Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak čekám oblečeníčko co jsem si objednala od nextu,tak jsem zvědavá!!! Aź to příjde tak uděláme módní přehlídku,i když mám strach,že jsem objednala malé velikosti!!!! No necháme se překvapit!!! ![]()
Holky,jak jsem Vám psala,že nějaká paní našla tu Anetčinu naušničku,tak jsem jí hned ten den zavolali a že jí za to přineseme,alespoň bonboniéru a že se někdy v týdnu zastavím,ale onemocněla jsem a pak to ode mne dostal péťa,tak jsme byli doma a najednou minulý týden telefon,že jako kdy příjdu??? tak jsem se ptala,kdože jako volá a ona " No já Maťátková,co jsem Vám našla tu naušnici,jste slíbila,že se stavíte a něco přinesete,jako já za to nic nechci,ale byla by slušnost mi přinést alespoň čokoládu a že tu naušnici s ní našli její dvě vnoučata a těm taky něco,prý se každý den ptají,kdy už jim konečně něco donesu… normálně jsem čuměla,jak na mě vyjela,snažila jsem se jí vysvětlit,že jsem byla nemocná a že kdybych jí nechtěla nic dát,tak jí ani nevolám…
Docela mě fakt vykolejila,já bych se hanbou propadla někomu si takhle zavolat,buď bych si řekla,že kdyby se nikdo nestavil,že příště nikomu nic nevrátím nebo bych čekala jestli někdo příjde a o to víc bych byla potěšená!!!! Ale hanba by mě fackovala někomu volat,jako že nic nechci,ale ať jí něco přinesu jí jejím vnoučatům!!!!
Tak i když jsme byli nastdlý tak jsem s dětmi šla do Náchoda abych se paní odvděčila
,jsem to dala Anetce aby jí to dala sama,jsme jí poděkovali a raději jsme šli,páč jsem z ní měla úplně po náladě… ![]()
Ale možná měla právo namne vyjet ata kráva jsem já,že jsem tam okamžitě neletěla.....
Listi neblbni, kazdy NORMALNI clovek by takhle nevolal!!!
No tak vyborne, jestl neprestane prset, tak to tu za chvili budeme mit uzasne! Uz nam tu zatyka na 4 mistech v obyvaku, na dvou v decaku a na jednom v loznici, kucyhyn se zatim drzi, i kdyz ta by mi vadila s decakem nejmin (bo se je chystame predelat). Ale obyvak a loznice mne primo sere, protoze tam je vse hotove co do malby ![]()
Jinak se mi dneska přihlásil kupec na lehátko,takže ho budu prodávat,akorát že jedna z těch hraček na hrazdičce je jedna z Péťových nejmilejších!!!!! Tak mu jí dneska nechám naposledy ožužlat a všechno vyparu a v pondělí pošlu pro jiné miminko.....
![]()
A taky jsem včera dělala poprvé jablečnou bábovku a je tůůůůůze dobroučká,mlj manža nejjí vůbec sladký a snědl dva kousky,takže to je co říct!!!!!
se musím pochválit,že!!!!!
Jak se říká,nikdo jinej to za tebe neudělá!!!! ![]()
Jejíku omlouvám se,ale vůbec nevím proč Vám zatýká do bytu??? (Jsem tu nebyla) Máte špatnou střechu či co??? ![]()
Teda tak od příštího měsíce přecházím po pěti letech od Vodafonu k O2,tak jsem zvědavá.....už si tu vybírám uvítací vyzvánění,docela se u toho bavím,jaký blbosti nevymysleli!!!!! ![]()
No smažím to tu hezky!!!!!! Tak já snad jdu obědvat,když všechny asi teď hodujete,když tu neopruzujete s Liškou!!!!!!
![]()
Jo a taky jsem koukala na ídelníček co jsem dostala od doktorky na stravu od osmého měsíce.....je to úplně stejné jako u Anetky,žádná změna…podle jídelníčku bych už k večeři mohla dávat chlebíček namazaný sýrem a posypaní nasekanou dětskou šunkou například… to si zrovna pamatuju,jak jsem to Anetce dávala po kostičkách a ona hltala jako kdyby nikdy nejedla!!!!
![]()
Kdyz ses u toho jidla, tak Jenik dnes nesnedl ani lzicku obeda, uvidime, kdy se panovi uraci jist.
I kdyz dneska mu to mozna projde, pac je marod a dam mu kojo. ![]()
Listi ta pani je docela votrsla, bych ji snad nic nedala a rekla ji ze to neni moje povinnost ze to bylo z me dobre vule a ne ze si o to takhle zavola. Ty blaho, to je teda baba. No ale pha je jina u vas se zna asi kazdej s kazdym a navic by te treba pomluvila ve skolce a mala by z toho byla smutna
LISTI: Uz nam od pulky srpna opravuji strechu anejsou schopny to dodelat.
A zatimco ostatni byty uz to maji hotove nad sebou (a take je to radne vytopilo) tak my jsme „obnazeni“ takhle uz mesic a pul..protoze nad nami byla kladka a nejsou to schopni experti dodelat ![]()
A tak je cim dal vic a vic skod ![]()
Ty jo, chlebik se sumkou? to cumim! ![]()
TeĎ nevím jestli náhodou nemám dělat,že tu nejsem,když jsem psala že jdu pryč!!!!! ![]()
Viď Štičko,ta mi hnula žlučí,sestřenka mi okamžitě řekla,že za ní nemám chodit!!!! No ono to tady není zase tak maličké,aby se každý znal s každým,ale napadlo mě,že by mohla být tak hodná a ještě mě ve školce pomluvit,když si byla schopná uložit mé číslo v telefonu,což já jsem obráceně vůbec neudělala…
no ona je v důchodu a asi nemá co jiného na práci… ![]()
Ty vogo Lišti ,
tak teď jsem se fakt zasmála
Takhle si zavolat o odměnu
Ty vole (s prominutím
) někteří lidi jsou fakt úplně blbí ![]()
Holky ,
hoďte mi tu prosím ten odkaz na tu diskuzi s tou zlou babou,co bije svoje mimi ! Děkuju ![]()
Já včera četla (teda už třetí den dočítala) na Koníkovi,jak tam řádí jedna pošahaná ženská…normálka má přes 20 nicků,povídá si sama se sebou,posílá výhružné a urážlivé SZ (tam IP),hádá se sama se sebou a jedné holčině volala domů,ohledně jejího manži,že ji podvádí,že má dluhy atd…no otravovala tam i po tel. víc holek a byla fakt sprostá,tak ta jedna se naštvala a dala to celé k jednání Policii,ta jí vypátrala a podala na ni trestní oznámení…teď je tam všem k smíchu a nejhorší je,že ona byla jako jedna hodná holčina a pak měla dalších X přezdívek,které prudily a byly zlé ![]()
No je to mazec,je fakt nemocná…
Ale jak jsem ji tak četla,tak z ní jde až strach
Pako jedno…
Jejíku mi neříkej,že zrovna ty neumíš udělat bordel!!! To přeci není možný,aby Vám tak dlouho dělali střechu a ještě vám ničili interiér!!!!!
To bych si stěžovala a všechny škody nafotila a dala jim je k úhradě!!!!!
Lišti ,
jestli je tak primitivní,že si takhle zavolá,tak bych dala ruku do ohně za to,že už Tě určo někde zatratila,že jsi nevděčnice nevděčná ![]()
Kašli na ni,na káču blbou
Pardon,ale já tohle fakt teda nechňapu…