Upíří deníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
10.3.14 13:42
@Verččaa píše:
Jak teď končily ty TO, tak by měl vychladnout rychle, jinak se tam povraždí :mrgreen: Myslim, že Davina udělá čáry máry a bude to o. k :mrgreen: :mrgreen:

Zo je jasny jinak si to taky neumim vysvetlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
10.3.14 14:36
@aspagi cetla jsem, ze bude objeven vudce Poutniku - Marcos… takze to vypada na novou postavu a uvidime jestli zlou nebo hodnou :nevim: kazdopadne mne Elena nejak extra nevadi ale jako Kath je pravda, ze byla vice sexy :D
@Verččaa píše:
Jak teď končily ty TO, tak by měl vychladnout rychle, jinak se tam povraždí :mrgreen: Myslim, že Davina udělá čáry máry a bude to o. k :mrgreen: :mrgreen:

Jsi na to kapla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
10.3.14 17:14
@nikypiky92 píše:
@aspagi cetla jsem, ze bude objeven vudce Poutniku - Marcos… takze to vypada na novou postavu a uvidime jestli zlou nebo hodnou :nevim: kazdopadne mne Elena nejak extra nevadi ale jako Kath je pravda, ze byla vice sexy :DJsi na to kapla :pankac:

O tom potníkovi jsem to semka už psala :)

• Citovat
  • Upravit
1419
10.3.14 17:35

@PajinkaT aha mozna mi to uniklo… 8) :oops: tak to nevadi :D no ja cetla o tomhle typkovi a jeste nejaky Luk :nevim: tak mame asi stejny zdroj infa :)
Jinak holjy dnes se vrham na Teen wolf a jsem teda zvedava :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
10.3.14 17:42
@nikypiky92 píše:
@aspagi cetla jsem, ze bude objeven vudce Poutniku - Marcos… takze to vypada na novou postavu a uvidime jestli zlou nebo hodnou :nevim: kazdopadne mne Elena nejak extra nevadi ale jako Kath je pravda, ze byla vice sexy :D

Tak to muze byt zajimavy no hlavne mam rada to kdyz se vraceli do historie a nejen u tvd mam to vseobecne rada u vsech serialu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
10.3.14 18:41

@nikypiky92 : Jéé to jsem ráda, že jdeš na TW :) tak pak nám napiš sem : https://www.emimino.cz/…rankovani/7/?… jak se ti to líbí :) ale moc to tam nečti, bylo by tam moc spoilerů.. :D :D

• Citovat
  • Upravit
24797
10.3.14 18:45
@PajinkaT píše:
@nikypiky92 : Jéé to jsem ráda, že jdeš na TW :) tak pak nám napiš sem : https://www.emimino.cz/…rankovani/7/?… jak se ti to líbí :) ale moc to tam nečti, bylo by tam moc spoilerů.. :D :D

Já teď koukám na první díl, ale zatím mě to moc neba… To asi teprve přijde, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
10.3.14 18:46

@bimbama : Mě ten první díl taky moc nebavil.. :) ale pak mě to zaujalo :) Ale víš jak 100 lidí,100 chutí.., ale uvidíš rozhodně to nezahazuj hned po prvním dílu :)

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
10.3.14 18:52

Holky! Kdo se chce přidat tak sem : https://www.emimino.cz/…-a-tak-dale/
Udělala jsem uzavřenou, podle mě to bude lepší :)Budem tam řešit cvičení, seriály, život.. a tak prostě všechno.. :D tak požádejte o členství a já vás přidám :)

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
10.3.14 19:01

Už to jde!!! :dance: :dance: :dance: tak šup žádejte a já vás přidám… :)
 https://www.emimino.cz/…ale/diskuse/

• Citovat
  • Upravit
488
10.3.14 19:40

Holky a nepujde pak Elena po Tylerovi… :) po vlkodlacích? Mě se t také zdá divné že potřeboval ten jed k tomu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
10.3.14 19:42

@RadkaD : No uvidíme.., ale taky nevím co si teď o tom myslet… :roll: opravdu bych spíš věřila tomu, že jí Kat píchla vlkodlačí jed.. v tom případě by umírala ne?

• Citovat
  • Upravit
1419
10.3.14 20:08

Tak je to asi spojeny vlkodlaci jed + touha po piti krve upiru… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
10.3.14 20:21
@PajinkaT píše:
@RadkaD : No uvidíme.., ale taky nevím co si teď o tom myslet… :roll: opravdu bych spíš věřila tomu, že jí Kat píchla vlkodlačí jed.. v tom případě by umírala ne?

Uz taky nevim co si o tom myslet se ukaze v dalsim dile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
10.3.14 20:52

Holky nevíte kdy bude další dál Teen Wolf? nějak jsem se ztratila. Na TW se už nemužu dočkat každopádně si myslím že to bude zajímavé pokud Elena bude chtít vysušit Tylera. Tím pádem by mohla i na Klause :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí