Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mě asi opravdu začaly trápit těhotenské nevolnosti..doteď jsem měla pořád hlad, ale poslední čtyři dny se do jídla musím nutit, na nic nemám chuť, je mi špatně od žaludku, a to celodenně, nejen po ránu..nezvracím, ale prostě mi není dobře…tak doufám, že je to dobré znamení, i když to není pravidlo, tak se říká, že čím víc špatně je těhulce, tím spíš se těhotenství udrží…tak se tím budu uklidňovat, jsem jako šílená, hrozně se o malé bojím, kéž by byl už první trimestr úspěšně za námi…
Ahoj Lenousku a ostatní, držím všem palečky, Ať je vše podle Vašich představ. Já si dnes dopolko dělala další testík a druhá byla téměř hned a tmavá. K doktorce jdu 24.6. odpolko, tak jen ať je vše v pořádku. Bříško pobolívá, žaludek jako na vodě celý den a spala bych jak nemluvně. no, můžu jen doufat a čekat. přeju hezký zbytek dne ![]()
honeyny: tak to já mám ultrazvuk den po Tobě,už se nemůžu dočkat..=o)
lenousek zkopíruj si to do podpisu takto ten metřík:
[img]http://b2.lilypie.com/eixLp2.png[/img]
ostatní holky zdravím, bude to snad všechno v pohodě, musíme doufat, já sice už viděla srdíčko ale plaším pořád a teĎ jdu až za měsíc a přijde mi to nekonečně dlouhá doba ![]()
Já jdu na kontrolu a další UTZ až 8.7., tak snad bude všechno v pořádku..končím dnes sedmý týden (jsem 6tt+6), od zítřka jedeme osmý..jsem hrozná, mám pořád strach..příště už musí být vidět srdíčko, na prvním UTZ nebylo, ale to jsem byla 5tt+6, takže ještě brzy…kéž by šlo nějak zjistit, zda je všechno ok…ach jo…už aby byl první trimestr úspěšně za námi…
Fireangel:alespon vis,ze je mimi na spravnem miste - to je taky dulezite..
Ja byla u doktora snad 4tt + 5 a nebylo tam jeste vubec nic,tak snad to neni mimodelozni,protoze bricho me poboliva obcas dost…
Kdyz uz je mimi uhnizdeny na spravnem miste ma pry nejhorsi za sebou,nejvic miminkem odejde prave v tom obdobi pred uhnizdenim v deloze..
AHOJKA, tak jsem se dneska od půl 9h třepala, pak i jak jsem čekala u doktorky…dělala mi ULZ a šla tam vidět dutinka i mi ukazovala bijící srdíčko…měla bych být podle ní v 7tt…na kontrolu jdu 1,7. tak se jen modlím,ať je to opět ok
snad bude a mimi bude jen a jen růst…
Mirka:určitě,už jsem to tu psala,že nejhorší fázi máte za sebou,když už jste uhnízděný a srdíčko bije už to bude jen hezký..=o))
a pak už jen ten porod.. ![]()
Ahoj, zdravím všechny těhulky!
Už tak tři týdny sleduju diskuzi „únor 2009“, protože tak nějak začátkem února mám termín i já, ale koukám, že se to tu rozjelo teprv celkem nedávno… tak se taky příležitostně zapojím.
Jmenuju se Maia, jsem z Prahy a jednoho caparta už doma mám, přesto se velmi těším zase po delší dobe na mimi.
Úplně chápu vaše strachy, protože jimi trpím také, ale snažím se netrápit se zbytečně a proto (h)různé historky o komplikacích, které se na emiminu vyskytují, raději nečtu.
Těhotenské příznaky pociťuji skoro od prvního dne, poslední dobou je mi špatně, což hlavně v práci nepůsobí úplně dobře (provázím turisty po Praze, posledně jsem jim málem omdlela v Katedrále) ![]()
Taky mě celkem pobavilo, jak Fireangel, MirkaStratilova a Ditta77 popisovaly svoje „psychoušské“ stavy…
mám něco podobnýho, dneska měl syn vystoupení s cvičením, děti skákaly na trampolíně a já u toho bulela do kapesníku… před všema těma rodičema… no hrůza, vám řeknu.
Jsem ráda, že existují takováhle fóra, kde si člověk může opakovaně a bez obav tlachat o tom, jak je mu špatně apod., a to bez rizika, že tím svého partnera donutí ke koupi špuntů do uší.
Termín porodu máme 4/2, největší novinka je včerejší ultrazvuk s tlukoucím srdíčkem, taky aspoň víme, že mimi je „jen“ jedno.
Moc vám všem držím palce, šetřete se, protože jak trefně poznamenal můj doktor, rodina se musí přizpůsobit svým tempem nejslabšímu členovi, kterým je miminko… Nemyslete zbytečně na to, co se všechno může stát špatnýho a zas napište, jak vše zvládáte.
Ditta77: Koukám, že máš taky starší děcko, jsem moc zvědavá na to své, jak si s miminkem padnou do oka… co ty?
Ahoj a sorry za dlouhatananánský příspěvek
Ahoj maminky ![]()
Tak nakukuju a abych pravdu řekla, tak jsem ani neměla chuť psát, pač od pondělka mám dost hnusnou depku ![]()
začalo to tím, že jsme se s drahouškem málem v neděli chytli, pač do mě vjel ráno vztek, že to každýmu troubí a když to nedopadne, tak z toho určití lidé budou mít radost.....................
například bejvalá manželka mýho přítele..........
Chjo pořád se snažím ty hnusný a špatný myšlenky zaplašit, povede se mi to vždycky na chvilku a pak zase......................................pač se cítím tak nějak netěhotně, tak si říkám, že to nevěstí nic dobrýho............kéž by mě ty pocity klamaly...............
V pátek jdu k doktoru, jenže to, co bych chtěla , aby viděl, tak stejně neuvidí-pač bych měla být 5+6tt a srdíčko vidět nebude a pak má Mudr. dovolenou, takže se budu nervovat dál.............................
Ale ten můj strach je asi fakt hodně ovlivněnej tím, že mám od vysazení HA nízkou sliznici a ještě navíc jsem brala Clomhexal, kterej sám o sobě sliznici snižuje-a je při jeho užívání daleko větší procento potratů a ZT..............No nic, jdu něco dělat, abych se od těhle myšlenek trochu odpoutala..............Včera to bylo celé odpoledne v pohodě, měla jsem dobrou náladu a dneska jsou ty hnusný vtíravý myšlenky zase tady ![]()
Miruško tobě velká gratulka k srdíčku-teď už budeš o dost klidnější viď???? ![]()
Maiuško tebe mezi námi vítám.....taky ti moc gratuluju k včerejšímu utz se srdíčkem ![]()
Ostatní moc zdravím a přeju pohodu a klid.......... ![]()