejte po troškách na prst,jednou rukou mu držte pusu dokořán a druhou mu to namasírujte,nevadí,když trošku slíže,páč mu to znecitliví i okolí
Což není ku škodě
Já mu při tom zpívala,aby byl klidný a nevrtěl se mi… ![]()
gel na zuby mám tento http://www.herb-pharma.cz/…alni_gel.htm
pak je ještě Calgel a Babydent-to je olejíček
Jinak mě se úplně nejvíc ze všeho osvědčila vychlazená mrkev ![]()
Mah Davis hrozně kouše(ruce v puse měl narvaný odjakživa,ale teď fakt KOUŠE) a naříká.Jo,a taky si hryže spodní ret.Ale některým mimčům vylezou zuby,ani si toho nevšimnou.
Želvi fotky máte fakt krásný ![]()
Lu já kojím tak nějak podle potřeby.Většinou když se vzbudí,pak po desátý,pak kolem jedný,pak před procházkou a po procházce,to je kolem šestý.No a nakone po koupačce.A v noci-většinou o půlnoci a pak kolem pátý.To je teda za normálních okolností.
např. včera usnul asi o půlnoci,v půl jedný se vzbudil a to jsem ho teda vzala k sobě,proože byl úplně vyřízenej.A kolikrát jsem mu v noci to prso nacpala,fakt netušim ![]()