Úpadek vztahu – žárlivost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
7.7.26 10:12

Příspěvek upraven 07.07.26 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
7.7.26 10:14
@UzNe píše: Více

fakt si myslím, že nejste kompatibilní.. tobě jde spíš o emočně úzký vztah, ona zamilovaná není… jí by možná vyhovoval jen KSV… dost lidí 50+ to už řeší jen takhle…
my teda i v našem věku šli do vztahu na plno a za dva měsíce jsme se tak nějak nenápadně postupně vlastně i sestěhovali :lol: ale to vyžaduje obrovskou porci lásky, tolerance a odvahy ;) a oboustranného zájmu a chtění.. což u vás je jen na jedné straně..

že tě to baví :zed: však to neustálé doprošování a „hlídání“ a nejistota člověka ponižuje… já takhle předchozí vztah ukončila, cítila jsem, že jemu by šlo radši o KSV, žádné závazky, žádné velké city a emoční pouta.. já to chtěla jinak.. tak jsem šla prostě od toho.. nebyla bych v tom šťastná a on se cítil pod tlakem.. zrovna tak, jak se cítí ta „tvoje“.. prostě o takový vztah nestál, chápeš? a to člověk pozná.. jen si to musí přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13808
7.7.26 10:16

Tak prostě má zrovna víc činnosti než obvykle a na focení kravin nemá čas. Chtělo by to trošku sebevědomí a taky důvěry v ní a ne to tavit v nespaní a psaní dlouhých elaborátů a pak se v tom zacyklit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.7.26 10:24

Příspěvek upraven 07.07.26 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6969
7.7.26 10:43

No.. Za mě to v mnohých ohledech dost přeháníš - třeba ten cyklovýlet, to bylo z Tvé strany naprosto přehnané a odpověď o kleci dost výstižná. Pak úvahy o řasách a kšiltovce, chováš se jako ma_gor, promiň.
Vidím to tak, že ona je zralá ženská, děti z domu, chce žít. S Tebou to už jako žhavé nevnímá, spíš ji poslední dobou dusíš a otravuješ.
Být Tebou, tak se stáhnu a nechám iniciativu na ni, pak uvidíš..
Máš malé děti, věnuj se jim. A případnou příští partnerku nedus, máš k tomu silné sklony a na to není nikdo ve vašich letech zvědavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
7.7.26 10:46

Ahoj zakladateli.

Narazil jsi na ženskou, která hledá úplně něco jiného, než hledáš ty.
Ona má dva puberťáky, předchozí vztahy ji dusily a stejně tak ji začínáš dusit ty.

Možná je to holka do větru a možná ne. To ti nikdo neřekne.
Ale ona má jasno - chce žít. A pod tímto pojmem si každý člověk představí něco jiného.

Lásku, kterou hledáš - u ni nenajdeš.
Zabal to dřív, než se utrápíš, protože na volnější vztahy evidentně nejsi stavěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
7.7.26 11:49

Spousta lidí nebaví psaní přes SMS, Messenger, WhatsApp, prostě vůbec. Já třeba nesnáším elaboráty o hov. ně. Ono to úplně stačí napsat jednou větou, slovem, emoji, smajlíkem. Já třeba nechápu psaní v práci polovičce. Za mne je to otravování. Jak se uvidíme, všechno si řekneme osobně.
Manžel mi napíše Miluji tě a já mu „Kup hajzlpapír“ 🤗.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8212
7.7.26 12:13

Dohromady přes 100 let - jo to podle popisu sedí - tobě 75, jí 28 :D

P. S.: Další chlap, co brečí na emiminu, že se partnerka nechová podle jeho představ :D Na jiných diskusních forech se toto stane „maximálně třikrát za deset let“, jen na emiminu několikrát do měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.26 12:28

Já bych to shrnula - Až tak moc tě nežere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
7.7.26 12:35

@rmot :mrgreen: tak ta ženská je rozhodně mentálně mladší a dost jinde než tazatel, pokud je skutečný.. navíc tu ještě nezazněla důležitá věc - ona už má děti odrostlé, v pubertě, to už o matku moc nestojí - kdežto zakladatel dvě menší děti, to je obrovský závazek a rozdíl, od volného času, dovolených, povinností… možná se jí nechce do role macechy a absolutně se tomu nedivím! Já jsem takhle spadla do role teto-babičky :mrgreen: malé děti miluju, tak bude super si je (jednou za rok) půjčit na týden na prázdniny, ale ještě lepší je bude vrátit :mrgreen: neumím si představit trávit víkendy pravidelně ještě s malými dětmi od partnera.. tohle už ženské 45+ (natož 50+) nemají zapotřebí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41580
7.7.26 12:37

ale ona ví, co chce, tak si to nepotřebuje sepisovat :think: tím, že ji do toho tlačíš, ji jen donutíš, to přehodnotit…u tebe je to jen znakem nízkého sebevědomí, žárlivosti a nejistoty a to fakt pro ty ženský není přitažlivý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41580
7.7.26 12:39

ale to co popisuješ, je tvůj vlastní psychický problém a s tím ti ona nepomůže a ani za to nemůže. To je tvé vlastní nastavení a projeví se i v dalším a dalších vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41580
7.7.26 12:41

co nevíš? ještě pořád se s tebou chce vídat, jen ti nechce podávat raporty kde a s kým zrovna je, kdy přijede, kdy odjede a jaký je tvůj seznam plusů a mínusů :think: Nebylo by lepší to ukončit? než se oba víc neznechutíte a neublížíte si? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8212
7.7.26 12:45
@Keyllah píše: Více

Jenže když ona mu nebude podrobně hlásit veškeré své aktivity, jak ji potom on může některé schválit nebo neschválit? Alespoň tak si to přeci hodně mužů představuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80383
7.7.26 12:49

Chlap stíhačka. No potěš koště. Chudák ženská. Ale myslím si, že ho brzo vykopne. Doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí