Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ted jsem koukla detem do vlasu a nemaji je vzadu ani rovne, ani do V, ale spis do W, tak to jsem zvedava, co se mi teda priste narodi ![]()
Zatim to bylo vzdy stejne pohlavi… ![]()
@ka2ka píše:
Mě zase sousedka tvrdí, že když první dítě začne říkat nejdřív táta další bude kluk a když máma bude to holka
U nás to tak bylo, slýchala jsem to často…
![]()
Až přijdou ti mí chlapi domů, tak se kouknu, jsem teda zvědavá.
Jestli má nejmladší (kouknu až se vzbudí) Včko tak snad jdu ještě do třetího ![]()
Mám tři kluky a všichni mají „špičky“, tak buď je to blbost, nebo prostřední je holka, ale myslím, že bych si všimla, kdyby měl pipinu ![]()
Je to kravina. První syn do špičky, druhý syn spí tak nevím a třetí syn rovně a nyní čekám holku…
@versen píše:
Ukulina:a mas sourozence? Muzes se podivat na sebe a nane
Mám, ale daleko. Tak třeba přes Skype ![]()
Jasny jak facka, ze to vi
![]()
@Sibyla0 píše:
@versen Jakože to první dítě a jeho vlasy ví, která z těch milionů spermií a jaké vajíčko v budoucnu vyhraje?Příspěvek upraven 21.06.14 v 18:25
To je zase hovadina
, podle vlasů určovat jako pohlaví bude mít případný sourozenec
jsem zvědavá kdo co napíše příště
jako vše je to vždy na 50% ![]()
Marketa80: aspon je zabava ne? Crystal a Bibi: u vas to vypada ze to plati, ale obracene ![]()
@versen píše:
Ahoj holky, vcera jsem cetla zajimavy clanek ze stari Indove pry poznali pohlavi druheho a dalsiho ditete podle toho, jestli posledni narozene dite melo vlasy vzadu bud rovne nebo do spicky. Pokud ta rovina byla rovna, dalsi dite bylo stejneho pohlavi a pokud do spicky (vecka) tak opacneho. Zatim jsem to otestovala u clenu rodiny a pribuznych a zatim sedelo. Jak to mate vy? Je mozne, ze se da dle vlasu posledniho ditete urcit jake bude pohlavi dalsi dite? Dekuju za nazory
Náš kluk je takzvaně lízlej teletem, to znamená, že mu vlasy vzadu rostou hodně nakřivo. Jinak je to samozřejmě blbost na víc než entou, protože o pohlaví rozhodují spermie a ne předchozí dítě.