Poradna duly
Jana Čurdová
Sticko , pavilonu bych se nebala… Spravne se praveze ma chodit ke kravam-to pak dite nebude na nic alergicke. Ale nevim, jestli to teda funguje jen u krav… Proste delej jak ty to citis. Ja taky nesnasim, kdyz se mi treba nekdo vysmiva, proc malou tak chranim pred vetrem, kdyz je to „jen letni vitr“
Me taky vetsi foukani proste dela zle, boli me z toho hlava a hned soplim, takze kdyz vic fouka, tak malou moc nevytahuji z kocaru a chranim ji, aby nefoukalo i dovnitr… Kamoska ma mimi, co ma par tydnu a nevadi ji to, ani kdyz je mala bez cepky. Dokonce ji koupala venku, i kdyz jeste nemely po sestinedeli.
Ale je to jen na ni - ja to neodsuzuju, ale bala bych se ![]()
A 4 pliny pouzivame asi 2 tydny, protoze ty naloze, co hazela do trojek, byly fakt mnamozni
a vetsinou skoncily az za krkem ![]()
Sakra, ja jsem toho zas nakecala o nicem
Ale mazat uz to nebudu, kdyz jsem si dala tu praci ![]()
jdu uklizet
se mi fakt strasne chce
Pustim si uklidovou hudbu
Nohavicu, to je pak prace veselejsi
Tak zatim bye ![]()
Stiko: tak to zkus prodat.
Jat u mam jeste take cely balik tesco plen, ale vzhledem k tomu, ze u mamy mam jeste rozdelany balik …tak tento svuj rozdelavat nebudu a prodam ho kamosce co chodi se mnou kocarkovat. Uz to nemuzu kolikrat ani dopnout krze ten jeji pupicek… ![]()
ok, prazandy, koupite nekdo tri baliky huggies premium 3 5-9kg, dam slevu 10% na balik co?
a to uz se vyplati
![]()
tiko, ty tu nekde budes v tydnu, nechces plinky, jak je velika Ivuska?
Hezke sobotni rano,
chci vas taky jeste rychle pozdravit pred odjezdem, jedeme do Pruhonic :park, obed nekde na zahradce a pak taky malinko nakupku. No klasika ![]()
Stiko nam jsou uz 3 taky male, mozna zkus dat dotaz treba na brezen nebo duben? Ale brezen je zamknut, hm, tak na bazarek ? Bohuzel nevim o nikom.
A ZOO si uzijte , taky bych nekdy sla ale nechce se mi tam kvuli tem davum, co tam ted o prazdninach vali. Ale treba budete mit stesti a zrovinka se strefite do poctu akorat
coz vam moc preju. Pak napis jak bylo.
Space bagy (opravdu hrozne slovo na sklonovani
)mam ty stejne co JEJE a maximalni spokojenost.
Jinak jeden dotaz: Ivce praskla zilka na tvaricce, vubec nevim cim to je a co to znamena, a ke vsemu to ma nekdy videt vic a nekdy mene
nevite cim to muze byt? Diky
Myslim ze spis to prodas po jednom nez vsechny tri naraz ![]()
Jdu neco delat
pa večír ![]()
Ahojky děvčata,
tak jsem vás dočetla a jsem spokojená, páč toho nebylo tolik. Už sem tak často nechodim, protože jsem začala pracovat na netové závislosti
. Byla jsem tady furt a tak ho radši budu vypínat. Stejně až se přestěhujem, tak nám nepude, tak ať si zvykám.
Jeje: čoveče Martin už se snad se lžičkou narodil. Jakmile polkne, tak už má otevřenou pusu a hlasitě mě pobízí, kde jsem a že mi to trvá pěkně dlouho
. A problém nemá ani s lahvičkou, teda pokud mu tam náhodou nedám heřmánkový čaj, ten mu teda nejede. Když má ale žízeň tak se přemůže.
sušenky: tak jsem zakoupila sušenky od 6. měsíce a dneska to rozmělnila do jablkové přesnídávky. Teda ten si mlaskal. Normálně tu jablkovou moc nechce a teď na mě zase hulákal ![]()
slova: tak krom toho mama mama když je naštvanej, tak jenom spokojeně ječí.
lezení: tak zatim lezeme jako rak
ohrádka: přemýšlel jste o ní někdo? Já nějak pořád nevim. Pořád si říkám, že tam jsou děti jak ve vězení a pak si zase řeknu, že budu za ní ráda až si budu potřebovat
. Tak
. Máma mi chce pořád něco koupit, tak že bych jí řekla o tohle. Chtěla koupit jídelní židličku, ale tu mi půjčí švagrová tak ![]()
Koukala jsem na některé a je blbý, že jsou takový malinký. To může klidně sedět v postýlce. Největší jsem našla 150×150
http://uzlik-mazlik.eobchod.com/…hradka_m.gif
Pipi ja mam takovou tu starou, nasla jsem ji na pude, vydrhla a jsem za ni rada. Davam do ni malyho, kdyz si potrebuju odbehnout. Vystlala jsem mu ji perinou, ma tam hracky a je spokojeny. Jak tu mam pesany, tak se bojim, aby mi ho nepohamtali.
zdravím Vás po delší odmlce.
jakpak se máte?
nějaké velké novinky?
Čau berušky!!!!!!! Já vím,že Vám se nestejskalo ale mě stráááááááááááááááááášně a jsem konečně TADY!!!!!!!!!!!!§§§ Jupííííííííííííííííííííí!!!!!! [/b
Vitam ztracenky Listicku a Terezu!! ![]()
Terez: nejake velke novinky?? Hm covece nevim - dle toho jak dlouho si tu nebyla ![]()
No taky by mě v kostce zajímalo o co jsem přišla????????????
Kuju!!!! ![]()
Jeje děkuji za přivítání!!!!
![]()