Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
4.8.06 08:54

Zdravíííím všechny :D

Luci,pahýlek :lol: ?To je teda dobrý :wink: .
Tak vás čeká malování?Nás až na podzim.Máme totiž 2+1 a docela velkou kuchyň,tak tam necháme udělat příčku a budem mít 3+kk.Už se těšim,až to bude hotový :)

Tak soutěž jo?Ok,jsem zvědavá,jak se umístim :)

Zuzi,mám úúúúplně stejnej problém :roll: .Já mám teda většinu kalhot s nízkým pasem,ale i tak :? .A přesně jak píšeš,kdyby to aspoň vypadalo těhotně a né jako špeeeek 8O

Kuli,v pohodě,určitě se v tom vyznáme :wink:
Já když jsem dávala poprvé fotky na e-mimi,tak nejenže jsem je měla všude možně,jen ne tam,kde jsem chtěla,ale ještě jich kolikrát byla jen půlka.Jsem expert :oops: .Nic si z toho nedělej :wink: ,jdu na to mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
4.8.06 09:41

Zdravím všechny!

Chtěla jsem taky přidat svou fotku, ale zjistila jsem, že v práci nemám žádnou vhodnou. Musím přes víkend pohledat.

Taky se přidávám k těm co se do ničeho nevlezou. Já už jsem si musela koupit jedny kalhoty s nízkým pasem a teď zase řeším, že jsou k nim všechna trička krátká. A to břichi fakt ještě nemůžu ukazovat, vypadá jako špek. A taky mě začínají být těsné podprsenky. Právě jsem psala manželovi, že to mají chlapi jednodušší, že nemusí řešit takové problémy.

Do soutěže o puštění sednout v MHD se k vámpřidat nemůžu, protože naštěstí je Přerov tak malý, že všude dojdu pěšky. Teda aspoň zatím :D

Tak hezký páteček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.8.06 09:46

Ahoj holky, tak jsem chtela dat foto do galerky, ale bohuzel se tam nejak neobjevilo. Porad mi to pise ze foto bude pridano po shlednuti administratorem nebo co, ale porad tam neni. A to jsem to zkousela uz vcera :? Tak se alespon neleknete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
4.8.06 09:46

Bré ránko všem,

nevím jak u vás, ale tady leje jak z konve a je tu hotový podzim :evil: . Jsem opět nespokojená s počasím, copak nemůže být nějak normálně? Vytáhla jsem asi po 3 měsících džíny a stále mi jsou! Není to sice takové pohodlíčko, jako před tím, ale knoflík ještě zapnu. Ale jsou to jen malinko vyšší bokovky, takže klid. Břichošpek mám taky :D

Luci díky za tip (nebo typ????), hned jsem ho okoukla. Kdyby to bylo jenom trošku blíž, tak neváhám :D . Ale s postelí si dej pozor, já být tebou, tak už se snažím moc toho netahat. Nemůže vám přijít pomoc nějaký kamarád?

Kuli buď v klidu, já se v tvých fotkách bez problémů zorientovala. Zas takový zmatek to není :wink:

MaK už jsi byla na té sociálce? :D

Nedá se nic dělat, dnes se musí pracovat :wink:

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.8.06 09:55

Ahoj holčičky, je to tak, dneska se musí pracovat a basta fidly! :evil: (hehe, to vypadá hezky takhle napsaný,žé?)
Hlásím se k špekounům vyžraným, hlavně že my víme jak to doopravdy je, žejonc.
Chci taky pozdravit všecky, které se už ukázaly, je to pěkný vás vidět a jako znát. Príma holky.

Přeju moc hezký víkend a nezlobte se na to počasíčko, je to trochu otrava, ale já teda radši déšť než vedra, fakt.

Taky se hlásím do soutěže o místo k sezení, ale nevím nevím.

Dnes jsem stručná, končím, mějte se pěkně, opatrujte se a žádný stěhování nábytku !!! ;o)

Jo a ještě jsem chtěla, že na tý fotce s tím nahatým zadkem, to má malá mojí noční košilku na sobě a vepředu má ještě korále, hotová carevna. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.8.06 09:56

Mah,nooo,vlastně byla…ve středu.Aaa.....měla jsem tam něco špatně vyplněné,takže příště :oops:
Akorát ještě nevim,kdy to příště asi tak přibližně bude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.8.06 09:57

… a ještě jsem si vzpomněla, kde je Žanet? Ty s náma nehovoříš? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.8.06 09:59

Tak pracovat jooo :roll: .Tak teda jo,když jinak nedáte.Vy jste teda přísný :wink:

Žanet se vrátil manžílek,tak se asi ještě vítají :wink: :lol:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.8.06 10:00

… a ještě jsem si vzpomněla Liliku, mě to vkládání fotek včera taky hrozně zlobilo. Pořád to vypadávalo, psalo různý upozornění, pak mě to odhlásilo, pak zas neodhlásilo, prostě to asi jak s tím něco dělaj no. :o/
Tak se těším až se ti to povede. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
4.8.06 10:02

jo táááák, … :lol:
tak to jooo

potichu odcházím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
4.8.06 10:10

No nebojte se, ze budu tahat nabytek. Jednak me to neba :oops: :wink: a jednak jim reknem, ze sem prece tehotna, takze tchynata maj smulu a nejak se to zvladne beze me. 8)
A myslite ze malovat muzu? Matlat stetkou po zdi snad neni narocny,ne? 8O
Kacko … mam stejnej problem… bokovky a kratky tricka. :roll: A vyvalovat brichospek (bezva termin :) ) nechci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.8.06 10:13

Tak to ja jsem na tom stejne se spekem i kalhotama :oops: A to mame jit v sobotu na svatbu a to fakt nevim do ceho to natlacim :? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.8.06 10:23

Jooo, tak se mi konecne povedlo vlozit tam fotku :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
4.8.06 11:11

Ahoj všem,
tak koukám, že jsme na tom všechny stejně - skoro do ničeho se už nevlezeme a trápí nás břichošpek! :oops: (opravdu super výraz!!!) Taky jsem včera popadla panice, když jsem se po delší době doslova „nacpala“ do džínů a zjistila jsem, že jsem v nich jak ve svěrací kazajce! A problémy s krátkými triky řeším taky! Naštěstí to všechno zakrývám prodlouženými saky a zatím to docela jde!
Do soutěže o uvolnění místa v MHD se bohužel taky nepřidám, protože Kroměříž je naštěstí tak malá, že všude dojdu pěšky, popř. trochu dál se přesunuji autem! Ale se zájmem vás budu sledovat!
Včera máme s Haničkou za sebou první návštěvu u holiče - měla chudák nahoře z vlásků takovou „přehazovačku“, že jsem nevěděla co s ní a tak mi nezbývalo než si encaht poradit! Zatím jsme to zvládly za 30,– Kč, ale trochu se bojím, co bude za deset let! :(
My za chvíli vyrážíme do Jeseníku - bydleli jsme tam s manželem 5 let hned po VŠ a tak jedeme za starými kamarády. Jen to počasí - když bylo horko tak se mi to nelíbilo a teď nadávám taky!
Tak se mějte moc pěkně a užijte si víkend. A pozor na stěhování postelí a jiné „blbosti“. A Lucci, ať to konečně výjde…
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.8.06 11:25

ahoj holky, musim zkouknout ty vase fotecky!
ja mela pres noc tak nafoukle bricho, des! nalila jsem se na noc dzusem a bylo mi hrozne! :)
jinak rano jsem trochu objimala misu, jinak fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí