Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1060
22.5.13 18:28

Holky, děkuji za odpovědi. Neřekl, jestli mám zavádět, nebo polykat (ani jsem nevěděla, když mi to psal, že to jde tak i tak), dozvěděla jsem se to až z příbalového letáčku. Myslíte, že můžu ty prášky brát normálně a když mi nebude dobře, tak je začít zavádět? Asi v tom problém nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
22.5.13 20:01

@janinka88
Klidne muzes rano polykat a vecer zavadet, je to uplne jedno… Akorat v tehu se zavadeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.5.13 20:14

Ahoj hoky, brala jsem 17 -24 DC poprvé Utrogestan, teď jsem 26 DC a brní mě bradavky a mám píchání v celých prsou. Může to být tím Utrogestanem, že to ve mně je? A za jak dlouho po vysazení se má dostat MS? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
22.5.13 20:25

@Macik84
Ahojky, tak ja kdyz jsem ho brala tak jsem mela ms pravidelne 28-29 den, nevim jak to mas ty ci mas nepravidelnou ms… Kolikrat jsem mela brat az do ms a prisla i pres utrous. A s tema prsama nevim, mne taky v nich pichalo ale to bylo kdyz jsem mela zvyseny proilaktin a pak v tehu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.5.13 16:20

Holky a to jste měly to bolení prsou a tak i když jste zaváděly? Předpokládám, že jen při polykání, nebo? Já mám ode dneška 2-0-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
25.5.13 17:28

Jsem nešťastná z utrogestanu :-(, nikdy jsem neměla problémy s MS, měla jsem ji pravidelně do 28 dní, teď jsem brala 2× denně utrogestan. A od dobrání, jsem měla silné MS křeče a od včera špiním světůe hnědě a MS se ne a ne rozběhnout, teď třeba absolutně nic a ještě mě po něm bolela prsa. Špiníte s tím taky? Jsem zvědavá, co ještě přijde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
26.5.13 08:17

@Macik84
Ahojky tak ja jsem utrogestan brala hlavne kvuli spineni pred ms a ten mi to utlmil… Kreče jsem nemela, chvili jsem brala taky duphaston a pri tom jsem mela kreče když se rozjiždela ms… Asi ti neporadim, kazdopadne po ms bež k dr. a vše mu řekni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
19.6.13 15:30

Ahoj, tak při prvním braní utrogestanu se mi motala hlava, druhý den už to bylo v pořádku, teď už beru tak půl hoďky před spaním. Jinak 6 den braní jsem začla špinit, volala jsem k Dr a řekla mi, že mám zvýšit ze 2 na 3× denně. Dneska 7.den jsem začala krvácet, tak jsem opět volala dr. a řekla mi, že mám v braní pokračovat, tak jak mi bylo sděleno, a že pokud krvácení nepřejde, tak mám v pátek přijít na nějakou kontrolu + utz. Já už se z té mé ms opravdu zblízním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.6.13 17:54

Ahojky, jestli můžu, přidám sem svou první zkušenost s Utrogestanem. Tento měsíc jsem ho brala poprvé, 1-0-1, polykáním. Vůbec nic mi z něho nebylo a to jsem se po přečtení spousty zkušeností ostatních holek připravovala na nejhorší. Třetí den po dobrání přišla ms. Zkrátil mi cyklus na 28 z mých 40-60 dní. Takže já jsem zatím spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
23.6.13 08:08

Ahoj holky, zavadite v den ET rano utrogestan a nebo radej ho polknete. Ja nevim jak to udelat mame jit na ET brzo rano a tak nevim jestli jednou nepolknout a pak zas zavadet. Jak jste to udelali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.6.13 11:08

@Jane29
Oni mi i v CARu rikali ze v den ET rano plykat a na obed taky a od vecera zase zavadet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
23.6.13 14:15

@katy2045 aha me nic takoveho nerikali a minule jsem zavedla, ale to byl ET az kolem poledne a to nic nerikali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.6.13 14:53

@Jane29 Tak im to tam je asi jedno ono mozna i zalezi aky CAR, vsude nejsou stejny postupy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
23.6.13 16:07

@katy2045 jj je to mozny a popravde ja beru rano 4 ty pilule a polknout 4 naraz tak to se mnou asi hezky zamava no uvidim mozna si je vezmu az prijdem domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
29.6.13 23:15

Ahoj holky, pridavam se se svou kratkou zkusenosti :) beru Utrogestan druhy den, vcera jsem byla na ET. Pred ET jsem ho rano zavadala, a v poledne mi pak dali embryjko. Nikdo mi nic specialniho nerekl. Nicmene, kdyz to tady tak ctu, tak uz mozna vim, proc jsem porad tak unavena! Porad jsem nevedela z ceho, ale jsem schopna prospat pul dne a pak v noci zase! Zavadim 3×2 kousky. A asi teda budu po zavedeni par minut polehavat, aby to nevyteklo vsechno ven. To mi ani doktor nerekl ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí