Už nevěřím na lásku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.1.20 17:36

Je taky otázka, jestli hledáš někoho ve svém věku, nebo mladší, se kterou ještě založíš rodinu. Většinou ti čtyřicátníci k světu chtějí mladší protějšek a ne čtyřicítku,

• Citovat
  • Upravit
1671
4.1.20 17:41

Ja to mam podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 17:52

Mam dcerku, dalsimu diteti se nebranim, ale ani na nem netrvam, takze v tomhle ok. Pro mě osobně je věk jen číslo. Ale budu upřímný- musí se mi líbit jak fyzicky, tak duševně, což je u 40tek často celkem problém. Samozřejmě to neni pravidlo a znám i ženy okolo 40, které jsou hezké a fajn, ale, bohužel, se o sebe velmi často z fyzicke stranky moc nestaraji a z duševní jsou často zatrpkle, smutne, zhrzené.. prostě nepozitivní. A tyhle dvě věci, bohužel, ty 40tky často vyřadí a nahrává to těm mladším, které jsou štíhlé z často jen díky věku a pozitivní, protože nemají tolik negativních zkušeností. Já, bohužel, nic neudělám s tím, že mě fyzicky přitahuje jen žena, která je štíhlá a trochu se o sebe stará, ideálně sportovec, abychom mohli sportovat spolu. A taktéž nic neudělám s tím, že by mě někdo negativní, smutný.. psychicky „umlátil“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.20 18:01
@Anonymní píše:
Já, bohužel, nic neudělám s tím, že mě fyzicky přitahuje jen žena, která je štíhlá a trochu se o sebe stará, ideálně sportovec, abychom mohli sportovat spolu.

Starám se o sebe, vypadám mladší, ve společnosti jsem veselá, ale nedostatek sexu a lásky zajídám čokoládou, abych vyplnila tu prázdnotu. Ale už s tím něco dělám, asi to jinak nepůjde a ten sex nebude:))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.20 18:23

Tak v tom pripade jsi na dobré cestě:)) jen tak dál!! Víš, to s tím štíhlým tělem není nějaká moje nabubřelost, nebo něco takového. Nedokážu prostě ošálit své smysly ohledně vnímání ženského těla, vím přesně, jak to mám a taky vím, jak by to dopadlo, kdybych z dohodle kritéria slevil. Blbě:) A úplně stejně neošálim své smysly, když budu mít pěknou štíhlou ženu, která ale všude uvidí jen problém. To dopadne taky blbě. S obojím mám zkušenost:)

• Citovat
  • Upravit
173
4.1.20 18:29

Me se líbí stihli muži, nelíbí se mi když mají pupky a podbradky :roll: nemusí být vysportovani. Hlavní je aby to ale měli v hlavě srovnané. Já jsem mladá ale už mám asi dost těch kluků v mém věku. To jsou auta, chlast, party, kamarádi. Nevím, jsem asi náročná ale po těch zkušenostech jsem vybirava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
4.1.20 18:41

Mně se také líbí štíhlé ženy:) a chytré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 18:44
@NickPaul píše:
Me se líbí stihli muži, nelíbí se mi když mají pupky a podbradky :roll: nemusí být vysportovani. Hlavní je aby to ale měli v hlavě srovnané. Já jsem mladá ale už mám asi dost těch kluků v mém věku. To jsou auta, chlast, party, kamarádi. Nevím, jsem asi náročná ale po těch zkušenostech jsem vybirava.

Rozumny pristup ;-)

• Citovat
  • Upravit
1337
4.1.20 18:47

Já jsem něco málo po třicítce a užívám si, že jsem sama. :) Holky, hlavu vzhůru! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.1.20 18:48
@Anonymní píše:
Rozumny pristup ;-)

Hold si ale budu muset na ten můj tip počkat. Ale vím, že se snad jednou objeví.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 18:53
@NickPaul píše:
Hold si ale budu muset na ten můj tip počkat. Ale vím, že se snad jednou objeví.. ;)

Stoprocentně. Vy máte ještě nevýhodu v tom, že hrozně řešíte třicítku, čtyřicítku a necháváte se tim často dost ovládat. Hlavní je neřešit a užívat si život:)
Mimochodem, mám pocit, že jsem tě viděl v jedné nejmenované mobilni aplikaci:)

• Citovat
  • Upravit
173
4.1.20 19:00
@Anonymní píše:
Stoprocentně. Vy máte ještě nevýhodu v tom, že hrozně řešíte třicítku, čtyřicítku a necháváte se tim často dost ovládat. Hlavní je neřešit a užívat si život:)
Mimochodem, mám pocit, že jsem tě viděl v jedné nejmenované mobilni aplikaci:)

No je pravda, že 30 mi bude za tři roky.. podle mě je to už takový trošku zlomoví bod, kdy by se měl člověk zamyslet :think: Aplikaci?? Kde prosím tě?? Já mám max FB :think: a možná badoo z mládí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
4.1.20 19:35

Na lásku nevěřím. Mám již vztah z rozumu. A funguje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mývalova žena
4.1.20 19:59
@tzipora píše:
Já jsem něco málo po třicítce a užívám si, že jsem sama. :) Holky, hlavu vzhůru! :)

Výkřik do tmy. Po 30 chce většina holek rodinu, pokud jí nemají, prostě děti a chlapa. Je to přirozený, je to příroda a prostě to neošálí a prostě jim to chybí jako by třeba Tobě chyběla ta svoboda a užívání si. Ani jedno není špatně a každý máme potřeby jiné.

• Citovat
  • Upravit
1337
4.1.20 20:21
@mývalova žena píše:
Výkřik do tmy. Po 30 chce většina holek rodinu, pokud jí nemají, prostě děti a chlapa. Je to přirozený, je to příroda a prostě to neošálí a prostě jim to chybí jako by třeba Tobě chyběla ta svoboda a užívání si. Ani jedno není špatně a každý máme potřeby jiné.

Není to výkřik do tmy. Můj život je šťastný i bez rodiny. Někdy chci ale nebýt sama a jsem. Kdybych chtěla založit rodinu, tak ji mám už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí